GTX 10xx (Pascal) klub (2016)

poruka: 15.735
|
čitano: 1.556.848
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen

Istina, ali isto tak ne vidim poantu da se gaming PC mistificira kao nešto kompliciranao. Nikada nije bio jednostavniji nego što je danas.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

Stim se slazem opcenito gaming nikad nije bio jednostavniji sve je plug n play 

Eh da kukaju  samo oceri bencheri koji stanln gnajve po hw-u pa su im driveri krivi ako nes ne fercera kak spada...

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.9.2017 10:41 (4mal).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Re: GTX 10xx (Pascal) klub (2016)
chaselol kaže...
Tonči kaže...

Definitivno, konzole su igranje bez gnjavaže. Mac igračem svijeta.

Preskupe igre, nemas platformi poput Steam-a

glupost, da ti kazem kako se na psu radi sa igrama:

1. kupiš igru

2. predješ što prije

3. prodaš tu igru za 90% cijene koje si je platio

10 godina
neaktivan

Imaš na kinguinu ili instant gaming keyeve za xbox isto kao i za steam, jeftinije nego na ms storu. Nadalje uvijek se da kupiti rabljene diskove (obje konzolaške platforme)za 100,150, 200 kn kako koja igrica što je opet i preko 50,60% jeftinije nego davati za novu igricu 400,500 kn, pogotovo za single player igre koje prođeš i zaboraviš na njih...

Ja sam osobno prodao plejku samo iz razloga što pretežno igram fps igre i koliko god se pokušavao natjerati na joystick jednostavno za taj tip igara moram imati tipkovnicu i miš. Kad mi se neda visiti za stolom wirless joypad u ruke i udaranje po witcheru ili shadow of mordoru iz udobnosti svoga kauča, em na boljoj rezoluciji em na više frejmova, em džabe ako mi se ne kupuje igra.
I da još jedna stvar koja me užasno odbija od konzola je 365 pretplata za igranje online (sada 430 kn), brate mile u 2 godine za tu razliku mogu pokupovati za steam boga i vraga od igara.

Imam frenda koji je složio komp za igranje pa defakto nije odigrao 15 sati na njemu nego i dalje visi na plejci, sve je stvar osobne preference.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.9.2017 11:56 (sasac).
13 godina
Del_Boy97 kaže...
chaselol kaže...

glupost, da ti kazem kako se na psu radi sa igrama:

1. kupiš igru

2. predješ što prije

3. prodaš tu igru za 90% cijene koje si je platio

Ja je kupim na 90% popusta na steamu i imam je igrati uvijek a ne moram trcati da igram ko sivonja da je predjem sto prije 

P.S. volim konzole zbog nekih naslova (Halo) ali ne treba pretjerivati 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
10 godina
protjeran

Da i jos sastavis komp za igre koje ti igras, jer ako igras lol,csgo, gta 5, cod, bf1 itd uzmes kao ja gtx 1050 ti 4gb sto te dode ni 1500kn i bog.

15 godina
protjeran
chaselol kaže...

Ja je kupim na 90% popusta na steamu i imam je igrati uvijek a ne moram trcati da igram ko sivonja da je predjem sto prije 

90% popusta? Ne moram kupit igru isti tjedan kad izadje, al cekat 5+ godina da dodje do 90% popusta je ipak malo previse... Da se razumijemo, playstation je smece...

10 godina
protjeran

Pa slusaj imas odmah igara koje kostaju 60€, ti ih platis 45€, 15€ ustede.

10 godina
odjavljen
chaselol kaže...
Tonči kaže...

Definitivno, konzole su igranje bez gnjavaže. Mac igračem svijeta.

Steam je smeće kad su cijene u pitanju.

13 godina
ansha kaže...

90% popusta? Ne moram kupit igru isti tjedan kad izadje, al cekat 5+ godina da dodje do 90% popusta je ipak malo previse... Da se razumijemo, playstation je smece...

Steam kredit mozes kupiti za 65-70% cijene, dodje ti na 50% svaka igra nakon par mjeseci (bar ona koja valja) i onda je uzmes za par $$$ 

15 godina
protjeran
chaselol kaže...
ansha kaže...

Steam kredit mozes kupiti za 65-70% cijene, dodje ti na 50% svaka igra nakon par mjeseci (bar ona koja valja) i onda je uzmes za par $$$ 

Daj mi link da si kupim steam kredita...

13 godina

Imas tonu sajtova koji prodaju CSGO/DOtA 2 iteme za 70-80% cijene na steamu, kupis tamo pocetkom/sredinom sedmice, sacekas vikend kad su najvece cijene prodas i eto ga.
Easy.

Na temu

cupo se opet igrao 

15 godina
protjeran
chaselol kaže...

Imas tonu sajtova koji prodaju CSGO/DOtA 2 iteme za 70-80% cijene na steamu, kupis tamo pocetkom/sredinom sedmice, sacekas vikend kad su najvece cijene prodas i eto ga.
Easy.

13 godina

Cemu facepalm?
Jel ti previse komplikovano kupiti jedan item za tipa 240$ i prodati ga na steamu za 320eur? 

Ocekujem i ja previse 

16 godina

Je da kupis skin malo jeftinije nego na steam marketu, i kad ga ides prodat moras platit valveu 15% poreza i na kraju ti dodje na isto 

Sir! We are surrounded! - Great! Now we can attack in every direction!
15 godina
protjeran
Marsel007 kaže...

Je da kupis skin malo jeftinije nego na steam marketu, i kad ga ides prodat moras platit valveu 15% poreza i na kraju ti dodje na isto 

Ma ideja mu je za umrit od smijeha... i jos pita zasto facepalm 

16 godina
odjavljen

Kupiš 1080Ti i imaš 4 PlayStationa. 

Nope.
17 godina

Eh tonci tonch jesi i diplomata...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Stigla MSI 1060 Gaming X i skoro sam popizdio jer je jedva stala u kućište, ravno u milimetar.

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

GTX 1050 + G4560 + jeftini ram + jeftina ploca + krš case. I imaš performanse konzole, još možeš raditi šta god poželiš i mjenjati šta god poželiš. Nemojmo o tom tu...

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
4 1 hvala 0
12 godina
ansha kaže...
Marsel007 kaže...

zapravo se isplati kupit onu bandanu u PUBG, cijena malo padne na 350€ pa onda 400€ i onda se opet popne na 550-600€, i uvijek si u zaradi bar +150€

Battleog - 191silvinjo
10 godina
D3lBoy kaže...

GTX 1050 + G4560 + jeftini ram + jeftina ploca + krš case. I imaš performanse konzole, još možeš raditi šta god poželiš i mjenjati šta god poželiš. Nemojmo o tom tu...

Ali nemaš ono bitno - ekskluzive. Pogledaj koje su ekskluzive izašle u ovoj generaciji, sve do jedne se mogu pos*at po picek igrama.

11 godina
neaktivan

Koje? Red Dead Redemption? PC također ima ekskluzive nešto "malo" popularnije, npr. pubg iliti najigranija igra na svijetu trenutno, možda poslje dođe na konzole, možda dođe i rdr2.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.9.2017 17:14 (D3lBoy).
14 godina
neaktivan
D3lBoy kaže...

Samo što PS4 trenutno košta kao 1050Ti. 

Btw,

Sasvim nepotrebni komentari oko PS4, imam oboje i igram najbolje iz oba svijeta. Vi koji preferirate jednu stvar i pljujete po drugoj ste luzeri. 

13 godina
ansha kaže...
Marsel007 kaže...

Kao sto rekoh ne znate, a matematika vecini nije jaca strana a usput niste ni pitali google za te sajtove. Vecina ljudi koja zna za to ne dodaje pare na steam wallet vec ovako kupuje jer je razlika ocigledna. 

Jbg ansha zivi od piraterije, nema se :D

eod

11 godina
neaktivan
DangerouS kaže...
D3lBoy kaže...

Samo što PS4 trenutno košta kao 1050Ti. 

Btw,

Sasvim nepotrebni komentari oko PS4, imam oboje i igram najbolje iz oba svijeta. Vi koji preferirate jednu stvar i pljujete po drugoj ste luzeri. 

Rekoh 1050, koji se novi moze kupiti za 941kn.

9 godina
protjeran

Dostupna nova igračka EVGA EPower V 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
chaselol kaže...

Kao sto rekoh ne znate, a matematika vecini nije jaca strana a usput niste ni pitali google za te sajtove. Vecina ljudi koja zna za to ne dodaje pare na steam wallet vec ovako kupuje jer je razlika ocigledna. 

Jbg ansha zivi od piraterije, nema se :D

eod

Ja sam za tebe osvajac Fields-ove medalje sta se matematike tice.. Da se nema onda bi se tek klosario s tim preprodavanjima..

14 godina
D3lBoy kaže...

Koje? Red Dead Redemption? PC također ima ekskluzive nešto "malo" popularnije, npr. pubg iliti najigranija igra na svijetu trenutno, možda poslje dođe na konzole, možda dođe i rdr2.

PUBG već dolazi na Xbox, RDR2 možda dođe na PC, ali bi se mogao ponovit scenarij s GTA5, a možda uopće ne dođe na PC kao i prvi dio.

Sam Bloodborne je dovoljno dobar da se uzme PS4 zbog njega, o ostalim ekskluzivama da ne pričam.

Playstation Store popusti popišaju se na cijeli Steam.

Npr:

Witcher 3 na PC platio 200kn bez DLC-a, Witcher 3 na PS4 kupio za 180kn sa svim DLC-em.

Dark Souls 3 na PC platio 250kn bez DLC-a, na PS4 200kn sa svim DLC-om.

Realno, otkad sam kupio PS4, čak nije ni Pro nego bejzik bič, jedva da išta igram na PC.

Tu i tamo Rocket League s frendovima, MWR ili BF4 ako mi se puca i sad po novom Division, samo zato što frendovi nemaju PS4 pa eto, ajd na PC.

Pogotovo sad kad midrange grafa košta više od PS4 Pro nije isplativo uopće sastavljat neki gaming PC.

Skoro sam uzeo GTX 1070, ali sam se ipak odlučio na PS4 jer je jeftiniji, dobijem puno više toga za odigrat i trajat će još barem 4 godine, a GTX 1070 na 1440p em nije dovoljno jaka za moj ukus, em ne bi dugo ni trajala.

Nema te ljubavi zbog koje bi dao 4k+ na komponentu koja će kraće trajat nego cijeli sustav za 2.5k. Barem do Volte..

14 godina
neaktivan
buljo781 kaže...

Playstation Store popusti popišaju se na cijeli Steam.

Npr:

Witcher 3 na PC platio 200kn bez DLC-a, Witcher 3 na PS4 kupio za 180kn sa svim DLC-em.

Dark Souls 3 na PC platio 250kn bez DLC-a, na PS4 200kn sa svim DLC-om.

jesam  smeće ali

witcher 3 --------0 kn

dark souls 3---- -0 kn

rocket league---- 0 kn

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice