Što bi željeli čitati u novom Bugu izdvojena tema

poruka: 2.129
|
čitano: 631.936
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Što bi željeli čitati u novom Bug-u
insomniac_cro kaže...

Manje pisanja p  mobitelima , fotoaparatima i sl ....

definitivno
intel q6600@4.0GHz,1000gb hard(2x500),4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w, 4870 1GB oc840/950(3800)
17 godina
protjeran

Ja volim općenito tehnologiju iako za IT dižem palac gore

Q6600 , EX38-DS4, OCZ DDR2 4GB 1000MHz, HD4870 1G
16 godina
Dragon wizard kaže...

Bilo bi zgodno da naprave hard test četverojezgrenih i dvojezgrenih Intelovih i AMD-ovih procesora. Uzmu najjače procesore starije generacije i sve novije procesore i sve ih testiraju. To bi mi dobro došlo.SmijehNevinašce

evo ovo mi je najbolje
AMD Athlon 3200+, Asus K8N, 1.5GB DDR, HD 3650 512MB, WD 160GB Maxtror 40GB, Power supply 400W ma šta da kažem zvir bez zuba
16 godina
Što bi željeli čitati u novom Bug-u

ne bi bilo loše ubacit po photoshop tutorial u svaki bug,onako 1-2 stranice

2 su pravila za uspjeh u životu: 1) Nikad ne reci ljudima sve što znaš.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nisam ni primjetio da sam već napisao svoju želju... Opet sam ispo budala.Sramim se

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.2.2009 22:46 (Dragon wizard).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
drpetric kaže...

Uh, pa nema još Nokije N96 na tržištu, tek sam je prvi put u živo vidio na sajmu u Barceloni. I slikao se s njom u ruci... Izlanuo se No, navodno će brzo, pa ćemo je u Bugu imati prvi, as usual... Cool

koliko ja znam ima je kupiti u tmobile i vipa
16 godina
neaktivan

kad će te napravit veliki test procesora

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
killer of hardware kaže...

kad će te napravit veliki test procesora

sad bi i mogli posto je pII i i7 vani
intel q6600@4.0GHz,1000gb hard(2x500),4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w, 4870 1GB oc840/950(3800)
17 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...

Recenziju Burnout Paradise Ultimate Box.

Takoder. Cujem da igru hvale na sve strane.
Bas me zanima sto Bugov strucni tim misli o doticnoj igri.
"1.6 billion Chinese are angry with Jack Bauer. Sounds like a fair fight."
16 godina
neaktivan
Neverminder kaže...

Jednom prilikom ste kao prilog BUG-u izdali i malu knjižicu u kojoj su bila sabrana najkorisnija pitanja i odgovori iz vaše rubrike "Pitanja & odgovori". Volio bih opet vidjeti tako nešto, jer je od toga prošlo dosta vremena.

Slažem se sa kolegom. Vrlo korisna knjižica.

Osim toga primijetio sam da ima dosta reklama u časopisu. Skoro svaka druga stranica. Ovo je jedna od stvari koje bih manje volio vidjeti u časopisu, jer sam redoviti čitatelj. Znam da izdavanje časopisa nije besplatno, ali 4 crying out loud!
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.2.2009 20:42 (ne0n).
16 godina
protjeran

ma poklon jedne 4870x2 hh :), ma nista jer ne citam sve sto trebam nadem na internetu!!!

Intel e5200 3.0 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ne0n kaže...
Neverminder kaže...

Jednom prilikom ste kao prilog BUG-u izdali i malu knjižicu u kojoj su bila sabrana najkorisnija pitanja i odgovori iz vaše rubrike "Pitanja & odgovori". Volio bih opet vidjeti tako nešto, jer je od toga prošlo dosta vremena.

Slažem se sa kolegom. Vrlo korisna knjižica.

Osim toga primijetio sam da ima dosta reklama u časopisu. Skoro svaka druga stranica. Ovo je jedna od stvari koje bih manje volio vidjeti u časopisu, jer sam redoviti čitatelj. Znam da izdavanje časopisa nije besplatno, ali 4 crying out loud!
 potpuno se slažem s tobom ima previše reklama pola buga su reklame ne bi da je nekerman
16 godina
neaktivan

ja bi želio da u svakom sljedećm broju bude nešto o win sedmici Šutim

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kad bi bilo u svakom Bugu par stranica o case moddingu sa foruma ako se članovi slažu nešto tipa glas naroda kaj kažu o svojoj zvjeri oni koji su se potrtudili za izgled... Dr. Petriću jel bi se moglo nešto napravit?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

stare hitove poput Silent Hill-a prvi dio i medievila!!!Smijeh

born to be gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
brhgzugfewu kaže...

stare hitove poput Silent Hill-a prvi dio i medievila!!!Smijeh

da,nešto kao podsjećanje na stare hitove koje se isplati opet zaigrati...
2 su pravila za uspjeh u životu: 1) Nikad ne reci ljudima sve što znaš.
17 godina
neaktivan

Paa tema je  Što bi željeli čitati u novom Bug-u, zelim citati poneki tutorial za Photoshop ali pisan u zabavnom stilu kao sto je radio Doc Berecki,covek je na lagan i zabavan nacin opisivao postupke dobivanja necega (bez "treca strana" filtera),ima tutorijala na netu za ovo ali pisite nesto originalno.Slepo sledenje tutorijala na netu ne pomaze,definitivno

Nije zgorega ponoviti neke osnovne stvari (znam bilo ih je) kao sto je kalibracija monitora,photoshopa,stampaca i najbitnije skenera. Na primer podesavanja kolor profila u Visti je drasticno promenjen a i u Win 7. Pisite ovo

Davno ste pisalo o ovome (kalibraciji) sada imamo LCD monitore koji drsticno drugacije pokazuju boje,da ne gnjavim...napisite ponekad.

Davno imali ste i niste ponovili teme broja jos od kada je radio M.Bobinac...hardverske.

Ne znam...razbijte suhoparno tehnicko stivo ponekad,koliko vam dozvoljava tema.

Mozda sam propustio,ali mislim da nikada niste pisali o,recimo,umrezivanja,racunala pomocu rutera...njih nekoliko

Q: What's tiny and yellow and very, very, dangerous? A: A canary with the super-user password.
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.2.2009 2:16 (Lazarus Long).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

- Tko (ili što) je aXXo?

Probaj Linux! - www.linuxzasve.com | Otkrij Linux! - wiki.open.hr

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Što bi željeli čitati u novom Bugu

aXXo je jedan lik koji radi DVDripove filmova. Poznat je zato sto su njegovi DVDripovi filmova medu najboljima, tj. imaju najbolju kvalitetu s obzirom na velicinu koja je uglavnom oko 700 MB. Čudi me pa nisi cuo za njega.

Inace, cuo sam svakakve price o njemu, navodno je kao u zatvoru pa netko drugi rade DVDripove i potpisuje se za njega, jeli to istina ili ne ne bih znao.

"1.6 billion Chinese are angry with Jack Bauer. Sounds like a fair fight."
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Što bi željeli čitati u novom Bugu
Prison Breaker kaže...

aXXo je jedan lik koji radi DVDripove filmova. Poznat je zato sto su njegovi DVDripovi filmova medu najboljima, tj. imaju najbolju kvalitetu s obzirom na velicinu koja je uglavnom oko 700 MB. Čudi me pa nisi cuo za njega.

Inace, cuo sam svakakve price o njemu, navodno je kao u zatvoru pa netko drugi rade DVDripove i potpisuje se za njega, jeli to istina ili ne ne bih znao.

Naravno da je čuo za njega (nadam se), ali zanima ga njegovo ime, kako izgleda recimo i takvi podaci... Ali o tome već ima posebna tema na forumu.
Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa. ...:::www.lan-wars.com:::...
17 godina
neaktivan

glede teme posta! kaj ni bas to zakon kaj mi ne odlucujemo o tom kaj ce bit u bugu! to bas zakon kad kupis bug pa procitas nest kaj te zanima a o tom nisi ni mislio!to je car! kaj  ne

jedino me zivcira kaj svaka druga str reklama! al treba od neceg zivit!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

što više o mobitelima i komponentama a što manje o igricama kome je do igrica nek si kupi gameplay

0 0 hvala 0
17 godina

što više o mobitelima i komponentama a što manje o igricama kome je do igrica nek si kupi gameplay

Nije da sam apsolutno naklonjen idejama i stavovima Zlog Luđaka, no dajte ljudi prestanite sa tim terminom "igrica" jer postajete smješni...ako imate 12 i igrate Barbie, super Mario ili tetris, pa mislite na to onda se ispričavam na komentaru....ako ste ipak punoljetni i imalo znate/čitali/čuli ste o toj vrsti umjetnosti onda prestanite zvučat kao moja pokojna baba...stvarno nema smisla!

ups...skoro da zaboravim...bilo bi lijepo pročitat koji redak o Widowsima 7 (o vga driverima, problemima sa mp3 datotekama i sl.), jer eto ga od neki dan i na mom računalu kao system No2
e6300@3500Mhz, TT Sonic Tower, TT Soprano, GB 965p ds3, 2x2Gb OCZ @1000MHz, ATI HD 4850 VoltModed 800/2200, Corsair HX520W, HDD SP F1 640gb, HDD SG 320gb , Razer Deathadder, Saitec Eclipse keyboard, Asus "22 LCD
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.2.2009 8:00 (Wiz3m4n).
17 godina
neaktivan
Wiz3m4n kaže...

Nije da sam apsolutno naklonjen idejama i stavovima Zlog Luđaka, no dajte ljudi prestanite sa tim terminom "igrica" jer postajete smješni...ako imate 12 i igrate Barbie, super Mario ili tetris, pa mislite na to onda se ispričavam na komentaru....ako ste ipak punoljetni i imalo znate/čitali/čuli ste o toj vrsti umjetnosti onda prestanite zvučat kao moja pokojna baba...stvarno nema smisla!

ups...skoro da zaboravim...bilo bi lijepo pročitat koji redak o Widowsima 7 (o vga driverima, problemima sa mp3 datotekama i sl.), jer eto ga od neki dan i na mom računalu kao system No2
 pocni citat BUG...

na DVDu od BUGa imas puno IGRICA pa se mozes i zaigrat malo...
Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
17 godina
neaktivan

Ona tema SAMOGRADANJA mislim da bi bilo bolje umjesto nje staviti.Neke tutoriale u nastavcima tipa Photoshop ili neke jednostavne uvezi programiranja

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

igrice su porez za budale a ne umjetnost to samo budale kupuju računalo radi igrica

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

EXT4 FS pošto je postao stabilan nedavno. Ili možda neki tekst o Btrfs.

Probaj Linux! - www.linuxzasve.com | Otkrij Linux! - wiki.open.hr

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

S obzirom da većina foruma/izdavača/časopisa pokušava ukloniti piratizaciju sa svojih stranica/očiju/listova, doborodošla tema bi bio prijevod zakona koji govori o piratizaciji i krađi autorskih prava. Bilo je nešto slično u jednom od Bugova ali ukratko. Većina nas (nadam se) zna što je piratizacija i krađa autorskih prava, ali jedna tema od stranicu-dvije nebi naškodila časopisu.

Isto tako, razlike između shareware/freeware/nešto-ware igara i njihova kratka usporedba bi dobro došla u kontekstu. Ako nas uhv...Hmmm... Da nas ne bi optužili za nešto što nismo znali. Namigiva

Fotoaparate i mobitele bih volio vidjeti manje u novom Bugu, osim ako spadaju u mini računala.

I don't belong
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

igrice su porez za budale a ne umjetnost to samo budale kupuju računalo radi igrica

Ja govorim o IGRAMA, a ne o igricama....njih sam prestao igrat prije 15tak godina...za nešto kao što je cod serijal, mediewal, diablo i sl. serijali naprosto je smiješno zvati ih igricama. Nisi me shvatio imam svoj način gledanja na ljude koji koriste termin "igrice" umjesto IGRE, mada i da nema ni 1 stranice o igrama u Bugu opet bih ga čitao. Svojedobno dok nisam imao nekih većih obveza pola moje računalne konfiguracije i veći dio periferije bio je dobiven besplatno (osvojeno na Lan Party skupovima) pa se ne bih usudio reći da je porez na budale, jedino ako češ mi ti pokloniti "20 monitor, razer miša i podlogu, VGA karticu i sl. Onda ču stavit tvoju skliku kao avatara i u sig pa te slavit kao osobnog gurua xDD sve do tada molim bez komentara!

Što se bugdvd-a tiće njega rijetko i otvorim, jer sve što mi treba toga se ima na kamare prije nego što bugovci imaju i nauma što staviti gore. Bug se kupuje iz nekakve navike, da se ima šta prelistati na poslu uz kavicu i sl. a kako je i gore netko rekao, sve šta oni napišu kada dođe do nas već je naprosto staro, tako da se sve šta je potrebno nađe na stranicama poput firingsquad, guru3d, anandtech i sl...
e6300@3500Mhz, TT Sonic Tower, TT Soprano, GB 965p ds3, 2x2Gb OCZ @1000MHz, ATI HD 4850 VoltModed 800/2200, Corsair HX520W, HDD SP F1 640gb, HDD SG 320gb , Razer Deathadder, Saitec Eclipse keyboard, Asus "22 LCD
16 godina
B_O_J_A kaže...

Ona tema SAMOGRADANJA mislim da bi bilo bolje umjesto nje staviti.Neke tutoriale u nastavcima tipa Photoshop ili neke jednostavne uvezi programiranja

Mis da je ta tema jedna od boljih, i dakako bi trebali bit neki tutoriali o programiranju,
al budimo realni, stvarno nema mjesta za sve to, osim ako maknu reklame, al jbg...
ja sam i ovako zadovoljan

AMD Athlon 3200+, Asus K8N, 1.5GB DDR, HD 3650 512MB, WD 160GB Maxtror 40GB, Power supply 400W ma šta da kažem zvir bez zuba
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice