Ovako danas sam kupio GTX 970 Asus STRIX te nisam dobio kod za Metal Gear Solid V,ali ima jedan jednostavan postupak kako dobit igru.Registrirao sam se ovdje - http://www.asus.com/event/VGA/Metal-Gear-Solid-V/ ,kliknete dolje REDEEM NOW,odaberite zemlju AUSTRALIA,zatim NEXT pa ukucate serijski broj grafičke (na kutiji piše) te PPID broj (kod mene je bio na Backplateu na naljepnici napisan),zatim se logirate,te dobiveni kod ukucate na GeForce sajtu,povežete sa svojim STEAM računom i Voila !,imate MGS V badava ! Ovo vrijedi samo za ASUS te neznam jel i kod drugih to moguće.Pozz.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Trebo si odma reć da vrijedi samo za Asus, ovako si mi uništio snove, haha
Kod Gigabyte nije, moraš im priložiti račun :)
Jel ovo normalno? Windows 10 je u pitanju.
Toliko o DX12. Da nije još jedan naguz by Nvidia.
Logicno je da je to bug u gpu z a nelogicna je tvoja pretpostavka da serija 9 nije dx12.........
taj gpuz uopce nije mjerodavan..
Logicno je da je to bug u gpu z a nelogicna je tvoja pretpostavka da serija 9 nije dx12.........
Onda super. To je bilo više retorički. Poučen iskustvom pušem i na hladno. Da ne bi bilo instrukcije ove instrukcije one, memorija ova memorija ona....
Pitanjce,šta predstavlja ona mala bijela LED diodica kod Power konektora na ASUS-ici?
Pitanjce,šta predstavlja ona mala bijela LED diodica kod Power konektora na ASUS-ici?
dioda
Crveno nešto si syebo npr. neispravan power connector
Bijelo sve super nemaš frke.

Evo i mene s aktivnim zero fan mode u idle-u na GTX 970 G1. Ovo je prava stvar! Mozda poslije flesham i bios da rijesim TDP limit. :D
Evo i mene s aktivnim zero fan mode u idle-u na GTX 970 G1. Ovo je prava stvar! Mozda poslije flesham i bios da rijesim TDP limit. :D
ako si uzeo onaj što sam ti reko sada ti je tdp limit 133% provjeri u msi afterburneru.
onaj sa najvecim naponom ima 140% tdp
i ovaj bios kao i ostala 3 ima 0db mode i anti throttle
eto ja sam uspio nagovoriti kartricu da radi na 1538 mhz . nema rusenja niti artifakta.. stabilna u testiranju witchera, gta V, battlefilda i betmena
bios je modani i voltaža je 1.261
Pa Tonci je rekao da ide na 1700 mhz na vodi.

eto ja sam uspio nagovoriti kartricu da radi na 1538 mhz . nema rusenja niti artifakta.. stabilna u testiranju witchera, gta V, battlefilda i betmena
Ako ima 1.3v BIOS,ide vjerovatno preko 1600Mhz,1700MHz je već hebenin entuzijazam!!
Ja bi dao ljevo jaje za tvoj setup
Ja bi dao ljevo jaje za tvoj setup
nije ti to dosta, treba i jedan bubreg ionako ti ne treba :)
Ako ima 1.3v BIOS,ide vjerovatno preko 1600Mhz,1700MHz je već hebenin entuzijazam!!
ima 1.3+ bios. ja ga nisam isprobavao.. nekako mi je nelagodno ici na vise od 1.28 pa makar na vodi
ima 1.3+ bios. ja ga nisam isprobavao.. nekako mi je nelagodno ici na vise od 1.28 pa makar na vodi
Sta ce ti biti nelagodno, to je nista...
Koliko se krecu cijene za 960 gtx na nasim prostorima?
1750 HRK (+ / - )
Možeš pogledati na nabava.net
Zašto Australija?
Jesi aktivirao kod na STEAMu?
Ovako danas sam kupio GTX 970 Asus STRIX te nisam dobio kod za Metal Gear Solid V,ali ima jedan jednostavan postupak kako dobit igru.Registrirao sam se ovdje - http://www.asus.com/event/VGA/Metal-Gear-Solid-V/ ,kliknete dolje REDEEM NOW,odaberite zemlju AUSTRALIA,zatim NEXT pa ukucate serijski broj grafičke (na kutiji piše) te PPID broj (kod mene je bio na Backplateu na naljepnici napisan),zatim se logirate,te dobiveni kod ukucate na GeForce sajtu,povežete sa svojim STEAM računom i Voila !,imate MGS V badava ! Ovo vrijedi samo za ASUS te neznam jel i kod drugih to moguće.Pozz.
Zašto baš Australija?
Jesi probao aktivirati kod na Steamu?
Zašto baš Australija?
Jesi probao aktivirati kod na Steamu?
Zato jer mora registracija biti obavljena za Aziju/Australiju.Normalno da sam aktivirao dobiveni kod na GeForce sajtu te linkao svoj STEAM profil.Ne dobiješ kod za igru već ti se preko GeForce sajta aktivira direktno.
Evo i slika dolje kao dokaz da nebi bilo rekla-kazala (kod je iskorišten btw.)
Moze li mi neko dati info, na koliko stepeni ASUSova Strix GTX970 pali ventilatore?
EDIT: Na techpowerup pise da pali tek na 67C
67-69!lp

Koje programče preporučujete za kontrolu fan-ova na 970 G1?
meni to sve automatika odrađuje..
Moze li mi neko dati info, na koliko stepeni ASUSova Strix GTX970 pali ventilatore?
EDIT: Na techpowerup pise da pali tek na 67C
Na 65 stupnjeva i to onda bude na 30-40% brzine okretaja,ali pod full opterećenjem mi je max. prošla 67 stupnjeva.U Idile načinu rada,sad kad je ova vrućina je na 33-35 stupnjeva.Prezadovoljan sam karticom.
strixica je dosta tiša i hladnija od g1 gaming.