Best-buy automobil do 80.000kn ?

poruka: 45
|
čitano: 27.340
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Best-buy automobil do 80.000kn ?
CrnaBitanga kaže...
rebelsy kaže...

Na kraju smo se odlucili za Chevrolet Laceti ;D

komentari?

Komentari? Za Laceti? A prodat ćeš ga nakon 5 godina kome? I za koje pare? Katastrofa...

A dobro, daj reci tko u našoj zemlji si može priuštiti kupovinu novog auta svakih 5 godina?! 99% kupaca kupuje na kredit i to u trajanju od 7 godina. Rijetki su ti koji mogu novi auto svakih 5 godina, češće je onaj koji kupi pa proda, ali "novi" je polovni s manje godina ili prođenih km. Večina ostaju vlasnici barem 10tak godina. Nije ovo njemačka.. Katastrofa? Pa u cjeniku od 80.000 km nema baš neki izbor, eventalno Polo, ali je manji i jako slab motor, uz nikakvu opremu. Ako čovjeku treba auto za obitelj i vožnju na duže relacije, od punuđenih u ovom cjenovnom razredu, korisiti katastrofa termin ja malo previše.

15 godina
neaktivan

Reno thaliu smo imali 10 godina ... nismo svi zaposleni u saboru da mozemo kupovati novi auto svakih 5 godina ...

The road of life is rocky and you may stumble too, So while you point your fingers someone else is judging you ...
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.12.2010 15:07 (rebelsy).
17 godina
RE: Best-buy automobil do 80.000kn ?
Bojko kaže...
CrnaBitanga kaže...
rebelsy kaže...

Na kraju smo se odlucili za Chevrolet Laceti ;D

komentari?

Komentari? Za Laceti? A prodat ćeš ga nakon 5 godina kome? I za koje pare? Katastrofa...

A dobro, daj reci tko u našoj zemlji si može priuštiti kupovinu novog auta svakih 5 godina?! 99% kupaca kupuje na kredit i to u trajanju od 7 godina. Rijetki su ti koji mogu novi auto svakih 5 godina, češće je onaj koji kupi pa proda, ali "novi" je polovni s manje godina ili prođenih km. Večina ostaju vlasnici barem 10tak godina. Nije ovo njemačka.. Katastrofa? Pa u cjeniku od 80.000 km nema baš neki izbor, eventalno Polo, ali je manji i jako slab motor, uz nikakvu opremu. Ako čovjeku treba auto za obitelj i vožnju na duže relacije, od punuđenih u ovom cjenovnom razredu, korisiti katastrofa termin ja malo previše.

Ajmo opet malo o lacetiju a ne o prilikama u Hrvatskoj... Auto je smeće za ne znam koje novce, od ergonomije, sigurnosti (3 zvjezdice po EuroNCAP testu, ko Fiat Tipo otprije 10-15 godina), izvedbe, upotrebljenih materijala... Uostalom, treba samo malo proguglati i sve je jasno.

Kakve veze ima koliko ljudi u RH često kupuje auto?? Ja zadnjih 15 godina kupujem ''godišnjake'', što će reći aute srednje klase stare dvije - tri godine, renomiranih proizvođača (zadnji je Ford Focus 1,6 iz 2008.), a koje plaćam i do 30% manje od cijene novih. Pa bar danas se mogu kupiti auti stari godinu dana, praktički nerazrađeni, po lizing kućama oduzeti od ljudi koji nisu mogli plaćati rate. Za 80 000 kuna kupiš bilo koji hatchback zapadnoeuropske proizvodnje star 3 godine, kvalitetniji i pouzdaniji auto od tog Chevroleta (šatro chevrolet, najobičniji Daewoo s drugim imenom).

Prodajem zjake...povoljno!
15 godina

covjek ne zeli renaulta, a spominjete mu daciu, koja je ista stvar...

kad covjek nece proizvodaca sa preko 90% game koja ima svih 5 zvjezdica na NCAP testovima (mozda i cijela gama, nisam azuriran) onda moze slobodno uzet i neko govno od auta...ocito mu sigurnost nije uopce vazna...

a da je renault sranje od auta - nije, zasto? kakve to predrasude ima taj covjek ja neznam...

16 godina
neaktivan

http://www2.autoportal.hr/201003197852/Doktore-pomozite/Vi-pitate-mi-odgovaramo/menu-id-73.html

http://www.topgear.com/uk/chevrolet/lacetti/road-test/daewoo-lacetti - pazi Top Gear!!

Eto, znaš onu, gušti su gušti, o njima se ne raspravlja. No, kao prvo, čovjek je odmah odbacio zamisao o polovnom automobilu!!

Pročitaj opet njegov post.

Ponudili smo mu što se nudi u traženom cjenovnom razredu do 80.000kn, osim toga nije bio previše "pričljiv" pa ne znamo što ustvari želi, mali, veliki, kolko oprema itd.. nema baš pretjeranog izbora za te pare, što se tiće novog vozila. A da se kvari? Pa po ADACeu, ili UK "Wath car?" chevrolet je iznad nekih razvikanijih marki u pogledu pouzdanosti. Ti kupuješ polovnjake, pa da, on ne, tko kupi novo auto, vozi ga u prosjeku 10 godina, rijetki su ti koji si mogu priuštiti drugačije. Krediti traju 7 godina, pa kad izađe, obično ne želi odmah dizat drugi, da malo "diše"..

Ti si mogao napisati da se ne slažeš oko kupovine ijednog od punuđenih novih vozila, već da ide na polovno, i to je to, ja ga nemam što uvjeravat, on to ne želi, tj. njegov stari. A koji bi ti od ponuđenih, pa napiši to i zašto, gotovo.

Najbolje "zvuči" Polo, ali s nikakvim 3 cilindričnim motorom od 60 ks, koji je samo za grad, i kad ide prodat, ne vjerujem da bi ga tako lako prodao u odnosu na Lancet, koji je ipak klasa iznad..

15 godina

rekao je da ne zeli polovne - ok to je jasno...ali boze moj, kako mozes novi renault usporedivati sa polovnjacima????????? tu nesto ne valja sa likom, neke daske u glavi, ili mu je mozak zastao u bufferingu...

15 godina
neaktivan

imali smo renaulta .. i ne zelimo opet ...

sta ti znas kakva je tko imao iskustva ?

zasto ne polovno? da ja kupujem ja bih uzeo polovni ... ima golfova po 60-70-80k kn

ali nekome nemozes dokazati da je i polovno dobro ... nego on bas hoce novi auto ...

razumijes?

'' ja ga nemam što uvjeravat, on to ne želi, tj.njegov stari. ''

za lacettija smo se odlucili zato sto nam je na kraju i 80k ispalo puno ...

tako da mislim da je on dobar izbor s obzirom na cijenu

The road of life is rocky and you may stumble too, So while you point your fingers someone else is judging you ...
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.12.2010 9:18 (rebelsy).
15 godina
neaktivan

sa velikim zakasnjenjem...

Na kraju smo kupili Citroena C3 Medvescak ...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
16 godina
neaktivan

Lada Niva je Best Buy{#}

14 godina
neaktivan

Hyundai i30 ili kia ceed

EDIT: Aha, vec si kupio :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.12.2011 13:32 (DuMe).
16 godina
protjeran
Re: Best-buy automobil do 80.000kn ?
rebelsy kaže...

imali smo renaulta .. i ne zelimo opet ...

sta ti znas kakva je tko imao iskustva ?

zasto ne polovno? da ja kupujem ja bih uzeo polovni ... ima golfova po 60-70-80k kn

ali nekome nemozes dokazati da je i polovno dobro ... nego on bas hoce novi auto ...

razumijes?

Imas 80k Kn i hoces kupovati Golf-a? LOL.

C3 izgleda dobro i zelim vam srecu.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
15 godina
odjavljen
rebelsy kaže...

sa velikim zakasnjenjem...

Na kraju smo kupili Citroena C3 Medvescak ...

facepalm...

Zna se dobro kakvi su citroeni, puno sreće!

15 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Polovni, ali moji ne zele nista polovno nego novo...ja nemam nista s tim...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.12.2011 14:46 (rebelsy).
17 godina

I ja imam doma C3. Reci mi molim te kakav je motor i koliko ti troši?

A life? Cool! Where do I download one of those?
16 godina
protjeran
rebelsy kaže...
Mentalist kaže...

Polovni, ali moji ne zele nista polovno nego novo...ja nemam nista s tim...

Pa kako to? Prije 5-6 godina, moj Mercedes C220 CDI Esprit je koštao manje (a to je auto prave veličine i sposobnosti).

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice