Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.005
|
čitano: 16.478.990
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Vaš Auto Snova

Gle tko mi je dao minus, vozač Audija koji šalta bez kuplunga....

bravo!

Alfu ne bih nikad pa ni onda, ove zime Brera je bila na šlepu na Zagrebačkom rotoru, toliko o pouzdanosti.

JTD-m motori su fenomenalni ali danas..kupovati boxer Alfu staru  15ak godina moraš biti glup

od Alfe priznajem samo jednu GTV6 3.0

13 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Bas tako, da se nadovezem na kolegu. 13g radim samo po talijanima i iste maltretiram do zadnjih granica. Istina trenutno silom prilika vozim Polo variant 1.4 ali ode on na bubanj uskoro.

Gle kod talijana je sve pitanje kako je odrzavan i sto je netko kemijao. Ugl, stavi castrol, total ili neko ulje i trosit ce ga vise nego benzina.

Selenia ili vjerovao ili ne DELTA3. I nemas brige oko potrosnje ulja. 

Drugo, struja, kako naletis. Bolest su im kontakti na stekerima, ali bocica kontakt spreja, malo truda i sve se dovede u red.

Istina, Alfe i Fiati starijih godista su imali bolesti s el podizacima i centralnim ali cisto zbog slampavosti vlasnika istih. Iz mojeg iskustva iskreno, kad ste vidjeli da mehanicar vozi ispravan auto.

Za malo para, jeftino odrzavanje, jos ako ima plin dobijes auto za koji znas kakav je i ne placas ime kao za WV a dobijes i solidnu opremu.

Eto u kratko sto se tice strucnog misljenja.

15 godina
neaktivan
Re: Vaš Auto Snova
Ziga kaže...

Alfu ne bih nikad pa ni onda, ove zime Brera je bila na šlepu na Zagrebačkom rotoru, toliko o pouzdanosti.

Nestalo benge {#}.

Čovjek gore je dobro napisao, auti - a posebno talijanci, su onakvi prema vlasniku kakav je on prema njima. Mika je svoju gazio, ali i mazio, zato mu je toliko izdurala, jasno - dok se nije sp*čkao.

Osjetljivi su na ulje, to je isto dobro navedeno. Mi u Mareu trpamo samo Seleniu, nismo u 12g. nijedan kvar imali - osim zupčastog sad na 70 000km. Istina - auto je prešao ništa za to godište, ali moglo mu je svašta otići i sa toliko km, pa nije.

Treba naći dobar primjerak i optimalan motor, to je sve.

Faith divides us. Death unites us.
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.5.2012 13:29 (thedream).
16 godina
neaktivan
Ziga kaže...

JTD-m motori su fenomenalni ali danas..kupovati boxer Alfu staru  15ak godina moraš biti glup

od Alfe priznajem samo jednu GTV6 3.0

Ma o čemu ti to.ti si po jednoj Breri na šlepi zaključio da je Alfa sranje.Hahaha,stvarno nekad me nasmijete sa takvim glupim izjavama.Ja sam prošlo lito na šlepi u Haku vidio AMG 55.Ma mercedes je smeće.Vidio sam parkiranog Audio A4 sa strane i motorom na podu (imao je 35k kilometara).Ma Audi je smeće.

Ajde brate suzdržite se od glupih komentra.Svaki auto je super pa čak i kia pride.A to što većina rvtaina ne vidi dalje od zvjezde , krugova i šahovskog polja to je tema za sebe.

Zašto ne kupiti boxericu.Ja sam je imao i dan danas se čovik voza po gradu sanjom.Auto je besprijekoran.

So say We All
17 godina
skyreeper kaže...

Ma o čemu ti to.ti si po jednoj Breri na šlepi zaključio da je Alfa sranje.Hahaha,stvarno nekad me nasmijete sa takvim glupim izjavama.Ja sam prošlo lito na šlepi u Haku vidio AMG 55.Ma mercedes je smeće.Vidio sam parkiranog Audio A4 sa strane i motorom na podu (imao je 35k kilometara).Ma Audi je smeće.

Ajde brate suzdržite se od glupih komentra.Svaki auto je super pa čak i kia pride.A to što većina rvtaina ne vidi dalje od zvjezde , krugova i šahovskog polja to je tema za sebe.

Zašto ne kupiti boxericu.Ja sam je imao i dan danas se čovik voza po gradu sanjom.Auto je besprijekoran.

Gdje sam ja napisao da je Alfa sranje? Rekao sam da ju nebih nikad imao, a to je nešto sasvim drugo.

Tvoja ex-boxerica je besprijekorna, to znači da su i sve ostale takve?

17 godina
Vaš Auto Snova

Nisu Alfe besprijekorne, daleko od toga, al nisu ni takvi krampi kakvima ih opisuješ...

Svaki auto ima mušice, tako i Alfa, ali ostali auti meni ne pružaju ono nešto zbog čega bih te mušice tolerirao. Zato vozim Alfu...

PS - elektronika s kojom ima najviše problema na talijanima je Boscheva, dakle njemačka...

PC RULES!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.5.2012 14:02 (mika2210).
15 godina
neaktivan
Ziga kaže...

,,inače elektronika je jako loša, stalno neki kvarovi, problemi, troši ulje, ovo ono.

Javio se francuz.{#} Pregarate najobičnije lampe na farovima ko prskalice, a kamoli što kompliciranije.

17 godina
thedream kaže...

Javio se francuz.{#} Pregarate najobičnije lampe na farovima ko prskalice, a kamoli što kompliciranije.

Ne sjećam se kada sam zadnji put na 307ici mijenjao žarulje niti išta na drugo na automobilu osim naravno potrošnog materijala tipa kočnice, lamela...

Problemi su isključivo s prvom generacijom 307ice Ph1 i elektronikom koja je kao ukleta.

Žarulje koristim marke Hella i boljih za te novce nema.

17 godina
Ziga kaže...
thedream kaže...

Ne sjećam se kada sam zadnji put na 307ici mijenjao žarulje niti išta na drugo na automobilu osim naravno potrošnog materijala tipa kočnice, lamela...

Problemi su isključivo s prvom generacijom 307ice Ph1 i elektronikom koja je kao ukleta.

Žarulje koristim marke Hella i boljih za te novce nema.

Bitno da se kenja po elektronici na 15 godina staroj Alfi...

To kaj pežo star par godina nemre napravit 1000 km s bez da žarulja pregori, to je OK...

PC RULES!!!
17 godina
mika2210 kaže...

To kaj pežo star par godina nemre napravit 1000 km s bez da žarulja pregori, to je OK...

Posipam se je*enim pepelom! Baš mi je na putu do doma krepala žarulja prednjeg lijevog fara {#}

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

{#}{#}{#} cursed!!

15 godina
neaktivan
thedream kaže...
nine kaže...
i hakeru prije bi vozio suzukija nego 123 liniju {#}

Možeš voljeti Merc ili ne, ali..

http://www.emercedesbenz.com/Images/Dec05/28HistoryOfTheMercedesBenzW123MidClass/946750123_13_w123_coupe.jpg

Ja bi prije ovo, bez zareza objašnjenja. Dan-danas pojava na cesti.

Daleko od toga da mi je W123 asocijacija na 200D karavan na placu kojim krumpire voze.

a jesi našao muzejski primjerak {#} neki ovakav coupe, 2.8 ili sl. bi sigurno svatko provozao a i nije to isiti auto kao ovi što mi vidimo po cesti..

danas kad vidiš merca 123, ili ga vozi neki deda ili neki cigić {#} i obično se praši ispod njih na svakoj rupi koliko su truli, lakirani su temeljnom bojom, krečom ili farbom za ograde, i kad navuku oko 90kmh+ neodiljivo podsjećaju na lokomotive {#}{#}

evo jedna respektabilna lokomotiva {#}

@Ziga LOL.. urekao si se

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.5.2012 17:51 (nine).
17 godina
Ziga kaže...

Posipam se je*enim pepelom! Baš mi je na putu do doma krepala žarulja prednjeg lijevog fara {#}

Inače bi ti se sad smijal, al nebudem... jer je meni na Stilu danas krepala žaruljica pozicije {#}

Al ovo je prva koja je krepala u godinu i pol :D

PC RULES!!!
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

hah.. meni nekidan krepala žarulja lijevog kratkog svjetla {#} eto nije ni honda nepokvarljiva {#}

BTW danas sam riješio zupčasti i još par sitnica za koje sam kupio dijelove.. 545kn za ruke u jednom "neovlaštenom" servisu {#}

mission accomplished.. uštedio 50%+ u odnosu na ovlašteni, a čak nisam ni gnjavio nikog od prijatelja da mi to napravi.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
17 godina
Vaš Auto Snova

ja bih bio više nego zadovoljan sa ovim autom..

http://www.njuskalo.hr/auti/mercedes-b-klasa-180-cdi-oglas-4599293

trenutno vozim renault megane 2002 godište, ako ce bog dati srece uzet cu si ovakav

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
17 godina
toxic kaže...

ja bih bio više nego zadovoljan sa ovim autom..

http://www.njuskalo.hr/auti/mercedes-b-klasa-180-cdi-oglas-4599293

trenutno vozim renault megane 2002 godište, ako ce bog dati srece uzet cu si ovakav

Kad smo kod toga, sviđa mi se njihov novi kompakt A klase.

http://autoklub.jutarnji.hr/a-klasa---mercedesova-glavna-uzdanica-u-zenevi-/1011892/

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

@tox : Za tebe i baku? Upsy daisy, morao sam {#}{#}

overhaul je već za obiteljske potrebe uzeo seratija {#}, mislim - za zasnivanje obitelji u njemu i to..

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.5.2012 18:17 (thedream).
17 godina
Vaš Auto Snova

Neki od favorita za glancati vikendom :)

Mini Morris Mini Morris
Alfa GTV6 Alfa GTV6
Mercedes W124 Coupe Mercedes W124 Coupe
Alpina B12 5.7 Alpina B12 5.7
Mercedes G Mercedes G
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.5.2012 18:40 (Ziga).
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Malo blow offa, najezim se svaki put...

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
17 godina
Ziga kaže...

Ovo drugo je Alfa GTV, ne GTV6. Postoji izvedba Alfe GTV sa V6 motorom, to je GTV V6 {#}

NHF, morao sam {#}

PC RULES!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.5.2012 18:51 (mika2210).
13 godina
protjeran
mika2210 kaže...
Ziga kaže...

Ovo drugo je Alfa GTV, ne GTV6. Postoji izvedba Alfe GTV sa V6 motorom, to je GTV V6 {#}

NHF, morao sam {#}

Takvu mi je stari imao prije 16 godina otprilike...bio sam klinac, sjećam je se jako dobro...onda ju je bedak mijenjao za skoro novu M3 kockicu.

13 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Kad smo vec kod auta iz snova, a tema talijanski v6.

Lanica Kappa 3.0V6 24V. Radio sam na jednoj prosle godine i bila je kod mene 2mj. Nesto perverzno.

Auto je iz male serije koja se radila za talijansku predsjednicku pratnju. 260 umjesto 190ks.

Oprema dobro da nema vibrator ili masazu loptica hehe.

Ali brutala kad takva limuzina od 2 tone opere novi M3 bez pardona od semafora do semafora, btw imala je zimski set na celicanama.

drkica.com kad je cujes.

Drugi auto snova bi bio uscuvana Lancia Delta HF intergrale Evolucione. Komentar nepotreban za nju.

17 godina
Vaš Auto Snova

Uff, Delta integrale... drkica... {#}

BTW, onaj lonac kaj sam sam ugradio na Alfu je proprdio prije par dana, i tak se bezveze čuje da je to katastrofa... Sutra idem kod Lastovčića po novi protočni inox lonac... Pa nek taj proprdi p*izda mu materina {#}

PC RULES!!!
17 godina
suskogt kaže...

Ali brutala kad takva limuzina od 2 tone opere novi M3 bez pardona od semafora do semafora,

Objasni budali kako 2 tone i 260KS može naprati BMW M3 E30 (1992-1999) koji ima 1500kg i 320KS (500kg lakši i 60KS jači auto)

Ili novi M3 koji ima 420KS i oko 1600kg..

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.5.2012 22:07 (Ziga).
13 godina
neaktivan

Dobro pogodeni odnosi mjenjaca, spera i prednji pogon gdje je i najvece teziste. M3 ga mozda ima u spici i poslije 150 ali do tada zadnji pogon ne spasava ni kontrola proklizavanja. Tu proklizavanja prakticki nema dok je bembo doticni ostavio maaaasni trag pri kretanju.

Nisam otisao sad neznam koliko,ali od semafora do semafora, duzina auta je puno ako uzmes u obzir M3 model do 99, kao sto si rekao 320ks, 18 cola slapica, polirani rub, sminkica i rasna crnka u paketu s balavcem koji je vozio, a Kappa smjeh kad je vidis na celicanama 16 cola i to bez ratkapa...auto je sam po sebi da ga nebi pogledao na cesti, jos neka blesava svetlo plava boja bljak na njoj.

Ugl...vozio sam i obicnu serijalu 3.0 24 ali nije ni sluga ovoj po nicem a bogami ni po odrzavanju, nista skoro ne pase od obicne,spaner kanalnog sam cekao 2mjeseca i kostao je 1400kn s mojim popustom, cilindar kvacila 900kn. Sve sto trebas naruci pa cekaj, ipak takve divlje serije imaju svoju cijenu za tih par konja i malo kvalitetnijim materijalima, ipak, drago mi je da je vlasnik kakav je. Invalid je i taj auto mu je za gust i ne stedi na njemu. Auto je po odrzavanju i stanju u kakvom je daleko od puno novijih auti na kojima sam radio, nema zamjenskih dijelova itd, sve sto se moze naci original na nju je montirano.

15 godina
neaktivan
Ziga kaže...
suskogt kaže...

Ali brutala kad takva limuzina od 2 tone opere novi M3 bez pardona od semafora do semafora,

Objasni budali kako 2 tone i 260KS može naprati BMW M3 E30 (1992-1999) koji ima 1500kg i 320KS (500kg lakši i 60KS jači auto)

Ili novi M3 koji ima 420KS i oko 1600kg..

To Lancia man gvori iz njega. {#}

BTW BMW M3 e30 ti u najjacoj cestovnoj verziji (sport evolution) ima 238 konja i cca 1300 kg, a model sa 317 konja i cca 1450 kg je serija e36.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 1:22 (gamer xt).
13 godina
neaktivan
gamer xt kaže...

To Lancia man gvori iz njega. {#}

{#}

15 godina
neaktivan
suskogt kaže...
, sminkica i rasna crnka u paketu s balavcem koji je vozio, a Kappa smjeh kad je vidis na celicanama 16 cola i to bez ratkapa..

Mislim da je prije do ovoga, nego do superiornosti nabrijane Lancie, kojoj svaka čast, jel. Da je vozio netko sam u autu kome nije na pameti bila pipica na suvozačevom nego dick-up rejs sa tobom, mislim da ne bi tako dobro prošao.

No u svakom slučaju bolje rasna crnka i M3 nego pobijediti sam sa Lanciom desnošakić. {#}{#}

{#}

Tako da sam prilično siguran da je tvoje vozačko iskustvo presudilo, naravno uz dobru Lanciu. Ali da je radi toga općenito brža od M3, teško. Proklizavanje na stranu, tko zna voziti M3 i općenito bekije, neće mu proklizati. A čekaj, išao si nakon slasne pobjede pogledati trag koji je M3 ostavio na startu? {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 7:42 (thedream).
13 godina
neaktivan
thedream kaže...

Proklizavanje na stranu, tko zna voziti M3 i općenito bekije, neće mu proklizati. A čekaj, išao si nakon slasne pobjede pogledati trag koji je M3 ostavio na startu? {#}

To se slazem dijelom, vozio sam i ja bekija i to bez ikakve kontrole proklizavanja, dobru staru kockicu, ali opet, na stranu moje favorziranje lancie i kako beki ide, ugodno sam se iznendio koliko je ta kanta startna za svoju tezinu.

A za trag nije bilo potrebe se vracati, oblak dima je sve rekao.

13 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Kad vec pricamo o snovima......

http://www.youtube.com/user/TECHXPOSE
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 18:48 (TechXpose).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice