Stvarno je ovo sve ispalo uzasno ali ne samo od Nvidie,gdje god odem vidjet dali ce imat PS5 u trgovini ili online...ne.
Nikad nije bila ovakva situacija....
Btw ovi top end Ryzeni jucer dosli u DE shopove i postali nedostupni nakon par sekundi.....
Sony je imao preorder i prodao par milijuna eksemplara u prvom valu, ko ti je kriv sto nisi grabio, ali bit ce i na dan release-a par milijuna komada za kupiti.
AMD isto tako prodao vise 5600x cipova u njemackoj nego nvidia do sad graficke. Ako sam ja uspio dobiti jedan svi su mogli. Nije bilo nikakvog stucanja stranica, izbacivanja itd. To sto su ljudi odlucili kupiti mahon nove ryzene govori sve za sebe. MF je jucer prodao 1200+ 5800x i skoro 1000 5600x. Pa eto ti razlike spram tvoje nevidije koja nije ni dosal u pola ducana.
BTW neisplati ti se blatiti po AMD-u sto se tog pitanja tice nisu oni NVidia-citaj pohlepa najveca u povijesti gaminga.
Bome sa 5900 serijom je generalni shitshow :)
vidim svi otvaraju teme po redditu, izgleda da je teški paper launch i da je najtrazeniji procesor daleko od svih bio.
Uglavnom iz shopa di sam ja uzeo (Proshop) konstantno mjenjaju order status... prvo processing sa datumom isporuke, pa su stavili sa processing u ordered ali sa datumom isporuke 16-19.11 i sada su makli i datum isporuke i piše samo waiting for subsequent delivery :)
Neka druga njemačka ekipa što je isto uzela u proshopu po redditu piše da su im promjenili delivery expectation na 30.12 za 5900x
Ja sam poslo mail dragim njemcima i to još na engleskom pa s obzirom na koliko mailova vjerojatno imaju ko zna oće mi opće odgovorit.
Nije mi hića, imam vremena no ako stvarni projicirani datum dostave bude 30.12 cancelam order pa ću tražiti po drugim shopovima ili 5800x ko ima avail odmah.
Budemo vidili