Ajde samo ti objasni kako ce ili kako on gubi tocno na temperaturi grafe. dakle nema teoretske sanse da izgubi niti 1 stupanj kako god okrenes... cak da imas 5cm sirok kabel bi imao problem jer njemu kabel nija zaljepljen za ventilator vec je 2cm nize to se jasno vidi. Ventilatori uzimaju najvecu kolicinu zraka sa strane dakle bocnih strana, ako mu kabel koji je sirok nista prolazi kroz sredinu tog ventilatora znacaj tog kabela je jedanak 0... zrak se dobiva dakle na rubovima ventilatora a najveci usis zraka graficka dobiva od ventilatora koji je s prednje strane i s donje strane, dakle dobiva 100% zraka koji treba i zato je uvjeren da nece dobiti niti 1 stupanj ako povuce kabel gore..
Kad ste sigurni u to da taj kabel tolko znaci uzmite mu 100 eura
Nije ovdje rasprava kolko smeta kabel, ovdje je rasprava da li smeta, kako je i on sam rekao da kabel smeta protoku zraka, opet cu napisati, jel zanemarivo? Je, kako kome, neko nema dobar airflow u kučištu, drugu grafu ,bla bla, nekome da, nekome ne, a jel smeta kabel protoku zraka? Smeta, 5-10% kako si i rekao. Sad kolko koga to smeta, na buci, na temperaturi, ovisno o grafi, manjku ventilatora u kučištu, to je drugi par cipela kolko je ko picajzla kolko nije.
ne nisam ja rekao 5-10% vec chat gpt od ovog drugog... dakle taj kabel ima utjecaj 0 stupnjeva i ne smeta nikome osim tebi
Ali nitko osim njega nema tako blizu postavljen kabel?
kakve fucking veze ima sto on ima tako blizu postavljen kabel ako nema utjecaj na apsolutno nista ? u cemu je tvoj problem covjece ? vidi se da mu kabel ne dira blejdove niti je zakeljen a ispod je najmanje 2cm, taj venitlator dobiva i dalje 100% zraka kako god okrenes...
Nije rasprava kolko ometa nego jel ometa, strašno u pm, što ti i on sam govori da ometa protok zraka i po treci put tebi, jel zanemarivo? kako kome i ovisno o konfiguraciji, u cemu je tvoj problem?
da, zato ti nudi 100 eura
Rekao je da ometa protok zraka bilo šta ispod grafe, to je dovoljno, kolko ometa najmanje bitno, ja isto ponavljam što je on već rekao. Uglavnom da završimo, nije praksa tako stavljati kabel, jel svejedno, je, skoro je. Servisi/kompanije tako ne slažu računala, nigdje nećeš naći gotove konfiguracije a da je tako postavljen kabel blizu ventilatora, kao kod njega, jel on može radit šta hoće, naravno da može, ali i ja mogu prokomentirati kako to nije praksa, i to je to, gotova priča, case closed.
ne nije to on rekao te si ti prvi poceo s pricom kak to smeta airflowu i to se vidi jasno, on nije rekao nista da smeta protoku zraka vec ti je u nekoliko navrata rekao da ne smeta. Daj procitaj njegove postove s razumijevanje i daj provjeri ko je potegnuo pricu..
sad znas da tvoja inicijalna izjava kako mu to smeta u airflowu nema smisla pokusavas se izvuci....kako da ne. Evo da ostane trajno
Ček ja ti napravim screenshot njegove rečenice i ti kažeš da on to nije rekao?
Pa smeta airflowu, smeta protoku zraka. To on isto govori, HAALOOO. Smeta protoku zraka ali njemu ne smeta, a ja pričam isto kako smeta protoku zraka, jel njemu smeta kog boli uvo.

A od čega se ja pokušavam izvući, od fizike da ako nešto staviš ispred ventilatora da je protok zraka najefikasniji?. A servisi tako ne postavljaju kabele. Nemožeš nać niti jednu konfu koja je tako postavljena, niti na netu niti uživo u prodaji. Neznam šta želiš dokazati, nemožeš protiv fizike kolega. Onda bi svi natezali pcie kablove preko ventilatora, a jel vidiš to u praksi? Samo kod njega. Ok, temperatura ista, ali ja radije sklonim kabel od ventilatora kao 99.99% ljudi.