Nvidia GTX 600 (Kepler) Info

poruka: 3.446
|
čitano: 620.493
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran

Ove su rasprave odavno prestale imati smisla.

clock2much

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Nvidia GTX 600 (Kepler) Info
Vegeta kaže...

Ove su rasprave odavno prestale imati smisla.

Hvala ti što si došao nam to reći i objaviti, da nije tebe nebi smo znali.

16 godina

Sto je najtragicnije, vecina vas/nas nema 100-120 Hz+ monitore jer su skupi ko sam vrag i tu gledate svaki FPS (u vecini slucajeva iznad 60).... lol, nema smisla. Normalno da ce negdje biti bolja jedna, negdje druga.... ima tisucu igara, ne mora znaciti da ce generalno "nesto bolja" kartica uvijek pokazati snagu u bas u svakoj igri, a to je dokazano trilijun puta do sada.

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Evo je EVGA GTX 660

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina

previše je podignut hype oko ovoga,kad se malo stane smiri pa pogleda njena cijena je u rangu hd7870 tako da... bumo vidili

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...
NiramX kaže...

NiramX čeka da izađe AMP! verzija GTX 680 i pokrene još žešće "rasprave" u ovoj temi. 

Jesi se ti to s Virusom družio? :D

hahaha cim sam procitao post sam to htio pitat haha

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
16 godina

Nove vijesti:izlaze dvije verzije gtx660,bit će ih za izabiranje i 192bit i 256bit sabirnica,za svakoga ponešto {#}   ožeži

Moj PC  
3 0 hvala 5
13 godina
neaktivan

HardOCP test - PCI-E 2.0 vs. PCI-E 3.0

Sa jedne strane imamo pci-e 2.0 setup - Sandy Bridge i7-2600k procesor + Asus P8P67 WS ploča

Sa druge strane imamo pci-e 3.0 setup - Ivy Bridge i7-3770k procesor + Asus P8Z77 WS ploča

Oba procesora su overklokovana na 4.8GHz, ali HardOCP navodi u ovom testu navodi da, zbog prednosti u arhitekturi, IB overklokovan na više od 4.0 GHz u odnosu na SB na istoj frekvenciji nudi 4% do 7% više tehničkih instrukcija po sekundi (technical Instruction Per Second (IPC).  Ali to su sintetički testovi, u gejmingu je ta razlika manja. Za test su korišćenje nvidia (gtx680/gtx680 sli/gtx680 3-sli) i ati (7970/7970 cfx/7970 3-fire) kartice. Od igara - Max Payne 3, Battlefield 3, Batman: AC, Skyrim i Witcher 2.

Razlika je zanemariva i vidi se jedino u  benchmark-u, dok je gameplay  praktično isti bez obzira na rezoluciju i setup. Na 1920x1200 rezoluciji i sa single 680 karticom, pci-e 3.0 ne pravi skoro nikakvu razliku. Tek na većim rezolucijama i setup-om sa 2 ili 3 kartice može se uočiti određena prednost u nekim igrama.  Takođe, po rezultatima se može zaključiti da nvidia ima malo veću korist od prelaska sa 2.0 na 3.0 nego ATI.

Na Highest Playable Settings (rezolucija 2560x1600 ili veća)pci-e 3.0 donosi prednost u sledećim igrama:

Single 680 - Max Payne 3 (4%) i Skyrim (9%)

680 SLI - Max Payne 3 (6%) i Witcher 2 (8.4%)

680 3-SLI -   Max Payne 3 (8.5%), Batman: AC (9.6%) i Skyrim (6%)

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.7.2012 22:04 (pharmakon).
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina

izbriši to nema veze sa ovom temom

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Upoređuju Nvidia GTX680 (kepler) kartice na pci-e 2.0 i 3.0, a ti se javiš pametan da kažeš da nema veze sa temom   {#}

Ako moderator procjeni da nema veze, neka pobriše post.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.7.2012 22:26 (pharmakon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dery kaže...

Nove vijesti:izlaze dvije verzije gtx660,bit će ih za izabiranje i 192bit i 256bit sabirnica,za svakoga ponešto {#}   ožeži

nemoj me batje :D pa 265bit ce bit kao 670 koje tu lud , ocito NV {#}

13 godina
neaktivan

Ovi AMD fanboysi su žešći klaunovi pogotovo ovaj leopard_st, brani AMD kao da ga to održava na životu jbt smiješno je za čitat ovo ko da sam ušao u temu SAMO ZA DJECU ISPOD 15 GODINA {#}

EDIT-poruka za admine: ovaj forum treba mass edit svi postovi koji su tu neka admini isprave i napišu nešta svoje pa da ovaj forum bude ozbiljan i liči na nešto kad budu stariji dolazili informirat se a ne da se pita pa jesam ja to došao u teen IT forum for kids lol i očekujem najmanje 15 thumb downa pa me eto obradujte jer me zanima kog tu trebam ignorirat i da ne čitam više njegove gluposti :)  kako ono kaže inspektor harry callahan make my day

edit: i još jedna poruka za kraj vrlo popularna u Hrvatskoj: da je meni 5 minuta vlasti ( na bug forumu) sve bi ja to sredio i nebi se više mogli pojaviti likovi poput Vlade i onog Mate životni ban bi im dao {#}  eto to bi bilo to od mene i kontaktirat cu Bugovce i porazgovarat malo di ovaj forum ide {#}  vjerojatno istim putem kao i ova država znači nigdje

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.7.2012 17:33 (Shockwave).

5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Shockwave kaže...

Ovi AMD fanboysi su žešći klaunovi pogotovo ovaj leopard_st, brani AMD kao da ga to održava na životu jbt smiješno je za čitat ovo ko da sam ušao u temu SAMO ZA DJECU ISPOD 15 GODINA  {#}

EDIT-poruka za admine: ovaj forum treba mass edit svi postovi koji su tu neka admini isprave i napišu nešta svoje pa da ovaj forum bude ozbiljan i liči na nešto kad budu stariji dolazili informirat se a ne da se pita pa jesam ja to došao u teen IT forum for kids lol i očekujem najmanje 15 thumb downa pa me eto obradujte jer me zanima kog tu trebam ignorirat i da ne čitam više njegove gluposti :)   kako ono kaže inspektor harry callahan make my day

edit: i još jedna poruka za kraj vrlo popularna u Hrvatskoj: da je meni 5 minuta vlasti ( na bug forumu) sve bi ja to sredio i nebi se više mogli pojaviti likovi poput Vlade i onog Mate životni ban bi im dao  {#}    eto to bi bilo to od mene i kontaktirat cu Bugovce i porazgovarat malo di ovaj forum ide  {#}  vjerojatno istim putem kao i ova država znači nigdje

Ja AMD fan, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHa, znas li ti koliko sam ja Nvidia karti imao?

Ja nisam fanboy ni AMD-a, ni Nvidie, ni bilo koga. Ja samo kupujem ono sto je mene licno bolje i sto mi vise odgovora, u ovom trenutku to je Intel za CPU i AMD za GPU.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.7.2012 17:39 (Leopard_st).
13 godina
neaktivan
Leopard_st kaže...
Shockwave kaže...

Ovi AMD fanboysi su žešći klaunovi pogotovo ovaj leopard_st, brani AMD kao da ga to održava na životu jbt smiješno je za čitat ovo ko da sam ušao u temu SAMO ZA DJECU ISPOD 15 GODINA {#}

EDIT-poruka za admine: ovaj forum treba mass edit svi postovi koji su tu neka admini isprave i napišu nešta svoje pa da ovaj forum bude ozbiljan i liči na nešto kad budu stariji dolazili informirat se a ne da se pita pa jesam ja to došao u teen IT forum for kids lol i očekujem najmanje 15 thumb downa pa me eto obradujte jer me zanima kog tu trebam ignorirat i da ne čitam više njegove gluposti :)   kako ono kaže inspektor harry callahan make my day

edit: i još jedna poruka za kraj vrlo popularna u Hrvatskoj: da je meni 5 minuta vlasti ( na bug forumu) sve bi ja to sredio i nebi se više mogli pojaviti likovi poput Vlade i onog Mate životni ban bi im dao {#}   eto to bi bilo to od mene i kontaktirat cu Bugovce i porazgovarat malo di ovaj forum ide {#}  vjerojatno istim putem kao i ova država znači nigdje

Ja AMD fan, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHa, znas li ti koliko sam ja Nvidia karti imao?

Ja nisam fanboy ni AMD-a, ni Nvidie, ni bilo koga. Ja samo kupujem ono sto je mene licno bolje i sto mi vise odgovora, u ovom trenutku to je Intel za CPU i AMD za GPU.

Neznam kolko si ti Nvidia karti imao nit me to zanima ali znam da si bolesni AMD fan i nema ti spasa jbg al nisi jedini to te može tješiti ima ih jako puno ovdje samo čitaj postove pa ćeš vidit :)  a vidim da imaš i amd grafu radeon 7950 uhh zašto me to ne čudi?

14 godina
neaktivan
Shockwave kaže...
Leopard_st kaže...
Shockwave kaže...

Ovi AMD fanboysi su žešći klaunovi pogotovo ovaj leopard_st, brani AMD kao da ga to održava na životu jbt smiješno je za čitat ovo ko da sam ušao u temu SAMO ZA DJECU ISPOD 15 GODINA  {#}

edit: i još jedna poruka za kraj vrlo popularna u Hrvatskoj: da je meni 5 minuta vlasti ( na bug forumu) sve bi ja to sredio i nebi se više mogli pojaviti likovi poput Vlade i onog Mate životni ban bi im dao  {#}    eto to bi bilo to od mene i kontaktirat cu Bugovce i porazgovarat malo di ovaj forum ide  {#}  vjerojatno istim putem kao i ova država znači nigdje

Neznam kolko si ti Nvidia karti imao nit me to zanima ali znam da si bolesni AMD fan i nema ti spasa jbg al nisi jedini to te može tješiti ima ih jako puno ovdje samo čitaj postove pa ćeš vidit :)   a vidim da imaš i amd grafu radeon 7950 uhh zašto me to ne čudi?

Ja samo govorim da nisam fan, to dokazuju moje bivse kartice, tri GTX 570, jedna GTX 480 i jedna GTX 460 i legendarna 8800GT koju jos imam.

Zapravo ja sam bio jedan od najveci hatera AMD-a, nakon fijaska koji sam dozivio sa HD 5970, i onda opet manji fijasko sa HD 6950, ali evo HD 7950 mi legla i zato je branim, ako tebi smeta to, onda nemoj citati moje postove, ima opcija za to, ako ti smeta cijeli forum, nemoj dolaziti na njega. Simple.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.7.2012 18:11 (Leopard_st).
16 godina

Ne mijesajte FAN i FANBOY iliti funboy, nije problem u fanovima.... evo ti TD od nVidia fanboya, rekao bi ti? lol

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.7.2012 18:11 (lovac82).
Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
Shockwave kaže...

Neznam kolko si ti Nvidia karti imao nit me to zanima ali znam da si bolesni AMD fan i nema ti spasa jbg al nisi jedini to te može tješiti ima ih jako puno ovdje samo čitaj postove pa ćeš vidit :)   a vidim da imaš i amd grafu radeon 7950 uhh zašto me to ne čudi?

Oprostite na  {#}

@Shockwave ti si jedan njajobičniji mućki provokator, zar zaista nemaš pametnijeg posla u ovo vrijeme?

Sve rasprave nisu cijelo vrijeme zanimljive i na temelju nekoliko rečenica sve trpati u isti koš.

Nakon hrpe zanimljivih podataka i konstruktivnih prepucavanja i svađa zaist mi je žao što sam morao pročitati tvoja dva posta.

Još jednom oprostite na off ali morao sam...{#}

16 godina

več ima coolera za gtx660 klik ,znači jednaka kao gtx670,ima i pc sa gtx660 klik

negdje sam vidio da bi cijene za slabiju trebale bit 230-240$,jaču 300-310$

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.7.2012 21:33 (dery).
Moj PC  
1 0 hvala 3
17 godina

jel ima takav hibrid air,h2o i za 680 ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
4mal kaže...

pa to ti je i za gtx680

13 godina
neaktivan
Tiby kaže...
Shockwave kaže...

Oprostite na {#}

@Shockwave ti si jedan njajobičniji mućki provokator, zar zaista nemaš pametnijeg posla u ovo vrijeme?

Sve rasprave nisu cijelo vrijeme zanimljive i na temelju nekoliko rečenica sve trpati u isti koš.

Nakon hrpe zanimljivih podataka i konstruktivnih prepucavanja i svađa zaist mi je žao što sam morao pročitati tvoja dva posta.

Još jednom oprostite na off ali morao sam...{#}

Dao sam ti hvala :)

14 godina
neaktivan

ko da je bitno amd nvidia, bitno je da je to što kupuješ za iste pare kvalitetnije, a ne kojoj firmi pripada. barem ja tako razmišljam, kad idem u kupovinu grafičke i svih ostalih komponenti.

AMD Phenom II x 6 1090T
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...

ko da je bitno amd nvidia, bitno je da je to što kupuješ za iste pare kvalitetnije, a ne kojoj firmi pripada. barem ja tako razmišljam, kad idem u kupovinu grafičke i svih ostalih komponenti.

Slažem se s tobom al kad vidim ove fanybose kako brane svoju grafu zgadi mi se sve fuuj

13 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

Ne mijesajte FAN i FANBOY iliti funboy, nije problem u fanovima.... evo ti TD od nVidia fanboya, rekao bi ti? lol

Dao sam i tebi hvala :)

uvijek volim vidit što više TD jer je to slika korisnika ovog foruma- život su davno izgubili i pamet pa svoje vrijeme troše da meni daju TD :) samim time što ste mi dali TD govori da ste no liferi i da sam vam privukao pažnju i još ovi što smišljaju šta da mi odgovore ehh sve je jasno nemorate se trudit pamet ste davno izgubili {#}, a ono što se s onim Matom događalo što su mu uzimali slike s facebooka i stavljali na bug, što su ga sprdavali i odgovarali mu na poruke, vrijeđali ga itd to ne želim ni komentirat jer spuštat se na takvu užasnu razinu i teror radit nad mulcem od 14 godina mislim ono ja neznam kako je ovaj bug forum uopće još živ policija bi tu trebala intervenirat jer se svašta događalo a admini bi trebali malo više radit svoj posao jer ovaj forum je sve samo ne ozbiljan i više se nemože ni zvat IT forumom, neznam kako je bilo kad se tek otvorio vjerojatno je stanje bilo puno bolje i tu je bila pretpostavljam večinom starija ekipa ali ovo sad gdje je 80% forumaša ispod 14 godina a 95% na razini dijeteta u mozgu i još se svađaju i prepiru s tim mulcima i na kraju sve to završi zatvaranjem teme i onda se opet ponovo otvori ista ta s drugim imenom i tako stalno... žalosno je sve to evo i nakon ovog posta očekujem da će se nač neka budala i komentirati, vrijeđati me itd... pc ekspert forum je bog i batina sada za ovaj forum (nažalost) jer bug časopis čitam od početka i sve bih dao da i forum bude na takvoj razini al jbg niješta reć više nego da skoro nitko više ovaj forum ne doživljava ozbiljnim zato i ima ovoliko prepiranja, svađa, offtopica i na kraju zatvaranja teme, ovo što ja sad radim je također jedan primjer al nažalost to je tako jer su forum uništili r**ardi i razni fanboysi, mulci, trollovi itd. Zato bih molio bugovce da ozbiljno porazgovaraju međusobno i donesu neki plan kako ovaj forum vratiti u normalu ja evo imam jednu ideju: kompletno izbrisati cijeli forum znači sve poruke i teme i uvest stroža pravila čim netko skrene s teme ili da mu je samo jedan post vrijeđanje odma ga se briše s bug foruma i bana IP adresa pa ako opet to napravi opet ga banat i neće mu se više ni dat registrirati ponovo eto to bi bilo to od mene i nemojte komentirati pravopis jer sam došao s jedne pijanke kolega je pobjedio jednu opaku bolest i slavili smo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.7.2012 0:56 (Shockwave).
16 godina

Da, ja sam bas isto fanboy... inace, imao vise nVidia grafa = mindfu**!

EDIT: Mogu dati i ja tebi, ipak me nasmijavas... no, ti si meni dao zbog svojeg ega i provciranja, gore si dobio 4 TU-a bezveze pa kada su "ventili poslije popustili", onda je nastupio RAGE!

EDIT2: Valjda je jasno zasto sam ti dao TD, zbog tvoje izjave odnosno optuzbi: "fanboy" sto mi nema logike....... a ne zbog toga sto sam imao jednu od te dvije kartice

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.7.2012 0:42 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Hoće li više te GTX 660 doć na tržište, pa ako budu skupe, da barem bubnu niže cijene svega ostalog.. Želim se riješiti ove 460 i uzeti nešto jače, al ne po ovim cijenama..

nanananananananananananananana BATMAAAAN
16 godina
4mal kaže...

izgleda da ipak nije za tvoju jer piše w/o stacked power socket,zar ima neka sa drukčijim rasporedom power soketa vidi

17 godina
dery kaže...
4mal kaže...

izgleda da ipak nije za tvoju jer piše w/o stacked power socket,zar ima neka sa drukčijim rasporedom power soketa vidi

nekuzim te nis prevedi molim  te {#}

14 godina
neaktivan
4mal kaže...
dery kaže...
4mal kaže...

nekuzim te nis prevedi molim   te  {#}

Ona dva PCI-E power konektora, da bi mogao ovo hlađenje staviti moraju biti jedan do drugog, a ne jedan na drugom.

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.7.2012 16:08 (Leopard_st).
17 godina

aha pa koji su k to onda stavljali tako in the first place  :P 

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice