Kada će doći u Rijeku i gdje u Rijeci je sada mogu nabaviti?
Pogledaj u HGspotu u Ri
Upoznat sam sa Ri ali šta i RI-u ima HGSpot? Btw, našao sam u Mercatoru na Škurinjama HGSpot pa ipak THX!
Ups, mislio sam na ''Ri'' kao rijeka(ne kao robna kuca), pretpostavljajuci da znas di je..inace, imas hgspot u Tizianovoj ulici (mislim da je ta), odmah iznad filozofskog faksa..uglavnom drago mi je da si nasao
Evo gledam, u HGSpotu ju nude ali još nije došla i nezna se kad će.
Doči če nebrini. Bitno da ti imas pare,a ona kao da je vec tu.
Jel mozda netko zna gdje bi se jos mogla BFG gtx260 maxcore nabaviti u Hr ? Ili mozda neku firmu gdje si daju "truda" pa bi ju bili voljni naruciti/nabaviti ? Naspram npr. Hgspota gdje ju nemaju i to je to, kao da nema vise tih kartica na licu zemlje...
kupio sam preko hgspot, preko net.shopa a mozes naruciti i kod njih ali mi se cini da ih vise nemaju trenutno... ali jednostavnije je da ti donesu kuci i to je to :D...
Da ne otvaram novu temu nepotrebno tu cu ubacit mislim da ce zanimat buduce kupce garfickih kartica posebno one koji preferiraju nVidia pa eto malo svjezih vijesti http://www.itx.ba/index.php?option=com_content&task=view&id=8464&Itemid=1
Dao bog da bude nesto "ubojito" (makar ne volim dvoglave verzije kartica) da smakne 4870 x2 :D