Nvidia Gtx 660 Club

poruka: 440
|
čitano: 96.764
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Nvidia Gtx 660 Club

znaci da ne mjenjam?

lp

razorblade
14 godina
neaktivan
Nvidia Gtx 660 Club

Ako ces po performansama ne mijenjaj....

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Nvidia Gtx 660 Club

Testao sam malo u AvP benchmarku, sve preko + 105 core clock i + 45 memory clock mi rusi drivere, tako da sam ostao na tome, i power limit sam povecao do kraja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Nvidia Gtx 660 Club
Pozdrav ekipa..
Moja kanta ide u remont, pa sukladno tome stiže i nova grafa.
E sad, meni je nVidia jaaako draga,pa mi je drago da sam naletio na klub da priupitam par stvari..
Mislim da se neću moći protegnuti za 660 jer trebam i proc,ali mi je za oko zapelo par 650-ica...
Vjerojatno neću moći upasti tu u klub,ali...
Hehe..
Zapravo me zanima kojeg proizvođača uzeti?
Asus mi ima nekako općenitu prednost jer sam imao dobra iskustva sa njihovim komponentama,ali koliko vidim ovdje ni Msi ne kotira loše...
A POW?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Nvidia Gtx 660 Club

PoV je odlična europski brend. Do sada sam imao 4 njihove kartice.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Nvidia Gtx 660 Club
Iako ima Palitova sa 2GB,samo mi se nekako više sviđaju asusova 2 venta,ali giga više je ğiga više,ne?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
vrle kaže...
Pozdrav ekipa..
Moja kanta ide u remont, pa sukladno tome stiže i nova grafa.
E sad, meni je nVidia jaaako draga,pa mi je drago da sam naletio na klub da priupitam par stvari..
Mislim da se neću moći protegnuti za 660 jer trebam i proc,ali mi je za oko zapelo par 650-ica...
Vjerojatno neću moći upasti tu u klub,ali...
Hehe..
Zapravo me zanima kojeg proizvođača uzeti?
Asus mi ima nekako općenitu prednost jer sam imao dobra iskustva sa njihovim komponentama,ali koliko vidim ovdje ni Msi ne kotira loše...
A POW?

asus je oduvijek precijenjen za nesto manje novaca uzmes top model od msi-a gtx660 oc twinfrozr3!

Rasturam na Intel Core™ i7-920 @ 3.8Ghz + ArticCooling Freezer 13 + MSI Gtx660 OC Power Edition TwinFrozr 3 2Gb 1200/1650mhz..
12 godina
neaktivan
Nvidia Gtx 660 Club
Puno mi je to love,zato i kažem da ću se morati ograničiti na 650-icu.
Samo mi je dvojba Palit sa 2 gige ili Asus radi 2 venta...
Msi je u igri čisto radi jamstva...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nvidia Gtx 660 Club

Ma jebo jamstvo uzmi 660 i ne brigaj  :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Nvidia Gtx 660 Club
Ma nema frke,čim bude negdje 50% akcija odmah je moja ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Nvidia Gtx 660 Club

jel priznaju pod garanciju cviljenje ventova na grafi i napajanju? nisam siguran jel je grafa ili went na napajanju! grafa staqga mjesec dana

lp

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mariolla79 kaže...

jel priznaju pod garanciju cviljenje ventova na grafi i napajanju? nisam siguran jel je grafa ili went na napajanju! grafa staqga mjesec dana

lp

Prije ce biti da cvile kondenzatori na grafi, nego ventilatori.

14 godina

Nepriznaju.

12 godina
Nvidia Gtx 660 Club

dam za grafu 2600 oni cvile

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
imas pravo na zamjenu u roku od 7 dana...uzmi drugog proizvodaca..lP
Rasturam na Intel Core™ i7-920 @ 3.8Ghz + ArticCooling Freezer 13 + MSI Gtx660 OC Power Edition TwinFrozr 3 2Gb 1200/1650mhz..
12 godina
Nvidia Gtx 660 Club

stara je 1 mj,tak da nemrem wratit,jos cu prowjerit dal je grafa ili napajanje!jel moze oboje riknut zbog toga?

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mariolla79 kaže...

stara je 1 mj,tak da nemrem wratit,jos cu prowjerit dal je grafa ili napajanje!jel moze oboje riknut zbog toga?

Nece nista riknuti.

12 godina
Nvidia Gtx 660 Club

hwala decki

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nvidia Gtx 660 Club

pozdrav, trenutno imam ati 6950 2gb, a sutra idem kupit neku gtx660, mislil sam uzet msi gtx 660 oc twin frozr, na raspolaganju imam 1700kn, sam dobrog proizvođača i model uzel ili imate kakav drugi prijedlog?

hvala!!

mrakky
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
mrakky kaže...

pozdrav, trenutno imam ati 6950 2gb, a sutra idem kupit neku gtx660, mislil sam uzet msi gtx 660 oc twin frozr, na raspolaganju imam 1700kn, sam dobrog proizvođača i model uzel ili imate kakav drugi prijedlog?

hvala!!

Jeli mora biti GTX 660??

15 godina
mrakky kaže...

hvala!!

Ak nemora biti nVIDIA , moj prijedlog je neka HD7870 ! Ako bas mora biti , onda uzmi Twin Frozr III model !

Music As A Weapon !!
13 godina
protjeran
mrakky kaže...

hvala!!

ak oces gtx660 uzmi obavezno msi twin frozr3 model jer je zaista vrhunski ...LP

Rasturam na Intel Core™ i7-920 @ 3.8Ghz + ArticCooling Freezer 13 + Sapphire Dual-X 7950 with Boost Edition 3GB 1150/1550mhz
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 0:12 (Stjepanj).
14 godina

Definitivno idi na HD 7870 koja se bakće sa GTX 660Ti, a ne na GTX 660.

17 godina
Stjepanj kaže...
mrakky kaže...

hvala!!

ak oces gtx660 uzmi obavezno msi twin frozr3 model jer je zaista vrhunski ...LP

idem sad po tu MSI GTX660 OC TF, sam čekam Adm se otvori i da provjerim telefonski dal su stigle, hvala!

mrakky
13 godina
protjeran
super:) javi dojmove, jer sam ja bio odusevljen tom karticom...LP
Rasturam na Intel Core™ i7-920 @ 3.8Ghz + ArticCooling Freezer 13 + Sapphire Dual-X 7950 with Boost Edition 3GB 1150/1550mhz
17 godina
Stjepanj kaže...
super:) javi dojmove, jer sam ja bio odusevljen tom karticom...LP

je fakat je super, mnogo bolje od 6950 bar za sad, kolko sam stigo isprobat, idem dalje sa igranjem

mrakky
17 godina
Nvidia Gtx 660 Club

I ja imam dotičnu grafu, super sam zadovoljan s njom {#}

Meni nije baš toliko bitno da je grafa "bolja u par FPS-ova", več da je hladna i nečujna.

Ova zadovoljava oba naveda uvijeta, i zato je za mene, pun pogodak što sam je kupio {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
rooswelt1991 kaže...

Meni nije baš toliko bitno da je grafa "bolja u par FPS-ova", več da je hladna i nečujna.

Ova zadovoljava oba naveda uvijeta, i zato je za mene, pun pogodak što sam je kupio {#}

da nečujna je naspram 6950 u duplo, igram the secret world i on ima sve te tehnologije koje mi i grafa podržava sve na full i iznad 54 stupnja neide i skroz malo se čuje :)

edit: pitanje u vezi afterburnera, zanima me po kolko da dižem, do kolko vaše idu?

mrakky
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 17:49 (mrakky).
12 godina
neaktivan
mrakky kaže...
rooswelt1991 kaže...

da nečujna je naspram 6950 u duplo, igram the secret world i on ima sve te tehnologije koje mi i grafa podržava sve na full i iznad 54 stupnja neide i skroz malo se čuje :)

edit: pitanje u vezi afterburnera, zanima me po kolko da dižem, do kolko vaše idu?

bez dizanja napona, moja ide +120MHz core clock, a memoriju nisam ni dizao, ali ide za 100mhz.

pero
14 godina
neaktivan
Nvidia Gtx 660 Club

Ja sam svoju digao na +100 i + 45

Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice