Cooler za GTX260

poruka: 3
|
čitano: 922
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Cooler za GTX260

Imam GTX260 koja mi skuplja prašinu jer se pregrijava, planirao sam nabaviti jefitn cooler za nju ali nikako da nađem nešto što košta manje od same kartice, glupo mi je dati 200+ kuna za Scythe Setsugen 2 http://www.protis.hr/products/details/hladnjak-scythe-setsugen-2-scvsg2000-za-vga/61423 Ima li što jeftino za 260-tku? Puno sam tražio, kod nas i vani, bez rezultata (financijskog prvenstveno).

Inače, kompletnu karticu sam rastavio i sastavio par puta ali nikako da osposobim originalni cooler.

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Cooler za GTX260

Prvo , Setsugen ne vrijedi tih para !

Drugo , moja preporuka ti je rabljeni Accelero Xtreme Plus za 200KN , kojeg ces moci kasnije koristiti i na novijim karticama ! Brutalne performanse pri niskoj razini buke , cak i na mx. okretajima ventova ! Samo kod kupnje provjeri dali ima sve pasivne hladnjake , adaptere za montazu , termalno ljepilo ! Sluzbena stranica hladnjaka !

Music As A Weapon !!
11 godina
neaktivan
Cooler za GTX260

Hvala, probati ću ga naći polovnog što jeftinije. U principu GTX260 mi ne treba jer sam klincu uzeo novu, no šteta ju je baciti radi lošeg hlađenja, dobra je to grafulja.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice