Pozdrav , u skorije vrijeme namjeravam kupiti zvucnike nize klase , nista specijalno i jako , vec za poneki film i tako.....
Eh, razmisljao sam o Logitech-ovom modelu S220(9w Subwoofer i 4w x 2-sateliti sto je ukupno 17 watti RMS) , ali sam slucajno naisao na MS Industrial fifty model 5.1 (30 watti RMS , 15 watti subwoofer , 5 x 3watti sateliti)
Razlika u cijeni je zanemariva(s220 su 50 km.......a MS fifty 75 km , sorry neznam koliko je to u kunama :/ )
Sad me brine jedino kvaliteta zvuka kod MS fifty zvucnika(ipak je razlika u cijeni mala a snaga skoro duplo veca) i takodje na netu sam uspio naci samo jednu sliku tih zvucnika a za S220 sam nasao desetine testove na youtube-u i forumima itd....tj.nigdje nema nikakvog testa niti detaljnog prikaza datih zvucnika , kao da ne postoje!!!!
Ako neko slucajno ima MS Industrial fifty model da mi kaze kakav je kvalitet bio bi mu mnogo zahvalan!!!!!
Mnogi ce mi mozda reci skupi jos novca ali stvar je sto zelim i nove sluse i podlogu tako da mi nece ostati puno novca!!!
ILI ako mi mozete preporuciti neke druge zvucnike u tom rangu?????
9 | Logitech S220 |
---|---|
1 | MS Industrial fifty |