AMD Serija 400 (Polaris)

poruka: 9.707
|
čitano: 808.195
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

Jel prodajes tu 280x? Freaku

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2016 14:57 (DarthMarkus).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: AMD Serija 400 (Polaris)
Prince-Artas kaže...
doktor1 odlični rezultati za FXa 

Nemoguće 

17 godina
protjeran
XXX kaže...
Prince-Artas kaže...
doktor1 odlični rezultati za FXa 

Nemoguće 

Što? 

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
13 godina
protjeran

Jel to sa novim 16.10.1 driverima?

15 godina
odjavljen
AMD Serija 400 (Polaris)

Kad vidim ovakve rezultate još mi je lakše što sam naručio rx470 :)

Svi smo mi Mentalist.

2 0 hvala 0
17 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

pazite ljudovi toliko pozitive za 4xx seriju sto je recimo trenutni mid high

a kad dojde vega explodirat ce forum od pozitive 

Moj PC  
5 1 hvala 0
9 godina
protjeran
AMD Serija 400 (Polaris)

Ako se vec testira Witcher, testirajte ga u sumi gdje je igra popravo zahtjevna i optereti grafu i gdje uostalom provodis 90 posto vremena, a ne u gradu gdje je fps najveci. U gradu ja imam otprilike 75-80 fps sa apsolutno svime na max, u sumi to pada na 60-65 fps-a, inace igram na 2560x1440p.

E da, takoder kod snimanja prvo pokazi postavke i pod graphics i pod postprocesing, a fraps zajebi, upali fino MSI AB pa da detaljno vidimo monitoring, dovoljno je da snimis sa mobitelom.

Imao sam ja r9 390 pa znam kaj moze ta 480ka posto su isti drek prakticki po snazi.

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

Meni je obratno, u šumama imam dosta veci fps nego u Novigradu

Battlelog: D3lBoy-00
9 godina
protjeran
AMD Serija 400 (Polaris)

Neznam na koju foru, u sumi fps bude uvijek najmanji zbog raslinja, trave, vode ako je ima, to su stvari koje kolju najvise u toj igri, skupa sa sjenama i vatrom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
D3lBoy kaže...

Onda si ti poseban jer je meni i 390-ka imala a i 1070-ka ima manji fps u sumi...

13 godina
Lucidius kaže...

Ako se vec testira Witcher, testirajte ga u sumi gdje je igra popravo zahtjevna i optereti grafu i gdje uostalom provodis 90 posto vremena, a ne u gradu gdje je fps najveci. U gradu ja imam otprilike 75-80 fps sa apsolutno svime na max, u sumi to pada na 60-65 fps-a, inace igram na 2560x1440p.

E da, takoder kod snimanja prvo pokazi postavke i pod graphics i pod postprocesing, a fraps zajebi, upali fino MSI AB pa da detaljno vidimo monitoring, dovoljno je da snimis sa mobitelom.

Imao sam ja r9 390 pa znam kaj moze ta 480ka posto su isti drek prakticki po snazi.

390 je jaca jos...zato i dalje tvrdim da mu je bench 0...inace u novigradu padne kad ides medju svjetinu, ili kad udjes u kucu gdje gori vatra, a ne po nekoj stazici ...

No svejedno hvala mu za upload

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2016 17:09 (DarthMarkus).
11 godina
neaktivan

Po centru novigrada bude naj gori fps, a ove šikare putem i to imaju bolji fps. U Novigradu je lošiji zato što tamo tek udari na cpu dok u ostatku igre i ne bas

15 godina
protjeran
doktor1 kaže...
boxer kaže...

dok je u Novigradu druga situacija (ne na tom mjestu sa tvoje slike) nego na glavnoj tržnici (lomača) gdje GPU zuazeće pada na 50-70%

Evo... Sve radi normlano... Zauzeće 100%, 50 FPSa sa hairworksom...

I btw da napomenem, ovo su slike sa FX6300 procesorom na 4.3 jer 8350 trenutno nije kod mene....

Evo ista scena za konstruktivnu usporedbu 480-ke sa 1070-kom. Postavke su kod mene SVE na max (HW na max 8xaa itd..) i rezolucija je 1440p 16:9, znaci 33% vise pixela kod mene...

17 godina
protjeran
AMD Serija 400 (Polaris)

Činjenica ostaje da doktor ima, u usporedbi s anshinim, smiješan CPU i 50% jeftiniju grafičku, uz rezanje par detalja ima 55-60 FPSova na FHD i 30 FPS lock na monstruoznih 3840x1620 rezi. Novi driveri boostali RX480 i smanjili CPU overhead na FXima, gg AMD.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2016 17:30 (Prince-Artas).
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
AMD Serija 400 (Polaris)

Vi kao da ste toplu vodu otkrili 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Prince-Artas kaže...

Činjenica ostaje da doktor ima, u usporedbi s anshinim, smiješan CPU i 50% jeftiniju grafičku, uz rezanje par detalja ima 55-60 FPSova na FHD i 30 FPS lock na monstruoznih 3840x1620 rezi. Novi driveri boostali RX480 i smanjili CPU overhead na FXima, gg AMD.

Pa cpu je nebitan posto mu je grafa na 100% usage-a, ne bi nista dobio ni sa 6950X @5ghz...  Kad vec dajes postotke budi tocan, grafa mu je 36% jeftinija...

8 godina
ansha kaže...
Prince-Artas kaže...

Pa cpu je nebitan posto mu je grafa na 100% usage-a, ne bi nista dobio ni sa 6950X @5ghz...  Kad vec dajes postotke budi tocan, grafa mu je 36% jeftinija...

Lova,  kolko love? Koji postoci mrtvi. Da vidimo koliko si para bacio u maglu. Prodaj 1070 dok još imaš suport od nvidie, nebuš još dugo kak je krenulo. Odma da ti predložim pikni rx 480. 

15 godina
protjeran
BOOMboy kaže...
ansha kaže...
Prince-Artas kaže...

Lova,  kolko love? Koji postoci mrtvi. Da vidimo koliko si para bacio u maglu. Prodaj 1070 dok još imaš suport od nvidie, nebuš još dugo kak je krenulo. Odma da ti predložim pikni rx 480. 

Uf sta si ljut i sta se brines za moje pare. Nisi jos ucio postotke? 2364kn je ~36% manje od 3700kn koliko je kostala moja kartica u linksu. Posto ja ne placam pdv na komponente izaslo me tocno 2960kn, prodam je tebi dogodine za 2500kn jer si tako drag...

8 godina
ansha kaže...
BOOMboy kaže...
ansha kaže...
Prince-Artas kaže...

Uf sta si ljut i sta se brines za moje pare. Nisi jos ucio postotke? 2364kn je ~36% manje od 3700kn koliko je kostala moja kartica u linksu. Posto ja ne placam pdv na komponente izaslo me tocno 2960kn, prodam je tebi dogodine za 2500kn jer si tako drag...

To ti je isto kao kad kupiš traktor iz 45 te, a dijelova nema.😂😂😂😂😂😂

17 godina
D3lBoy kaže...

U šumi je FPS slabiji nego u Novigradu.

Ovdje je veliki problem šta su pojedinci izvukli neki svoj zaključak i zabrijali da sam ja reko da da igra na max postavkama radi na lock@50!!

Dakle iz posta gdje sa forumašom komentiram GPU usage na određenoj lokaciji pametnjaković izvlači samo ono šta on želi vidjet - 50 FPSa. I da, igra na toj lokaciji tada ima 50 FPSa, ali nigdje nisam tvrdio da je to neki lock i slična sranja!

Kao šta sam reko igra u prosjeku radi od 45-60 FPSa na max postavkama, u Bogu i manje!

Spuštanjem foliage distancea i sjena sa ultra na high te hairworksa sa high na low se može dobit prosječno nekih 50 FPSa!

A sada šta neki briju to je njihov problem i uopće mi se neda diskutirat o tome.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2016 18:53 (doktor1).
11 godina
neaktivan

A forum... Tu se samo cuje "ne isplati se", "sacekaj do 2035.", "Bolje da si ovo"... Kako god okreneš - ne valja

8 godina
D3lBoy kaže...

A forum... Tu se samo cuje "ne isplati se", "sacekaj do 2035.", "Bolje da si ovo"... Kako god okreneš - ne valja

Croatistan u malom😂😂😂

17 godina
D3lBoy kaže...

Evo, ja ljepim i FRAPS brojač na video... Baš sam svestran!

Hm, Pillars of Eternity na 75 FPSa... Sada će mi neko reć da je to nemoguće

10 godina
Bok, mislim si naručiti rx 470 4gb nitro ali me muči to što imam fortron 400w i amd 7600 proc. Gajim neku nadu da mi je cpu preslab za grafu te da neće koristiti 100% grafe i da neću morat uzimati novo napajanje. Stvarno ne bi uzimao ništa slabije od nje jer bi kasnije išao na jači cpu. Recite mi da mogu na ovo napajanje i uzet ću ju odmah. Ako treba i undervoltat ću ju. Nebi da rikne napajanje. :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pa sta ti mislis da rx 470 trosi? 300w? Ne nego tri puta manje

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
11 godina

Trebalo bi držati napajanje. Kaj se grafe tiče, ako možeš se protegni 100kn na bolji MSI Gaming model.

9 godina
neaktivan
Gogy7 kaže...
Bok, mislim si naručiti rx 470 4gb nitro ali me muči to što imam fortron 400w i amd 7600 proc. Gajim neku nadu da mi je cpu preslab za grafu te da neće koristiti 100% grafe i da neću morat uzimati novo napajanje. Stvarno ne bi uzimao ništa slabije od nje jer bi kasnije išao na jači cpu. Recite mi da mogu na ovo napajanje i uzet ću ju odmah. Ako treba i undervoltat ću ju. Nebi da rikne napajanje. :)

imas na ovom linku test koji sam radio sa slicnim komponentama, pa pogledas sta mozes ocekivati

http://www.bug.hr/forum/post/graficke-kartice/amd-serija-400-polaris/5169412.aspx

napajanje je bilo LC power 500W neki sroteks offce, bez PFC, bez 80+ itd, znaci vulgari cesme :)

sve je radilo tip top

17 godina
DarthMarkus kaže...

Ajde Doco nastimaj vise neku scenu da izvuce 50 fpsa , kipi mi sarma

Nemoj samo previse gledat u nebo da se ne zakucas u drvo dok trcis

Evo gameplay video sa postavkama, (uključujući postproces postavke) samo da pokažem forumašima kako si bahat i praviš se pametan bez pokrića!

Da ne pričam za banalne optužbe da video nije legit, da ljepim FPS itd samo da opravdaš svoju prepotentnost!

I tu završava moja diskusiju o famoznih 50 FPSa i Witcheru 3.

*kvaliteta videa je užasna, nije mi se dalo radit i uploadat kvalitetniji 1080p video, a uz to FPS counter je zelen! No može se vidjet...

Inače za FPS brojač; PlaysTV rekorder ne snima overlay od Afterburnera niti FRAPS, te sam skinuo LioLo game recorder koji ima opciju prikaza FPSa no nema opciju da se taj FPS i vidi prilikom snimanja tako da sam pokrenuo LoiLo da se vidi FPS a snimano je sa PlaysTVom zato jer on kao Shadowplay uzme svega 2, 3 FPSa!

Blažena nvidia i Shadowplay po tom pitanju!

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2016 21:06 (doktor1).
13 godina
amd freak kaže...

Obecao sam Vam, eto je :D

Jedva čekam doći s posla navečer...

A kad će janjetina/odojak i koji gemišt ?

10 godina
Naručena rx 470 4gb msi gaming. :) Nadam se da će mi stići još ovaj tjedan. :)
Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice