Manje pisanja p mobitelima , fotoaparatima i sl ....
Manje pisanja p mobitelima , fotoaparatima i sl ....
Ja volim općenito tehnologiju iako za IT dižem palac gore
Bilo bi zgodno da naprave hard test četverojezgrenih i dvojezgrenih Intelovih i AMD-ovih procesora. Uzmu najjače procesore starije generacije i sve novije procesore i sve ih testiraju. To bi mi dobro došlo.
ne bi bilo loše ubacit po photoshop tutorial u svaki bug,onako 1-2 stranice
Nisam ni primjetio da sam već napisao svoju želju... Opet sam ispo budala.
Uh, pa nema još Nokije N96 na tržištu, tek sam je prvi put u živo vidio na sajmu u Barceloni. I slikao se s njom u ruci... No, navodno će brzo, pa ćemo je u Bugu imati prvi, as usual...
kad će te napravit veliki test procesora
kad će te napravit veliki test procesora
Recenziju Burnout Paradise Ultimate Box.
Jednom prilikom ste kao prilog BUG-u izdali i malu knjižicu u kojoj su bila sabrana najkorisnija pitanja i odgovori iz vaše rubrike "Pitanja & odgovori". Volio bih opet vidjeti tako nešto, jer je od toga prošlo dosta vremena.
ma poklon jedne 4870x2 hh :), ma nista jer ne citam sve sto trebam nadem na internetu!!!
Jednom prilikom ste kao prilog BUG-u izdali i malu knjižicu u kojoj su bila sabrana najkorisnija pitanja i odgovori iz vaše rubrike "Pitanja & odgovori". Volio bih opet vidjeti tako nešto, jer je od toga prošlo dosta vremena.
ja bi želio da u svakom sljedećm broju bude nešto o win sedmici
Kad bi bilo u svakom Bugu par stranica o case moddingu sa foruma ako se članovi slažu nešto tipa glas naroda kaj kažu o svojoj zvjeri oni koji su se potrtudili za izgled... Dr. Petriću jel bi se moglo nešto napravit?
stare hitove poput Silent Hill-a prvi dio i medievila!!!
stare hitove poput Silent Hill-a prvi dio i medievila!!!
Paa tema je Što bi željeli čitati u novom Bug-u, zelim citati poneki tutorial za Photoshop ali pisan u zabavnom stilu kao sto je radio Doc Berecki,covek je na lagan i zabavan nacin opisivao postupke dobivanja necega (bez "treca strana" filtera),ima tutorijala na netu za ovo ali pisite nesto originalno.Slepo sledenje tutorijala na netu ne pomaze,definitivno
Nije zgorega ponoviti neke osnovne stvari (znam bilo ih je) kao sto je kalibracija monitora,photoshopa,stampaca i najbitnije skenera. Na primer podesavanja kolor profila u Visti je drasticno promenjen a i u Win 7. Pisite ovo
Davno ste pisalo o ovome (kalibraciji) sada imamo LCD monitore koji drsticno drugacije pokazuju boje,da ne gnjavim...napisite ponekad.
Davno imali ste i niste ponovili teme broja jos od kada je radio M.Bobinac...hardverske.
Ne znam...razbijte suhoparno tehnicko stivo ponekad,koliko vam dozvoljava tema.
Mozda sam propustio,ali mislim da nikada niste pisali o,recimo,umrezivanja,racunala pomocu rutera...njih nekoliko
- Tko (ili što) je aXXo?
aXXo je jedan lik koji radi DVDripove filmova. Poznat je zato sto su njegovi DVDripovi filmova medu najboljima, tj. imaju najbolju kvalitetu s obzirom na velicinu koja je uglavnom oko 700 MB. Čudi me pa nisi cuo za njega.
Inace, cuo sam svakakve price o njemu, navodno je kao u zatvoru pa netko drugi rade DVDripove i potpisuje se za njega, jeli to istina ili ne ne bih znao.
aXXo je jedan lik koji radi DVDripove filmova. Poznat je zato sto su njegovi DVDripovi filmova medu najboljima, tj. imaju najbolju kvalitetu s obzirom na velicinu koja je uglavnom oko 700 MB. Čudi me pa nisi cuo za njega.
Inace, cuo sam svakakve price o njemu, navodno je kao u zatvoru pa netko drugi rade DVDripove i potpisuje se za njega, jeli to istina ili ne ne bih znao.
glede teme posta! kaj ni bas to zakon kaj mi ne odlucujemo o tom kaj ce bit u bugu! to bas zakon kad kupis bug pa procitas nest kaj te zanima a o tom nisi ni mislio!to je car! kaj ne
jedino me zivcira kaj svaka druga str reklama! al treba od neceg zivit!
što više o mobitelima i komponentama a što manje o igricama kome je do igrica nek si kupi gameplay
što više o mobitelima i komponentama a što manje o igricama kome je do igrica nek si kupi gameplay
Ona tema SAMOGRADANJA mislim da bi bilo bolje umjesto nje staviti.Neke tutoriale u nastavcima tipa Photoshop ili neke jednostavne uvezi programiranja
igrice su porez za budale a ne umjetnost to samo budale kupuju računalo radi igrica
EXT4 FS pošto je postao stabilan nedavno. Ili možda neki tekst o Btrfs.
S obzirom da većina foruma/izdavača/časopisa pokušava ukloniti piratizaciju sa svojih stranica/očiju/listova, doborodošla tema bi bio prijevod zakona koji govori o piratizaciji i krađi autorskih prava. Bilo je nešto slično u jednom od Bugova ali ukratko. Većina nas (nadam se) zna što je piratizacija i krađa autorskih prava, ali jedna tema od stranicu-dvije nebi naškodila časopisu.
Isto tako, razlike između shareware/freeware/nešto-ware igara i njihova kratka usporedba bi dobro došla u kontekstu. Ako nas uhv...Hmmm... Da nas ne bi optužili za nešto što nismo znali.
Fotoaparate i mobitele bih volio vidjeti manje u novom Bugu, osim ako spadaju u mini računala.
igrice su porez za budale a ne umjetnost to samo budale kupuju računalo radi igrica
Ona tema SAMOGRADANJA mislim da bi bilo bolje umjesto nje staviti.Neke tutoriale u nastavcima tipa Photoshop ili neke jednostavne uvezi programiranja