BFG gtx 260 maxcore oc ili ocx

poruka: 42
|
čitano: 5.683
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: BFG gtx 260 maxcore oc ili ocx
Hex kaže...

Kada će doći u Rijeku i gdje u Rijeci je sada mogu nabaviti?

to bi trebao pitati dućan u kojem namjeravaš kupiti...    ili eventualno nekog vidovnjaka
17 godina
protjeran

Pogledaj u HGspotu u Ri

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Upoznat sam sa Ri ali šta i RI-u ima HGSpot? Btw, našao sam u Mercatoru na Škurinjama HGSpot pa ipak THX!

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Kažu da škola nije ztvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina...
17 godina
protjeran

Ups, mislio sam na ''Ri'' kao rijeka(ne kao robna kuca), pretpostavljajuci da znas di je..inace, imas hgspot u Tizianovoj ulici (mislim da je ta), odmah iznad filozofskog faksa..uglavnom drago mi je da si nasao Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BFG gtx 260 maxcore ocx

Evo gledam, u HGSpotu ju nude ali još nije došla i nezna se kad će.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Kažu da škola nije ztvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: BFG gtx 260 maxcore ocx

Doči če  nebrini. Bitno da ti imas pare,a ona kao da je vec tu.

MBO Gigabyte EP35DS3R Q6600 2,4 @ 3,60 Ghz Thermaltake Byg Typ 120 VX 4GB DDR2 PC 8500 OCZ REAPER 1200 Mhz 5.5.5.15 BFG 850 WATTA Sapphire HD4870X2 2 x320 GB RAID 0 + 160 GB image disk.
17 godina
neaktivan
CroL1nk kaže...

Najbolji post koji sam vidio...
16 godina
neaktivan

Jel mozda netko zna gdje bi se jos mogla BFG gtx260 maxcore nabaviti u Hr ? Ili mozda neku firmu gdje si daju "truda" pa bi ju bili voljni naruciti/nabaviti ? Naspram npr. Hgspota gdje ju nemaju i to je to, kao da nema vise tih kartica na licu zemlje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

kupio sam preko hgspot, preko net.shopa a mozes naruciti i kod njih ali mi se cini da ih vise nemaju trenutno... ali jednostavnije je da ti donesu kuci i to je to :D...

Lenovo L220x, C2D E6600,zalman 9500LED, asus striker extreme, 4GB mushkin redline DDR2 1000, coolermaster stacker 831, BFG gtx 260 maxcore oc , samsung F1 spinpoint 1TB.
17 godina
neaktivan

Da ne otvaram novu temu nepotrebno tu cu ubacitSmijeh mislim da ce zanimat buduce kupce garfickih kartica posebno one koji preferiraju nVidia  pa eto malo svjezih vijesti http://www.itx.ba/index.php?option=com_content&task=view&id=8464&Itemid=1

Live to WIN!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Dao bog da bude nesto "ubojito" (makar ne volim dvoglave verzije kartica) da smakne 4870 x2 :D

Lenovo L220x, C2D E6600,zalman 9500LED, asus striker extreme, 4GB mushkin redline DDR2 1000, coolermaster stacker 831, BFG gtx 260 maxcore oc , samsung F1 spinpoint 1TB.
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.12.2008 22:38 (hyko).
17 godina
neaktivan
drago7 kaže...
CroL1nk kaže...

Najbolji post koji sam vidio...
 Istina...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice