skoro 1 sec razlike 0-100 za ludaču ofc
Fuj al nek ti bude.
skoro 1 sec razlike 0-100 za ludaču ofc
Fuj al nek ti bude.
Neznam ova nova mi je pre mala,nekako mi je više ženski auto.Al to je moj ukus..Hvala ti na informacijaman
Krasna mi je ta Celica , pravi pussyhunter.
ja sam gledao 2 komada kada sam kupovao auto.. iznutra mi je mrak, ali izvana mi je ko neki pežo coupe lol.
za preludu ti iz prve ruke mogu reći da je auto za voziti odličan. kome god sam dao svoju da provoza morao se složiti.. položaj sjedenja, nasloni za ruke, šaltung, osjećaj stabilnosti u zavojima, osjećaj brze vožnje po autoputu (170+ ko da osjećaš da te aerodinamika još zakucava u pod, ni ne osjetiš kad proletiš pokraj kamiona).. vozio sam i 2.2 i ide fakat dosta bolje od moje.. čitaj more fun
čak ljudi do 1.80 mogu iza relativno komotno sjediti..
a dijelovi mehanike i potrošni materijali nisu skupi.. celicu nisam probao niti ju itko od ekipe ima.
Evo ekipa izbor je pao između 3 auta:Punto,Bravo i Golf 3
Punto mi se sviđa zbog male potrošnje ali fali mu snage,Bravo mi se sviđa što je jak ali troši dosta.A trojka dizel sa 90 ks mi se najviše dopada...Neznam nisam pametan...
Koji Bravo troši dosta, što si našao? Nije valjda HGT kakav 2.0?
1.6 ti je ok, 8L je solidna potrošnja, prosjek. Mislim kako ga voziš, tako ćeš i platiti, da se razmemo. Možeš ga na 10 nagaziti, a možeš držati na 7.
Golf 3 dizla? Nemoj to jao, nine će mlade dobiti, da to nije njegov primjerak. Zbog njega je zamrzio dizlu.
Šalim se, no koliko to čudo ima km na leđima? Ide na 500tkm jasno ko dan, ali pitanje kako je održavan, još ako je spušten, bežanija od toga.
Provozaj sva tri svakako. Punto bi ti bio najjeftiniji za održavanje, Bravo ako je onaj šta si mi šibnuo, za 1 000e odličan, a Golf III, po meni isto ok, ali skuplji za održavanje - ovisi opet, ne mora biti, ali može te herc opaliti kad ode kakav skuplji dio karakterističan za dizle.
Punto mi se sviđa zbog male potrošnje ali fali mu snage,Bravo mi se sviđa što je jak ali troši dosta.A trojka dizel sa 90 ks mi se najviše dopada...Neznam nisam pametan...
Ne troši bravo nešto extra puno.. Uzmeš 1.6..
Jesi razmišljao o Mazdi 323f?
Koji Bravo troši dosta, što si našao? Nije valjda HGT kakav 2.0?
1.6 ti je ok, 8L je solidna potrošnja, prosjek. Mislim kako ga voziš, tako ćeš i platiti, da se razmemo. Možeš ga na 10 nagaziti, a možeš držati na 7.
Golf 3 dizla? Nemoj to jao, nine će mlade dobiti, da to nije njegov primjerak. Zbog njega je zamrzio dizlu.
Šalim se, no koliko to čudo ima km na leđima? Ide na 500tkm jasno ko dan, ali pitanje kako je održavan, još ako je spušten, bežanija od toga.
Provozaj sva tri svakako. Punto bi ti bio najjeftiniji za održavanje, Bravo ako je onaj šta si mi šibnuo, za 1 000e odličan, a Golf III, po meni isto ok, ali skuplji za održavanje - ovisi opet, ne mora biti, ali može te herc opaliti kad ode kakav skuplji dio karakterističan za dizle.
Našao sam jedan drugi bravo,još mlađi 2000 god,full oprema.Samo je iz autosalona pa me strah kakav je....Šibnut ću ti ga na pp kad dođem doma ;))
Gledao sam ali ove novije(97-2000) su mi nekako preskupe,a ovi stariji nisam našao nijedan dobar primjerak...
Ajmo thumb up svi koji bi znali složit ovo.
nebi nitko, fali još barem pet šaka šarafa i hrpetina dihtunga
@thedream
ma golf 3 je super... ako nađeš nekog koji nije prošao 666666km
inače ja ne volim nove, moderne dizele. old school is cool
A kakva je alfa 145?
Potrošnja,održavanje,snaga,udobnost?
I to GTD originalni još. Klasik.
ima netko kontakt od pouzdanog mehaničara u zg-u (istok) koji bi mogao za razumne novce sanirati geometriju kotača / vratila (pomaknut je u nazad od sudara par cm-a).
auto je Golf IV (nije moj da se ogradim )
A kakva je alfa 145?
Kak da ti netko pametno odgovori na ovo pitanje?
Mogo bi barem reći koji motor te zanima...
ili da ostane na žući i ne troši pare...
ili da ostane na žući i ne troši pare...
Mene je sram se vozit u njemu,iskreno....
A i svi ljudi bulje u njega kad prolazim,neznam zašto.
Mene je sram se vozit u njemu,iskreno....
A i svi ljudi bulje u njega kad prolazim,neznam zašto.
Ni zreo još jbmu miša, i ne znaš iskoristit situaciju. Ja bi mu nakeljio ogromnog žutog smajlija naljepnicu straga da se stopi sa žutim lakom, neke felgice piknuo, muziku imaš, i auto je divota! Pussyhunter, vjeruj mi!
Rijedak je, ako ništa drugo, i žućko je. Meni bi ga bilo prežao prodati.
Bez uvrede kolegi, ali ja bi još platio da ga netko hoće odvest
Bez uvrede kolegi, ali ja bi još platio da ga netko hoće odvest
Neka plati, ja ću ga odvest kroz 24h.
ma ne mora ni platit.. ni oro, ni kopo - free auto
još očito dobro stanje.. di ćeš bolje..
ne kužim kaj te ima biti sram .. hebate pa nije da voziš apsolutni kramp tipa yugo bez auspuha, ono čista ciganija.. kulturan mali gradski autek.
i hakeru prije bi vozio suzukija nego 123 liniju
ma sta te ima bit sram...ja se vozim u 26 godina staroj opel asconi...i boli me ona stvar...malo mi trosi, ne moram na tramvaj, imam muziku nutra...meni dovoljno...a ako sam nekome smijesan, boli me ona stvar
samo nazalost, jos mjesec dana i ode ascona u vjecna lovista
ma sta te ima bit sram...ja se vozim u 26 godina staroj opel asconi...i boli me ona stvar...malo mi trosi, ne moram na tramvaj, imam muziku nutra...meni dovoljno...a ako sam nekome smijesan, boli me ona stvar
Zašto?
i hakeru prije bi vozio suzukija nego 123 liniju
ukusi se razlikuju. ja inače nevolim takva mala gofna
Jel možda voliš/trebaš velike aute da bi kompenzirao veličinu nečeg drugog? šala mala
Ja bi ipak prodao tog mališana i uzeo nešto drugo, ako zbog ničeg drugog onda zbog sigurnosti jer taj Alto spada među najnesigurnije automobile. Al dobro, prvo moraš prodati tog da bi mogao uzeti nešto drugo, a sumnjam da ćeš tako lako pronaći kupca.
Zašto?
a s autom je sve super...malo limarija pocela zajebavat al to je i normalno...al to je drugi auto u obitelji...nema se love bas za registraciju, tankanje i tako to...
mislim, nece na otpad, dat cu ga stricu...
Možeš voljeti Merc ili ne, ali..
http://www.emercedesbenz.com/Images/Dec05/28HistoryOfTheMercedesBenzW123MidClass/946750123_13_w123_coupe.jpg
Ja bi prije ovo, bez zareza objašnjenja. Dan-danas pojava na cesti.
Daleko od toga da mi je W123 asocijacija na 200D karavan na placu kojim krumpire voze.
A kakva je alfa 145?
Osim što jako lijepo izgleda i iznutra i izvana,,,inače elektronika je jako loša, Ima moj frend 2-3 komada u dvorištu. Majstor ti je najbolji prijatelj... stalno neki kvarovi, problemi, troši ulje, ovo ono.
a one takav Alfista da ga to ne dira pa makar mu novčanik bio prazan (idiot).
Osim što jako lijepo izgleda i iznutra i izvana,,,inače elektronika je jako loša, Ima moj frend 2-3 komada u dvorištu. Majstor ti je najbolji prijatelj... stalno neki kvarovi, problemi, troši ulje, ovo ono.
a one takav Alfista da ga to ne dira pa makar mu novčanik bio prazan (idiot).
Samo sam čekao da neko tak nekaj napiše...
Ja sam vozio 145-icu staru preko 10 godina (97. godište) 2 godine u ZG, radilo se o najjačoj verziji, Quadrifoglio Verde, ili ti QV, sa 2.0 TS motorom sa 155 konja. Bio je ugrađen i plin, i to ne direkcija nego sistem na flanđu.
Svaki dan sam radio 100 km po staroj zagorskoj. U te dvije godine sam napravio skoro 80 000 km. Kad sam kupio auto imao je 170 000 km. Da nisam imao saobračajku s tim autom, možda bi ga vozio i danas.
U tih 80 i nešto tisuća km na ovjesu nisam radio baš ništa, sa strujom nisam imao nikakvih problema, ni jedan osigurač nije pregorio, ni jedan žaruljica, ništa.
S obzirom na ugrađeni plin, 250 000 km na leđima, i moju tešku nogu na gasu, potrošnja ulja koja se je kretala oko 1 deci na 1000 km je bila i više nego OK. Potrošnja plina je bila 11 litara.
Da napišem još nešto o 145-icama:
u njih su se ugrađivala 4 tipa motora, 2 tipa benzinaca i 2 tipa dizela. Što se benzinaca tiče, tu su bili boxer motori sa 1300, 1500 i 1700 ccm, te twin spark motori sa 1400, 1600, 1800 te 2000 ccm (ovaj zadnji motor je dolazio samo u najjačem paketu opreme - gore spomenuti Quadrifoglio Verde, QV)
Od dizela su se ugrađivali stari TD motori (mislim da do 1999 godine), i JTD motori (od 2000 nadalje).
Po meni, najbolji izbor motora za 145-icu je ili 1.6 Twin Spark, ili probati naći neki auto novijeg godišta sa JTD motorom.