Gtx 9xx Club

poruka: 9.120
|
čitano: 944.447
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Gtx 9xx Club

Nit sam dobio sa gtx 970 niti sa intelom one free igre..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gtx 9xx Club

Nisam ni ja dobio, ali kupovao sam prije mjesec dana a MGS akcija je od 23.07 do 01.09:
Akcija

Koliko vidim npr za Gainward nije ni potrebno dobiti kod vec treba priloziti dokaz kupnje u navedenom periodu:
Gainward

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Gtx 9xx Club

Pola godine bez grafike je ipak previše!

AUDIOFIL
Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Gtx 9xx Club
volegradele kaže...

zasto strix?

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy LP
13 godina
Stjepanj kaže...
volegradele kaže...

zasto strix?

Zašto ne?

AUDIOFIL
15 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...
volegradele kaže...

zasto strix?

Kakvo je ovo pitanje, i to bas od tebe?

13 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

pa pitam ljepo, ima neke razloge kao i svi ne? lol

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Svinja kaže...

Nisam ni ja dobio, ali kupovao sam prije mjesec dana a MGS akcija je od 23.07 do 01.09:
Akcija

Koliko vidim npr za Gainward nije ni potrebno dobiti kod vec treba priloziti dokaz kupnje u navedenom periodu:
Gainward

Piše dolje da to vrijedi za Australiju i Vijetnam samo.

17 godina
Gtx 9xx Club

da, to za gainward bez promotion koda je samo u tim zemljama, nisam to vidio. Najbolje da pitas tamo di kupujes, tako si siguran. Ja sam kupovao u Alzashopu, koliko vidim oni imaju tu akciju(samo sto pise na ceskom):

alza

tamo dolje kada tapnes na npr gtx 960/970 otvori ti kartice koje imaju tu akciju, teoretski je tako barem jer ne razumijem ceski :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Stjepanj kaže...

pa pitam ljepo, ima neke razloge kao i svi ne? lol

Pitanje mi se činilo ka ono zašto baš nju ali u negativnom smislu... znaš kako to ide na formu.

Mislio sam se između Gigabyte,MSI i Asus,i eto pošto dugo furam samo MSI moram malo vidit i nešto od Asusa!!(na kraju krajeva sve je to slićno)

AUDIOFIL
11 godina
neaktivan
Svinja kaže...

da, to za gainward bez promotion koda je samo u tim zemljama, nisam to vidio. Najbolje da pitas tamo di kupujes, tako si siguran. Ja sam kupovao u Alzashopu, koliko vidim oni imaju tu akciju(samo sto pise na ceskom):

alza

tamo dolje kada tapnes na npr gtx 960/970 otvori ti kartice koje imaju tu akciju, teoretski je tako barem jer ne razumijem ceski :D

hvala na informaciji.

Posalo sam im mail. Rekli su da dolazi kod za igru a i sviđaju mi se cijene i besplatna dostava.

EDIT:

Na kraju su mi rekli da kod vrijedi samo za Češku tako da vjerojatno neće moći biti aktiviran na steamu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.8.2015 18:14 (ecimir).
13 godina
Gtx 9xx Club

Evo stiglo danas!!

AUDIOFIL
Moj PC  
15 0 hvala 1
13 godina
Gtx 9xx Club

A sad idem izvadit svaki atom iz nje!!

AUDIOFIL
Moj PC  
4 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Pozdrav,šta mislite o ASUS GTX 970 STRIX kartici? naime došao sam do neke love pa Gigabyte GTX 660 odlazi u povijest a ova ASUS-ica mi izgleda cool pa me zanima jel to dobar izbor GTX 970 modela.Hvala.

STEAM - L3giONaR ORIGIN-L3Gi0naR UPLAY- L3giONaR
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Nemozes pogrijesit s niti jednom, msi i asus su recimo najtise, wf3 malo bolje klokabilne itd!lp
10 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...
Nemozes pogrijesit s niti jednom, msi i asus su recimo najtise, wf3 malo bolje klokabilne itd!lp

Hvala.Pitam jer sutra idem po novu grafulju a kod mene u dućanu imaju taj Asus Strix model,Gainward te neki Inno3D il kako se piše.

STEAM - L3giONaR ORIGIN-L3Gi0naR UPLAY- L3giONaR
15 godina
neaktivan
ApretaH kaže...
Stjepanj kaže...

Hvala.Pitam jer sutra idem po novu grafulju a kod mene u dućanu imaju taj Asus Strix model,Gainward te neki Inno3D il kako se piše.

Od navedenih kupi ASUS.

14 godina
Gtx 9xx Club

Onoga cega se ja drzim kad kupujem hardware je sto duze jamstvo onda sve ostalo. Asus ako se ne varam daje 36 mjeseci garancije. Svakako provjeri prije kupnje.

Zmaj od Bosne | Unlock the Power Within | Intel Core i7
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.8.2015 21:44 (Puls3).
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
Gtx 9xx Club

Da 36 mjeseci garancija,provjereno!!

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gtx 9xx Club

Jel ovo normalno? Windows 10 je u pitanju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
toxic kaže...

Jel ovo normalno? Windows 10 je u pitanju.

Kod mene isto

AUDIOFIL
17 godina
Gtx 9xx Club

Ko se više kuži u grafičke? ja sam flashao bios i sada mi sve radi bolje što je je.. tdp slider mi se povečao na 140% i tako nema throtlanja no sada kada je i default sve grafa ide na 80 stupnjeva kada je 99% load jel to okey ?

npr sada samo uz 110% tdpa grafu mogu stavit na 1554/2000mhz i radi bez hebemti osim temperatura ali je bios sa 1.3v

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.8.2015 12:52 (toxic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Gtx 9xx Club

PA normalno da je temperatura tolika kad si nafrljio na 1.3v,ja samo za benchmark OCam,za sve ostalo radi na stocku!!

Šta guraš 4K ili??

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
volegradele kaže...

PA normalno da je temperatura tolika kad si nafrljio na 1.3v,ja samo za benchmark OCam,za sve ostalo radi na stocku!!

Šta guraš 4K ili??

Ne :)

evo stavio sam srednji bios na 1.275v :)

sada mi je max tdp 133 :)

i lik koji ih je postao rekao je da njega korisit za 24/7

a gle volim imati 1 click boost preko msi afterburnera a da nema nekoh trotlanja i ogranicenja..

sada cu popratiti temperature pa ću vidjeti.

14 godina

Kolika ti je ambijentalna temperatura ?

17 godina
itomic009 kaže...

Kolika ti je ambijentalna temperatura ?

25-26 stupnjeva mi je u sobi.

nego vratio sam drugi bios sada su temp do 75 stupnjeva a još sam digao memoriju za 100mhz :)

gpu score u 3dmarku 11  trenutno 18276

edit: ipak opet ide do 80

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.8.2015 13:36 (toxic).
14 godina

25 - 26C nije toliko visoka temperatura i moram priznat (bez obzira na podignut napon) da me čudi kako ide do 80C s obzirom na to kako se reklamira kao hladn chip i mal TDP. Jel ti se vrte na malo okretaja možda ventovi ili jednostavno je možda loše nanešena pasta a imaš MSI koji neda da se skida hladnjak ili ode gara.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.8.2015 13:47 (itomic009).
17 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Zašto forsiraš taj modani bios s podignutim naponom? Jel ti tvornički napon 1.218v? Ostaviš tvornički bios i dokle ide, preko toga je bezveze mrcvarenje grafe za niti 5% veće performanse.

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Penryn kaže...

Zašto forsiraš taj modani bios s podignutim naponom? Jel ti tvornički napon 1.218v? Ostaviš tvornički bios i dokle ide, preko toga je bezveze mrcvarenje grafe za niti 5% veće performanse.

a nemam pojma, išao sam probati da vidim.

fora mi je ovo 0db :)

vratit ću ja na normalno :)

17 godina
Gtx 9xx Club

Neću vračat ostaviti ću ovako... Uvijek dobro dođe povečanje oca a i imam taj zero db

imao sam iovako visoke temperature za tu grafu ali to je jer mi se ventovi u kucistu jedva vrta :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice