Što bi željeli čitati u novom Bugu izdvojena tema

poruka: 2.129
|
čitano: 632.615
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Što bi željeli čitati u novom Bugu
Miro kaže...
Lazarus Long kaže...

Kada ce test grafickih tableta?

Kada ce recenzija Photoshopa CS4 (ili je vec bila?)

Cita li itko iz redakcije ovaj thread?

- tu i tamo
 - bila je već
 - čita
 Nadam se da će tako biti svaki broj.
Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
16 godina
emerik kaže...
Miro kaže...
Lazarus Long kaže...

- tu i tamo
 - bila je već
 - čita
 Mislim da će još biti drugi dio u idućem broju, a za ostale... Bilo bi dobro da se nastavi i u drugim brojevima.
17 godina
neaktivan
Što bi željeli čitati u novom Bugu

Jako bi htio kad bi napravili popis programa za obradu videa, koji su najbolji i to ....

AMD Duron 800 Mhz, 128 Mb SDRAM, GeForce2 32 Mb, WIN 98 .... Crysis neradi, da je možda problem u konfi, al ja mislim kad bi gore stavio Vistu da bi sve radilo...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
emerik kaže...
Miro kaže...
Lazarus Long kaže...

- tu i tamo
 - bila je već
 - čita
 LOL. šta će ti recenzija u svakom broju. valjda tutorijal Belji se
kad svi stavljaju sexy avatare moram i ja
17 godina
neaktivan

u zadnje vrijeme imaju sve manje i manje recenzija za igre, neznam jel to zbog toga što ih sve manje izlazi il što, sve što recenziraju tek se pravi i najavljeno je za nagodinu

q8200,radeon4870 1gb, 8gb kingmax 1066 intel i ati moj prvi i jedini izbor sve se da kupiti novcem, ali osjećaj gta 4 u najvećim detaljima:neprocjenjivo
17 godina
neaktivan

Okay,kada sam pitao kada ce recenzija za Photoshop CS4 onda sam mislio na recenziju tipa onih koji radi (ili je radio) Oleg M. za Windowse. Puno strana :)

http://www.youtube.com/watch?v=gBWPf1BWtkw

0 0 hvala 0
17 godina

Ja osobno bih volio da se napravi Usporedni test laserskih miševa.

To bi bila dobra tema, al ne da se stave samo Razer, Logitech i Genius već i manje poznati kao Sharkoon, A4Tech, Canyon, OCZ, Trust...

Mogao bi se dodati i koji optički recimo; ali samo s više od 1000dpi.

Volio bih vidjeti i podloge usporedno s tim.

Naravno, treba opisati dizajn, maksimalnu brzinu koju može pratiti, pozitivnu i negativnu akceleraciju, osvježenje USB-a na kojem radi itd...

Volio bih vidjeti kako stoje moji OCZ Equalizer i Canyon MSL7 (isti miš, Canyon 500Hz OCZ 125Hz) u usporedbi s drugima.

Piratstvo je grozna stvar! Kako netko može drugima pljačkati brodove?! Nedozvoljivo!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
191x7 kaže...

To bi bila dobra tema, al ne da se stave samo Razer, Logitech i Genius već i manje poznati kao Sharkoon, A4Tech, Canyon, OCZ, Trust...

Naravno, treba opisati dizajn, maksimalnu brzinu koju može pratiti, pozitivnu i negativnu akceleraciju, osvježenje USB-a na kojem radi itd...

Volio bih vidjeti kako stoje moji OCZ Equalizer i Canyon MSL7 (isti miš, Canyon 500Hz OCZ 125Hz) u usporedbi s drugima.

potpis
AMD Phenom X3 2.1GHz | 2gb ram | HD4650 1024MB|ASUS M2N Motherboard
17 godina
neaktivan

Hoću da linux dobije svoje stranice u svakom broju!

Jaunty user :)
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

SAJB, nije mi se dalo prolaziti kroz čitav thread, ali Twitter mi se čini kao zanimljiva (aktualna) tema.

www.linuxzasve.com

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja bih volio da napišu najjeftiniju moguću konfu s kojom se može igrati sve na high da vidim šta bi oni stavili

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jel ovo cita uopce netko iz redakcije?
17 godina
neaktivan

Volio bi vidjeti pregled najnovijih PC & internet tehnologija + promjene u i onim malo starijim tehnologijama (npr, SLI, CF... - što se promijenilo, poboljšalo...)

Meni se čini da bi to moglo biti zanimljivo, a i to bi bio jedan od onih Bug-ova koje bi čuvao kao vrijednu literaturu (čuvam sve Bug-ove, ali neke posebno, hahaSmijeh).

Budući da je mnogima od nas i7 još uvijek nepoznanica - mogao bi se ubaciti detaljan turitorial o clockanju. Toliko od mene - pozzzzzzzz

http://www.keindl-sport.com/proizvod.asp?id=2094
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
2029.MN4 kaže...

Volio bi vidjeti pregled najnovijih PC & internet tehnologija + promjene u i onim malo starijim tehnologijama (npr, SLI, CF... - što se promijenilo, poboljšalo...)

Meni se čini da bi to moglo biti zanimljivo, a i to bi bio jedan od onih Bug-ova koje bi čuvao kao vrijednu literaturu (čuvam sve Bug-ove, ali neke posebno, hahaSmijeh).

Budući da je mnogima od nas i7 još uvijek nepoznanica - mogao bi se ubaciti detaljan turitorial o clockanju. Toliko od mene - pozzzzzzzz

Potpis... i ja bih to volio vidjeti
Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
16 godina
neaktivan
191x7 kaže...

e ovo bi stvarno volio vidjeti pošto miš kupujem već pol godine :D tak da je kranje vrijeme da kupim novi
Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
17 godina

Trabalo bi stvarno napraviti Usporedbu miševa, možda poput one s

http://www.esreality.com/?a=post&id=1265679

To je test napravljen 2007; od tada se mnogo toga promijenilo.

Naravno, test pobija RAZER i LOGITECH G miševe jer ih pobijedi i A4Tech.

Valjalo bi da dodaju još malo o optimizaciji miševa i o podlogama.

Toga stvarno nije bilo već dugo.

Piratstvo je grozna stvar! Kako netko može drugima pljačkati brodove?! Nedozvoljivo!
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
2029.MN4 kaže...

Imaš tu jedan video,ali super ideja,btw mislim da niko ne čita iz redakcije jer već dugo nisu napisali jednu poruku.
Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
16 godina
neaktivan
nedIm kaže...

e, to bi volio i ja, par stranica za linux
16 godina
neaktivan
NeoN kaže...
nedIm kaže...

e, to bi volio i ja, par stranica za linux
 Kupite si BUG...
17 godina

Volio bi da bude test matičnih ploča za Phenoma II 920/940 i test DDR2 memorija (800/1066/1200Mhz)

Stigli su nam naši vanzemljaci...a meni je srce veće i od Kine jer moj Zemo vozi leteće tanjire...
16 godina
neaktivan

Case modding.

Don't worry Cartman. There are no stupid answers, just stupid people.
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

Volio bi da bude test matičnih ploča za Phenoma II 920/940 i test DDR2 memorija (800/1066/1200Mhz)

Aha + test matičnih za AM3 socket (920 i 940 mogu u AM2+) za novi 955 BE. A test memorija bi mogao biti ogroman - volio bi i da se DDR3 testira. Ima dovoljno novih stvari da Bugovci ostanu neko vrijeme zaposleni.

Nadam se da će dvobroj biti jaaako debeli - zaslužili smo toNevinašce
http://www.keindl-sport.com/proizvod.asp?id=2094
16 godina
Moljac kaže...

Case modding.

Ja bih isto htio vidjet
Tamo pod "Samogradnja"
Benzin 20 Kn. Upaljač 7 Kn. Gledati kako škola gori, neprocijenivo ! Za sve ostalo tu je MasterCard. 92% tinejđera su gay. Ako si ti među onih 8% koji su jos uvijek hetero kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Novosti u svijetu 3D renderiranja, raytracing i sl.
BTW, zar ne bi bilo korektno da stavite "slažem se", a da ne pišete "Potpisujem" i sl.?

0 0 hvala 0
16 godina
Random. kaže...
Novosti u svijetu 3D renderiranja, raytracing i sl.
BTW, zar ne bi bilo korektno da stavite "slažem se", a da ne pišete "Potpisujem" i sl.?

O tomu se puno govorilo
Trebali bi barem objasnit zasto su stavili potpisujem
a ovako sa slazem se sve je receno
Benzin 20 Kn. Upaljač 7 Kn. Gledati kako škola gori, neprocijenivo ! Za sve ostalo tu je MasterCard. 92% tinejđera su gay. Ako si ti među onih 8% koji su jos uvijek hetero kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
Mitch kaže...
Moljac kaže...

Case modding.

Ja bih isto htio vidjet
Tamo pod "Samogradnja"
 Poslao prijedlog na pisma@bug.hr
Prijedlog je bio u vezi ugradnje prozora na bočnu stranicu kučišta
Mali dio Case Moddinga
Benzin 20 Kn. Upaljač 7 Kn. Gledati kako škola gori, neprocijenivo ! Za sve ostalo tu je MasterCard.
17 godina

HTPC, Popcorn Hour i slični uređaji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Bilo bi odlično da se malo ugledate (bez uvrede) na Tom's Hardware. Ne tako davno su napravili odličan test koji pokazuje koliko danas jezgre procesora utječu na performanse kako u igrama, tako i u softwareu razne namjene. Oni to rade često i članci su im veoma informativni i zanimljivi.  Nadam se da vam nije teško tako nešto napraviti jednom ili dva puta mjesečno i objaviti u tiskanom ili online izdanju.

Unaprijed hvala.

BTW. evo i link na gore spomenuti članak.

2 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ja bih volio da se ubaci i usporedni test GAMERSKIH LASERSKIH MIŠEVA

Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Bilo bi zgodno da se napravi tema o open source zajednici. Zašto open source, kako nastaju projekti, tko ih financira, jesu li programeri volonteri...

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice