znaci da ne mjenjam?
lp

znaci da ne mjenjam?
lp
Ako ces po performansama ne mijenjaj....
Testao sam malo u AvP benchmarku, sve preko + 105 core clock i + 45 memory clock mi rusi drivere, tako da sam ostao na tome, i power limit sam povecao do kraja.
PoV je odlična europski brend. Do sada sam imao 4 njihove kartice.
asus je oduvijek precijenjen za nesto manje novaca uzmes top model od msi-a gtx660 oc twinfrozr3!
Ma jebo jamstvo uzmi 660 i ne brigaj :)
jel priznaju pod garanciju cviljenje ventova na grafi i napajanju? nisam siguran jel je grafa ili went na napajanju! grafa staqga mjesec dana
lp
jel priznaju pod garanciju cviljenje ventova na grafi i napajanju? nisam siguran jel je grafa ili went na napajanju! grafa staqga mjesec dana
lp
Prije ce biti da cvile kondenzatori na grafi, nego ventilatori.
Nepriznaju.
dam za grafu 2600 oni cvile
stara je 1 mj,tak da nemrem wratit,jos cu prowjerit dal je grafa ili napajanje!jel moze oboje riknut zbog toga?
stara je 1 mj,tak da nemrem wratit,jos cu prowjerit dal je grafa ili napajanje!jel moze oboje riknut zbog toga?
Nece nista riknuti.
hwala decki
pozdrav, trenutno imam ati 6950 2gb, a sutra idem kupit neku gtx660, mislil sam uzet msi gtx 660 oc twin frozr, na raspolaganju imam 1700kn, sam dobrog proizvođača i model uzel ili imate kakav drugi prijedlog?
hvala!!
pozdrav, trenutno imam ati 6950 2gb, a sutra idem kupit neku gtx660, mislil sam uzet msi gtx 660 oc twin frozr, na raspolaganju imam 1700kn, sam dobrog proizvođača i model uzel ili imate kakav drugi prijedlog?
hvala!!
Jeli mora biti GTX 660??
hvala!!
Ak nemora biti nVIDIA , moj prijedlog je neka HD7870 ! Ako bas mora biti , onda uzmi Twin Frozr III model !
hvala!!
ak oces gtx660 uzmi obavezno msi twin frozr3 model jer je zaista vrhunski ...LP
Definitivno idi na HD 7870 koja se bakće sa GTX 660Ti, a ne na GTX 660.
hvala!!
ak oces gtx660 uzmi obavezno msi twin frozr3 model jer je zaista vrhunski ...LP
idem sad po tu MSI GTX660 OC TF, sam čekam Adm se otvori i da provjerim telefonski dal su stigle, hvala!
je fakat je super, mnogo bolje od 6950 bar za sad, kolko sam stigo isprobat, idem dalje sa igranjem
I ja imam dotičnu grafu, super sam zadovoljan s njom
Meni nije baš toliko bitno da je grafa "bolja u par FPS-ova", več da je hladna i nečujna.
Ova zadovoljava oba naveda uvijeta, i zato je za mene, pun pogodak što sam je kupio
Meni nije baš toliko bitno da je grafa "bolja u par FPS-ova", več da je hladna i nečujna.
Ova zadovoljava oba naveda uvijeta, i zato je za mene, pun pogodak što sam je kupio
da nečujna je naspram 6950 u duplo, igram the secret world i on ima sve te tehnologije koje mi i grafa podržava sve na full i iznad 54 stupnja neide i skroz malo se čuje :)
edit: pitanje u vezi afterburnera, zanima me po kolko da dižem, do kolko vaše idu?
da nečujna je naspram 6950 u duplo, igram the secret world i on ima sve te tehnologije koje mi i grafa podržava sve na full i iznad 54 stupnja neide i skroz malo se čuje :)
edit: pitanje u vezi afterburnera, zanima me po kolko da dižem, do kolko vaše idu?
bez dizanja napona, moja ide +120MHz core clock, a memoriju nisam ni dizao, ali ide za 100mhz.
Ja sam svoju digao na +100 i + 45