Logitech S220 2.1 ili MS fifty 5.1??

poruka: 8
|
čitano: 5.091
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav , u skorije vrijeme namjeravam kupiti zvucnike nize klase , nista specijalno i jako , vec za poneki film i tako.....

Eh, razmisljao sam o Logitech-ovom modelu S220(9w Subwoofer i 4w x 2-sateliti sto je ukupno 17 watti RMS) , ali sam slucajno naisao na MS Industrial fifty model 5.1 (30 watti RMS , 15 watti subwoofer , 5 x 3watti sateliti)

Razlika u cijeni je zanemariva(s220 su 50 km.......a MS fifty 75 km , sorry neznam koliko je to u kunama :/ )

Sad me brine jedino kvaliteta zvuka kod MS fifty zvucnika(ipak je razlika u cijeni mala a snaga skoro duplo veca) i takodje na netu sam uspio naci samo jednu sliku tih zvucnika a za S220 sam nasao desetine testove na youtube-u i forumima itd....tj.nigdje nema nikakvog testa niti detaljnog prikaza datih zvucnika , kao da ne postoje!!!!

Ako neko slucajno ima MS Industrial fifty model da mi kaze kakav je kvalitet bio bi mu mnogo zahvalan!!!!!

Mnogi ce mi mozda reci skupi jos novca ali stvar je sto zelim i nove sluse i podlogu tako da mi nece ostati puno novca!!!

ILI ako mi mozete preporuciti neke druge zvucnike u tom rangu?????

9 Logitech S220
1 MS Industrial fifty
Logitech S220 Logitech S220
MS fifty MS fifty
aXXo ftw.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Vjerojatno nebi pogrijesio da uzmes te MS, al mozda je ipak bolje da ides na logitech.. {#}

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
RE: Logitech S220 2.1 ili MS fifty 5.1??
mario1990 kaže...

Vjerojatno nebi pogrijesio da uzmes te MS, al mozda je ipak bolje da ides na logitech.. {#}

Znam da je Logitech bolji ali ipak MS su skoro duplo jaci + 5.1 su sistem , mada mozda ipak bolje S220 jer imam crni laptop pa bi se fino uklopilo (pored toga imam jos i komp.)

aXXo ftw.
17 godina

S obzirom na dosadašnja iskustva s MS Industrial proizvodima, nekako sumnjam u tu snagu... :)

Logitech ipak djeluje bolje.

KaeR
15 godina

ja imam s220 sa kompom spojeno i meni za moje potrebe su super! imao sam i jedne ms smece tesko zvuk je pucketao i svasta je bilo sa njima dok nisu pregorili sami od sebe! za ovaj tocno ms fifty neznam kakvi su ali takva su moja iskustva!

My Life Is A Very Serious Game...
14 godina
neaktivan

Hvala svima na odgovorima!!!!

Ipak cu uzeti Logitech jer je kompaktniji i po mnogim testovima sam vidio da su zvucnici kvalitetni i zvuk je dobar!!!

Logitech ftw.!!!

:D

aXXo ftw.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

logitech je logitech.. {#}

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Imam ja te logije i ok su... Al ti ipak preporucam neke jače Tipa z323 ili genius sp-hf800! ;)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice