AMD Serija 400 (Polaris)

poruka: 9.707
|
čitano: 824.566
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: AMD Serija 400 (Polaris)
dery kaže...

Prije će izać custom gtx1060 nego rx480.Stvarno su spori radeon partneri.

Nažalost u AMD-u izgleda su svi mazohisti pa si eto vole zagorčati život

twice the pride double the fall
9 godina
neaktivan

Čudno jer prema ovom članku sapphire je imao kartice spremne već na computexu, a ako nisu dopustili slikanje znači da se radilo o aftermarket verzijama s obzirom da su slike referentnih već bile objavljene. Mislim da je veća vjerojatnost da se bave rješavanjem problema power drawa jer su za to saznali vjerojatno par dana prije nego je referentna puštena u prodaju.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.7.2016 18:26 (roxas).
12 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

ma fakat su nesposobni, objave grafu prije nvidije i umjesto da se provozaju na hypeu i prodaju gomilu grafa, oni dozvoljavaju nvidiji da ih opet pretekne  

pa jebate led, saphire grafe smo vidjeli otkad već i sad će im prije izaći nvidia nereferentne s marketingom do neba i uzeti sve one koji strpljivo čekaju danima s gotovom lovom u stisnutim šakicama

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Malo jesu smotani, ali koga imalo interesira sraz nereferentne 480 vs 1060 taj bu cekao.

9 godina
neaktivan
AMD Serija 400 (Polaris)

RX 480 nereferentna

Al FAKAT mi idu na živce! Nitko da bi objavio kada idu u prodaju! Samo rajcanje na slike! Više mi je dosadno gledat "leak"ane piz...ije!

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.7.2016 19:05 (delight353).

0 0 hvala 0
17 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

Posle Nvidije, i AMD lažira količinu memorije na nekim karticama. Potvrđeno je da se na određenim primercima RX 480 4GB zapravo nalazi 8GB memorije, koje je moguće otključati felšovanjem odgovarajućeg BIOS-a. TPU 

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Ako ce Powercolorica imat samo 2g jamstva onda joj je bolje da ide do 1600mhz, ipak je Devil verzija 

17 godina
Ivan(4) kaže...

Posle Nvidije, i AMD lažira količinu memorije na nekim karticama. Potvrđeno je da se na određenim primercima RX 480 4GB zapravo nalazi 8GB memorije, koje je moguće otključati felšovanjem odgovarajućeg BIOS-a. TPU 

ovo je zapravo odlicna marketing fora. poslije baksuza s nvidiom i odjeka oni su napravili kontra stvar.

bravo AMD

11 godina

Ha cuj. Meni bi draze bilo da postoji samo 8GB verzija, ako zbilja hrpa modela sa 4GB ustvari ima 8GB. Sa druge strane ih razumijem, trebaju i oni nest zaraditi. 

Kako got bilo, za 1080p ne vidim apsolutno nikakvu potrebu za 8GB modelom. 

13 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

Ne znam jel tko napisao i skužio do sada... Jeste li vidjeli da Sapphire sa novom 4** serijom daje 36mj garancije?

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Gtx 1060 cijena

550 eura strixica
Moj PC  
0 2 hvala 0
10 godina
neaktivan
Ima na geizhals, ne mogu stavit link
Moj PC  
0 1 hvala 0
9 godina
neaktivan

LINK

Evo linka... Ono; nemoj me....

13 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

Kriva tema za to...a i ako vijeruješ u to super...nema logike jer za tu lovu se prodaju 1070 pa je onda valjda jasno da je nešto čudno ;)

Moj PC  
4 0 hvala 0
9 godina
Ako cemo realno ti tantal kondici na nvidiji su dosta bolji od elektrolita,i skuplji i dugotrajniji.
11 godina
FakeDeath kaže...

Ne znam jel tko napisao i skužio do sada... Jeste li vidjeli da Sapphire sa novom 4** serijom daje 36mj garancije?

Spomene se tu i tamo da. Zato bas i velim, Powercolor sa 24mj nema kaj traziti pored Sapphirea. Jos kad dodje Toxic verzija sa 3 venta uf.. Ova Nitro ce ici samo tako u bijele buildove, hehe.

13 godina
neaktivan
delight353 kaže...

LINK

Evo linka... Ono; nemoj me....

Dobro, ocito je da je to placeholder cijena. Oko cega se vi uzbuđavate.

11 godina
neaktivan
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
AMD Serija 400 (Polaris)
AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
chaselol kaže...

prekokrasno izgleda

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
12 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

Novi driver power

http://hwbot.org/signature/u135800.png
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.7.2016 22:03 (mirzet1976).
Moj PC  
1 0 hvala 2
12 godina
odjavljen
dabar_solta_V2 kaže...
Penryn kaže...

jako ćudna slika, da je bar rezolucija bolja bilo bi super .ovako izgleda previše ne uvjerljivo.

a šta se tiče ovog o hbm, mislim da je fizićka udaljenost ćip-memorija jako bitna za sam bandwidth ,tj latenciju.

Jel ovo vidim "č" u postu našeg dabra?! 

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
11 godina

Ma on oduvijek ima č na tipkovnici samo što mu se izlizalo pa nezna di je 

11 godina

Navika cini cuda :))

17 godina
toxic kaže...
Ivan(4) kaže...

ovo je zapravo odlicna marketing fora. poslije baksuza s nvidiom i odjeka oni su napravili kontra stvar.

bravo AMD

Pa nije beg cicija, kao Neki tamo...

FakeDeath kaže...

Bilo je i vrijeme, imam Sapphirku kojoj je istekao rok garancije od 2 godine.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
13 godina
neaktivan
AMD Serija 400 (Polaris)

Netko od reviewera je rekao nešto da bi AIB kartice trebale bit dostupne 14og, pošto ima mali milijun videa, teško je sad nać gdje je to točno rečeno ali ako je istina, trebale bi bit vani prije 1060. No i u tom slučaju bi bilo preporučljivo sačekati do 19og i vidjeti kakav je odnos između 480 i 1060 pa onda odlučiti o kupovini.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
AMD Serija 400 (Polaris)

Sad se vec prica za Vega 10 kartice da dolaze u prvoj polovici 2017. Ne krajem godine kao što smo mislili, razlog: Ne dovoljna količina HBM2 memorije

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

to sam si i mislio pas mater sad sam piss off znaci da nema i titan p ! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
D3lBoy kaže...

Sad se vec prica za Vega 10 kartice da dolaze u prvoj polovici 2017. Ne krajem godine kao što smo mislili, razlog: Ne dovoljna količina HBM2 memorije

Koliko znam, ne. Već su vani qualification partovi. Već je rečeno kad dolaze, a 2017. je prastara vijest. Nove vijesti govore o gamescomu, a gotovo je sigurno da će pred blagdane biti na tržištu.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice