Naime, dobio sam ga na nagradnoj igri. Ciljao sam na nesto drugo a ipak dobio prvo mjesto. :=)
Nije bas ono sto me zanima pa neka se zainteresirani jave.
Naime, dobio sam ga na nagradnoj igri. Ciljao sam na nesto drugo a ipak dobio prvo mjesto. :=)
Nije bas ono sto me zanima pa neka se zainteresirani jave.
naravno da zainteresiranost raste, ja nikad ne dobijem na NAGRADNOJ IGRI!! :((( za kolko? ;)
pa eto i ovo je novo buduci da sam ga samo isprobao,
a novi dode 400 kn
onda kaj ja znam 300 + postarina..
vjeruj mi zainteresiranosti nije niti malo bilo do sad..
aj osvoji još i g19 pa da bude komplet :D
hahaha ma ja sam ciljao na kameru koja je bila druga nagrada, i malo sam napravio predobar film i dobio prvu, a sta ces... kaj onda?
hahaha ma ja sam ciljao na kameru koja je bila druga nagrada, i malo sam napravio predobar film i dobio prvu, a sta ces... kaj onda?
Trenutno kupujem novi kompjuter tak da moram vidit kako stojim sa parama, jedino je i to problem. Probaj se reklamirat po njuškalu i tak to :)
Pozdrav svima. Zanima me samo je li netko ima iskustva u radu sa ovim pisačem. Naime mora biti multifunkcionalni, a buduci da se bavim i fotografijom bilo bi mi drago da je ispis fotografije dosta dobar, a treba mi i za normalan ispis, bio bih zahvala kad bi mi mogli preporučiti neki pisač do 500 kn, hvala.
Ovaj me zanima:
HP multfunkcijski pisač Photosmart C4780Pozz, gdje se tipkovnica nalazi i kad bi se mogla pogledat? Imaš neki broj mob za kontakt?