AMD graficka na Intel procesor?

poruka: 18
|
čitano: 14.030
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Evo, trazio sam malo po netu, ali nigdje nisam uspio ovo pronaci.

Medutim, od vecine ljudi sam cuo da Intel-ovi procesori bolje rade sa nVIDIA grafikom, a da AMD procesori bolje rade sa AMD grafikom.

Da li je to istina, i (ako je) ima li velike razlike?

BTW ja imam komp sa HD 5550 i intel dual-core.

0 0 hvala 0
15 godina

Ma nema tu razlike osim što ne možeš staviti na AMD procesor dvije ili tri Nvidia kartice u SLI, a od ATI/AMD možeš i čak 4 :)

Ajmoooooooo!!!!!!!!!!

3 0 hvala 1
14 godina
Re: AMD graficka na Intel procesor?

Ima tu nešto istine, ali u biti nebitno ti je procesor (Intel ili AMD) ako je quad i normalna grafa što se tiče igara.

17 godina
neaktivan
mate960 kaže...

Medutim, od vecine ljudi sam cuo da Intel-ovi procesori bolje rade sa nVIDIA grafikom, a da AMD procesori bolje rade sa AMD grafikom.

Pitaj ti te ljude nek ti kažu od kuda im to i da ti malo objasne, pa prenesi ovdje na forum da se imamo čemu smijati.

15 godina
mate960 kaže...

Haha,onda bi moja GTX-ica trebala stekat sa AMD-ovim procom.Ne brini se,samo ako ides radit SLI ili CF onda trebas gledat koju marku izabrat mada ne zadugo.Intel = SLI i CF   ,AMD= CF i za par mjeseci nadam se SLIsa Bulldozerima.

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
17 godina
neaktivan

I ja sam cuo za to. Da navodno AMD radi bolje sa ATI(sada AMD), a Intel sa Nvidia grafickom kartom. I evo sad sve listam u glavi od koga sam to cuo i ne mogu da se sjetim. A objasnjenje zasto je to tako koliko se sjecam nisam dobio. Iz iskustva koje sam do sada skupio mogu reci da ti to nema nikakve veze. Ja imam racunar star 6 godina sa Intel P4 3.2 GHz procesorom i izmjenjao sam i Nvidia i ATI grafickih kartica. Trenutno imam ATI HD 2600 PRO i nikakvih problema nemam (bar ih ja nisam zapazio). Sad kako je sa AMD procesorima ne znam, jer do sada nisam posjedova ni jedan racunar sa AMD procesorom. Ma da sam koristio racunare sa AMD-om kod prijatelja i u servisu i nisam uspjeo da primjetim neki problem (ni sa ATI ni Nvida).

Tako da je moj zakljucak da nemas sta da brines. {#}

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
protjeran

Logički bi bilo razmišljati tako jer ljudi reklamiraju Intel i Nvidiju zajedno u igricama tako da bi oni trebali pasati jedno sa drugim.

Inače ne vidim razloga zašto bi trebalo tu biti problema sa kompatibilnošću, a jedino o tome se i radiXD

Ja recimo imam Intela i ATi kartice koristim od 2008-e. Bez daljnjega rade zajedno ko da su sijamski blizanci.

Poz

what's in your head in your head zombie zombie zombie ha ha ha..
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
mate960 kaže...

A di si to cuo!?

Nema nikakve veze , moze radit u svim kombinacijama besprjekorno!

p.s Ovaj mi nekako vuce na Matu: mate960

Slobodno stisnes Hvala :)
15 godina
neaktivan
mate960 kaže...

Ma može. Krivo su ti rekli, prije je bilo da se na Intelu nije mogao radit CF ili na AMDu SLI ali sad se to već promijenilo.

Kruger
14 godina
neaktivan
Ako moze momci mala pomoc!

Hocu da kupim novu graficku ne prejaku (256mb) sad me interesuje koji model od te graficke sa 256mb bi najvise odgovarao mom procesoru. Cuo sam da prodavci cesto daju graficke a i ne pitaju koji imaju procesor. Ovo je moj procesor " x86 family 6 model 15 stepping 13 1599  mhz". Ako mozete da kazem koja graficka bi mi najvise odgovarala. :) Hvala

1 3 hvala 0
14 godina
Re: Ako moze momci mala pomoc!

Kakav ti je to procesor ???

16 godina
neaktivan

amd ili intel???

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Chrome-a
14 godina
neaktivan

eli tu ima uopce razlike mislim ako je neka kartica amd HD 6570 el ima razlike između Ati HD 6570...????...Gledan po netu Amd su jeftinije

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

eli ima razlike izmešu Amd  I Ati grafickih kartica gleda san po netu AMD je jeftiniji

17 godina
itomic009 kaže...

Kakav ti je to procesor ???

brijem da je petium D :D 

17 godina
Cicak kaže...

Hocu da kupim novu graficku ne prejaku (256mb) sad me interesuje koji model od te graficke sa 256mb bi najvise odgovarao mom procesoru. Cuo sam da prodavci cesto daju graficke a i ne pitaju koji imaju procesor. Ovo je moj procesor " x86 family 6 model 15 stepping 13 1599  mhz". Ako mozete da kazem koja graficka bi mi najvise odgovarala. :) Hvala

skini cpuid i ljepo nam na pisi o kojem se porcesoru radi lol 

15 godina
neaktivan
Wtf glup i gluplji, ovaj upadne sa pitanjem ima li razlike izmedju AMD i ATI (odgovor je ne, nema, AMD je vlasnik ATI-a i naziv ATI se vise ne koristi kod AMD-ovih grafickih kartica), a ti 4mal obrati paznju kad je napisan ovaj post sa pitanjem o procesoru...
17 godina

ups sorry nisam ni gledao koji je datum . pa sam automatski reagirao na taj glup post :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice