Mogu li spojiti ovaj sub woofer na PC?

poruka: 8
|
čitano: 4.939
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

želio bih ovaj subwoofer priključiti na svoj PC!

trenutno je priključen na liniju, i nema utikač za struju.

na liniju je spojen pomoću 2 žice!

molim vas recite mi dali je uopće moguće priključiti ga u komp, i kako!

http://www.ciao.co.uk/Teac_PowerMax_500_PC_multimedia_speaker_system__17757

to je taj model, ali ja imam samo subwoofer, nemam ostale zvučnike i ono za namještanje jačine zvuka!

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis. Bolje ispasti budala nego iz aviona.Ajde zuri u sunce ili tako nešto
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ako ti ta linija na koju je spojen ima input (ulaze) onda samo to spoji na izlaz od zvučne i to je to.

Najvjerojatnije ti treba 3.5mm na cinch kabel, ovisi koje ti konektore ima linija.

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Taj sub ima otpor od 3 oma i 11W rms-a ako se dobro sjecam, unutra je driver od 10cm.

ako nije bed jel mozes navest gdje si nabavio samo sub?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

vjeruj mi, neznam ni ja!

mislim da mi ga je netko poklonio!

e i da, ne razumijem se baš u te stvari, pa cu vam onako seljčki to reč, onak kak vidim: na stražnjoj strani tog subwoofera su 2 otvora, i to radi tak da u jednu gurneš jednu žicu, a u drugi drugu(jedna je crvena, a druga crveno-crna) s tim da te žice nemaju nikakav nastavak, samo je oguljena izolacija, i isto tako se gurne u liniju!!!!

ja neznam di da u komp gurnem te žice... jel može mala pomoć?

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis. Bolje ispasti budala nego iz aviona.Ajde zuri u sunce ili tako nešto
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Mogu li spojiti ovaj sub woofer na PC?

jedno pitanje,a kako će taj pc napajati taj sub,gdje ti je pojačalo?

isti dan otkaz i žuti
15 godina
neaktivan

Neznam ni ja puno stvari o ovome, ali znam da ga trebas spojit na neko pojacalo pa pojacalo u komp. Neka me netko ispravi ako sam u krivu. :D

1 0 hvala 1
17 godina

Po ovome što se rekao linija je ovdje pojačalo. Spoji liniju na PC, sub ne možeš nikako direktno spojiti.

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

tako je, e sad pitanje di si ti spojio sub na liniju, ako linija ima neki poseban izlaz za sub onda ok, ali ako si spojio tamo di inace ide normalan zvucnik (koji svire sve tj. i bas i srednje i visoke) onda ti  i u sub ide sve, ne bi bilo lose neku pasivnu skretnicu stavit izmedju linije i sub-a da ti onda reze visoke i u sub pusta samo niske frekvencije.

inace...pitao sam odkud ti jer ja sam imao komplet ovaj sistem (i mogu reci da se cuo vrlo fino i glasno ali sa nedostatkom srednjih malo), al sad mi je ostalo samo pojacalo jer su mi zvucnici i sub ukradeni, no nema veze...ionako sad subom ne smatram nista manje od 12" Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice