Kada ce test grafickih tableta?
Kada ce recenzija Photoshopa CS4 (ili je vec bila?)
Cita li itko iz redakcije ovaj thread?
Jako bi htio kad bi napravili popis programa za obradu videa, koji su najbolji i to ....
u zadnje vrijeme imaju sve manje i manje recenzija za igre, neznam jel to zbog toga što ih sve manje izlazi il što, sve što recenziraju tek se pravi i najavljeno je za nagodinu
Okay,kada sam pitao kada ce recenzija za Photoshop CS4 onda sam mislio na recenziju tipa onih koji radi (ili je radio) Oleg M. za Windowse. Puno strana :)
Ja osobno bih volio da se napravi Usporedni test laserskih miševa.
To bi bila dobra tema, al ne da se stave samo Razer, Logitech i Genius već i manje poznati kao Sharkoon, A4Tech, Canyon, OCZ, Trust...
Mogao bi se dodati i koji optički recimo; ali samo s više od 1000dpi.
Volio bih vidjeti i podloge usporedno s tim.
Naravno, treba opisati dizajn, maksimalnu brzinu koju može pratiti, pozitivnu i negativnu akceleraciju, osvježenje USB-a na kojem radi itd...
Volio bih vidjeti kako stoje moji OCZ Equalizer i Canyon MSL7 (isti miš, Canyon 500Hz OCZ 125Hz) u usporedbi s drugima.
To bi bila dobra tema, al ne da se stave samo Razer, Logitech i Genius već i manje poznati kao Sharkoon, A4Tech, Canyon, OCZ, Trust...
Naravno, treba opisati dizajn, maksimalnu brzinu koju može pratiti, pozitivnu i negativnu akceleraciju, osvježenje USB-a na kojem radi itd...
Volio bih vidjeti kako stoje moji OCZ Equalizer i Canyon MSL7 (isti miš, Canyon 500Hz OCZ 125Hz) u usporedbi s drugima.
Hoću da linux dobije svoje stranice u svakom broju!
SAJB, nije mi se dalo prolaziti kroz čitav thread, ali Twitter mi se čini kao zanimljiva (aktualna) tema.
Ja bih volio da napišu najjeftiniju moguću konfu s kojom se može igrati sve na high da vidim šta bi oni stavili
Volio bi vidjeti pregled najnovijih PC & internet tehnologija + promjene u i onim malo starijim tehnologijama (npr, SLI, CF... - što se promijenilo, poboljšalo...)
Meni se čini da bi to moglo biti zanimljivo, a i to bi bio jedan od onih Bug-ova koje bi čuvao kao vrijednu literaturu (čuvam sve Bug-ove, ali neke posebno, haha).
Budući da je mnogima od nas i7 još uvijek nepoznanica - mogao bi se ubaciti detaljan turitorial o clockanju. Toliko od mene - pozzzzzzzz
Volio bi vidjeti pregled najnovijih PC & internet tehnologija + promjene u i onim malo starijim tehnologijama (npr, SLI, CF... - što se promijenilo, poboljšalo...)
Meni se čini da bi to moglo biti zanimljivo, a i to bi bio jedan od onih Bug-ova koje bi čuvao kao vrijednu literaturu (čuvam sve Bug-ove, ali neke posebno, haha).
Budući da je mnogima od nas i7 još uvijek nepoznanica - mogao bi se ubaciti detaljan turitorial o clockanju. Toliko od mene - pozzzzzzzz
Trabalo bi stvarno napraviti Usporedbu miševa, možda poput one s
http://www.esreality.com/?a=post&id=1265679
To je test napravljen 2007; od tada se mnogo toga promijenilo.
Naravno, test pobija RAZER i LOGITECH G miševe jer ih pobijedi i A4Tech.
Valjalo bi da dodaju još malo o optimizaciji miševa i o podlogama.
Toga stvarno nije bilo već dugo.
Volio bi da bude test matičnih ploča za Phenoma II 920/940 i test DDR2 memorija (800/1066/1200Mhz)
Case modding.
Volio bi da bude test matičnih ploča za Phenoma II 920/940 i test DDR2 memorija (800/1066/1200Mhz)
Case modding.
Case modding.
HTPC, Popcorn Hour i slični uređaji.
Bilo bi odlično da se malo ugledate (bez uvrede) na Tom's Hardware. Ne tako davno su napravili odličan test koji pokazuje koliko danas jezgre procesora utječu na performanse kako u igrama, tako i u softwareu razne namjene. Oni to rade često i članci su im veoma informativni i zanimljivi. Nadam se da vam nije teško tako nešto napraviti jednom ili dva puta mjesečno i objaviti u tiskanom ili online izdanju.
Unaprijed hvala.
BTW. evo i link na gore spomenuti članak.
Ja bih volio da se ubaci i usporedni test GAMERSKIH LASERSKIH MIŠEVA
Bilo bi zgodno da se napravi tema o open source zajednici. Zašto open source, kako nastaju projekti, tko ih financira, jesu li programeri volonteri...