SAMSUNG WB500 - preporuka

poruka: 5
|
čitano: 3.643
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Ima li neko da posjeduje spomenuti aparat, naime zanima me kakva su vasa iskustva ... da li se isplati kupovati, postoji li neki bolji u istom cjenovnom rangu. Bitan mi je zoom, pa sam se i zadrzao na ovom ...

Ništa nije tako neefektivno kao efikasno izvođenje aktivnosti koje nisu potrebne.

0 0 hvala 0
16 godina
RE: SAMSUNG WB500 - preporuka

Nemam taj fotoaparat, ali imam Panasonic lumix tz5 koji je sa sličnim karakteristikama .Jako sam zadovljan sa njime, ima 10x opt.zoom ,snima u hd formatu 1280x720 i ima zoom u snimanju videa. Što se tiče cijene mislim da je sada oko 1800kn ako ga nađeš jer su izašli novi modeli tz6 i tz7 .Oni su nešto skuplji i imaju 12x optički zoom. Imaš i drugih marki u toj klasi a to su ti :olympus myu 9000 ali nema hd snimaje nego 640x480 10x opt.zoom, canon sx200is 12xzoom video 1280x720, fuji finepix f70 EXR 10x zoom video 640x480, casio exilim hi-zoom ex-h10 10x zoom video 1280x720. Cijene svih modela so od 2000 do 3000 kn, ja bih ti još jedan puta preporučio panasonic lumix tz (travel) seriju jer oni takve modele rade već godinama, a drugi su tek počeli sa kompaktima velikog zooma 2009 godine.

16 godina

Evo malo da nastavimo sa ovom temom (KOMPAKTNIM FOTOAPARATIMA SA VELIKIM OPT. ZUMOM) .Baš sam danas bio do tehnomaxa i vidim da je cijena Lumix tz7 2.390kn a tako dođe i canon sx200i. Po meni su ta dva aparata trenutno najbolja u toj klasi. Iako bi još jednom prednost dao Lumix-u.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: SAMSUNG WB500 - preporuka

Što je nikoga ne interesiraju fotoaparati. Pa dolaze nam brzo blagdani Božić i Nova Godina.

17 godina
neaktivan

većina ovih koji komentiraju ovdje su prešli na SLR fotiće, i kompakti ih zanimaju slabo do nikako...

ea mel tation dignissim theophrastus. inani aperiam inciderint an pri. ut ius nulla quodsi corpora. aliquid vocibus.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice