Gtx 9xx Club

poruka: 9.120
|
čitano: 943.861
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Ovako danas sam kupio GTX 970 Asus STRIX te nisam dobio kod za Metal Gear Solid V,ali ima jedan jednostavan postupak kako dobit igru.Registrirao sam se ovdje - http://www.asus.com/event/VGA/Metal-Gear-Solid-V/ ,kliknete dolje REDEEM NOW,odaberite zemlju AUSTRALIA,zatim NEXT pa ukucate serijski broj grafičke (na kutiji piše) te PPID broj (kod mene je bio na Backplateu na naljepnici napisan),zatim se logirate,te dobiveni kod ukucate na GeForce sajtu,povežete sa svojim STEAM računom i Voila !,imate MGS V badava ! Ovo vrijedi samo za ASUS te neznam jel i kod drugih to moguće.Pozz.

STEAM - L3giONaR ORIGIN-L3Gi0naR UPLAY- L3giONaR
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.8.2015 14:34 (ApretaH).
Moj PC  
5 0 hvala 4
16 godina
Gtx 9xx Club

Trebo si odma reć da vrijedi samo za Asus, ovako si mi uništio snove, haha

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gtx 9xx Club

Kod Gigabyte nije, moraš im priložiti račun :)

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Re: Gtx 9xx Club
toxic kaže...

Jel ovo normalno? Windows 10 je u pitanju.

Toliko o DX12. Da nije još jedan naguz by Nvidia.

12 godina
Kvod kaže...
toxic kaže...

Logicno je da je to bug u gpu z a nelogicna je tvoja pretpostavka da serija 9 nije dx12.........

17 godina
Gtx 9xx Club

taj gpuz uopce nije mjerodavan..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
MEGATAMA kaže...
Kvod kaže...
toxic kaže...

Logicno je da je to bug u gpu z a nelogicna je tvoja pretpostavka da serija 9 nije dx12.........

Onda super. To je bilo više retorički. Poučen iskustvom pušem i na hladno. Da ne bi bilo instrukcije ove instrukcije one, memorija ova memorija ona....

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.8.2015 17:00 (Kvod).
10 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Pitanjce,šta predstavlja ona mala bijela LED diodica kod Power konektora na ASUS-ici? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ApretaH kaže...

Pitanjce,šta predstavlja ona mala bijela LED diodica kod Power konektora na ASUS-ici? 

dioda

Crveno nešto si syebo npr. neispravan power connector

Bijelo sve super nemaš frke.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
15 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Evo i mene s aktivnim zero fan mode u idle-u na GTX 970 G1. Ovo je prava stvar! Mozda poslije flesham i bios da rijesim TDP limit. :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Almin94 kaže...

Evo i mene s aktivnim zero fan mode u idle-u na GTX 970 G1. Ovo je prava stvar! Mozda poslije flesham i bios da rijesim TDP limit. :D

ako si uzeo onaj što sam ti reko sada ti je tdp limit 133% provjeri u msi afterburneru.

onaj sa najvecim naponom ima 140% tdp

i ovaj bios kao i ostala 3 ima 0db mode i anti throttle

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2015 7:29 (toxic).
15 godina
Gtx 9xx Club

eto ja sam uspio nagovoriti kartricu da radi na 1538 mhz . nema rusenja niti artifakta.. stabilna u testiranju witchera, gta V, battlefilda i betmena

bios je modani i voltaža je 1.261 

H2O
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
zagy15061984 kaže...

eto ja sam uspio nagovoriti kartricu da radi na 1538 mhz . nema rusenja niti artifakta.. stabilna u testiranju witchera, gta V, battlefilda i betmena

Pa Tonci je rekao da ide na 1700 mhz na vodi.

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
13 godina
drakula789 kaže...
zagy15061984 kaže...

Ako ima 1.3v BIOS,ide vjerovatno preko 1600Mhz,1700MHz je već hebenin entuzijazam!!

AUDIOFIL
13 godina
zagy15061984 kaže...

Ja bi dao ljevo jaje za tvoj setup

17 godina
DarthMarkus kaže...
zagy15061984 kaže...

Ja bi dao ljevo jaje za tvoj setup

nije ti to dosta, treba i jedan bubreg ionako ti ne treba :)

15 godina
volegradele kaže...
drakula789 kaže...
zagy15061984 kaže...

Ako ima 1.3v BIOS,ide vjerovatno preko 1600Mhz,1700MHz je već hebenin entuzijazam!!

ima 1.3+ bios. ja ga nisam isprobavao.. nekako mi je nelagodno ici na vise od 1.28 pa makar na vodi

H2O
15 godina
neaktivan
zagy15061984 kaže...
volegradele kaže...
drakula789 kaže...
zagy15061984 kaže...

ima 1.3+ bios. ja ga nisam isprobavao.. nekako mi je nelagodno ici na vise od 1.28 pa makar na vodi

Sta ce ti biti nelagodno, to je nista...

15 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Koliko se krecu cijene za 960 gtx na nasim prostorima?

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | http://pastebin.com/kheqY90X http://pastebin.com/xrfBayiE |Quidquid latine dictum sit, altum sonatur/ http://pastebin.com/jC7WFb8N /
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
hari85 kaže...

1750 HRK (+ / - )

14 godina
hari85 kaže...

Možeš pogledati na nabava.net

Zmaj od Bosne | Unlock the Power Within | Intel Core i7
11 godina
neaktivan

Zašto Australija?

Jesi aktivirao kod na STEAMu?

11 godina
neaktivan
ApretaH kaže...

Ovako danas sam kupio GTX 970 Asus STRIX te nisam dobio kod za Metal Gear Solid V,ali ima jedan jednostavan postupak kako dobit igru.Registrirao sam se ovdje - http://www.asus.com/event/VGA/Metal-Gear-Solid-V/ ,kliknete dolje REDEEM NOW,odaberite zemlju AUSTRALIA,zatim NEXT pa ukucate serijski broj grafičke (na kutiji piše) te PPID broj (kod mene je bio na Backplateu na naljepnici napisan),zatim se logirate,te dobiveni kod ukucate na GeForce sajtu,povežete sa svojim STEAM računom i Voila !,imate MGS V badava ! Ovo vrijedi samo za ASUS te neznam jel i kod drugih to moguće.Pozz.

Zašto baš Australija?

Jesi probao aktivirati kod na Steamu?

10 godina
neaktivan
ecimir kaže...
ApretaH kaže...

Zašto baš Australija?

Jesi probao aktivirati kod na Steamu?

Zato jer mora registracija biti obavljena za Aziju/Australiju.Normalno da sam aktivirao dobiveni kod na GeForce sajtu te linkao svoj STEAM profil.Ne dobiješ kod za igru već ti se preko GeForce sajta aktivira direktno.

Evo i slika dolje kao dokaz da nebi bilo rekla-kazala (kod je iskorišten btw.)

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.8.2015 14:28 (ApretaH).
15 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Moze li mi neko dati info, na koliko stepeni ASUSova Strix GTX970 pali ventilatore?

EDIT: Na techpowerup pise da pali tek na 67C

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.8.2015 15:30 (Almin94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

67-69!lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy LP
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
Gtx 9xx Club

Koje programče preporučujete za kontrolu fan-ova na 970 G1?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gtx 9xx Club

meni to sve automatika odrađuje..

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Almin94 kaže...

Moze li mi neko dati info, na koliko stepeni ASUSova Strix GTX970 pali ventilatore?

EDIT: Na techpowerup pise da pali tek na 67C

Na 65 stupnjeva i to onda bude na 30-40% brzine okretaja,ali pod full opterećenjem mi je max. prošla 67 stupnjeva.U Idile načinu rada,sad kad je ova vrućina je na 33-35 stupnjeva.Prezadovoljan sam karticom.

17 godina
Gtx 9xx Club

strixica je dosta tiša i hladnija od g1 gaming.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice