Imam jedan problem, nasao sam ovo u jednom starom zvucniku( zvucnicima jer su 3 u 1).... Pa me zanima dali je to neka vrsta pojacala ili sta?????
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam jedan problem, nasao sam ovo u jednom starom zvucniku( zvucnicima jer su 3 u 1).... Pa me zanima dali je to neka vrsta pojacala ili sta?????
Pa to i mene muci..... Ne znam sta to je..... Bilo je u starom zvucniku i sva 3 zvucnika su bila preko toga povezana..... Da nije to kakvo pojacalo??????
EDIT: srry, slucajno sam zaboravio sliku stavit.....
U originalnom postu ti nešto fali, bilo slika, bilo link.
a što!? stavi sliku
To ti je skretnica za zvucnike koja dijeli signal na duboki,srednji i visoki ton.
Pa to i mene muci..... Ne znam sta to je..... Bilo je u starom zvucniku i sva 3 zvucnika su bila preko toga povezana..... Da nije to kakvo pojacalo??????
EDIT: srry, slucajno sam zaboravio sliku stavit.....
Pa jesam stavio sliku!!!!!!!!!!!!!!!! Kaj vi pricate.... a ne znam od kuda mi link kada sam ja to naso doma kod sebe......
Ivo i megaton, najbolje ste odg... thx
Dal moze bit sta ako ja to ukljucim?????
Pa jesam stavio sliku!!!!!!!!!!!!!!!! Kaj vi pricate.... a ne znam od kuda mi link kada sam ja to naso doma kod sebe......
Ivo i megaton, najbolje ste odg... thx
Dal moze bit sta ako ja to ukljucim?????
Znaci ja sada mogu uzet tu skretnicu i stavit u neki drugi zvucnik da to radi normalno?????
O kakvim watima ti pricas?Ona samo razdjeljuje frekvencije signala a ne snagu!
Znaci ja sada mogu uzet tu skretnicu i stavit u neki drugi zvucnik da to radi normalno?????
Neki "Ei" iz yugoslavije jos hahaha zas???
Neki "Ei" iz yugoslavije jos hahaha zas???
Dal to ima kakve veze ????????????
Dal to ima kakve veze ????????????
Nema veze sa temom ali ima za zvucnicima pa da pitam......
Kaj ce meni na kabelu od zvucnika kondenzator?????????
Nema veze sa temom ali ima za zvucnicima pa da pitam......
Kaj ce meni na kabelu od zvucnika kondenzator?????????
To ti je kondenzator na visokotoncu.On se koristi da propusti samo visoke frekvencije k zvucniku.
dal ja to smijem maknut??????????
Za niske tonove se obicno koristi zavojnica (ono s puno namotaja izolirane bakrene zice na tvojoj slici) a za visoke samo kondenzator.To je najjednostavnija skretnica.
Za niske tonove se obicno koristi zavojnica (ono s puno namotaja izolirane bakrene zice na tvojoj slici) a za visoke samo kondenzator.To je najjednostavnija skretnica.
Nema na cemu.Pazi spalit te EiNis raritete
Evo ga.... malo se slabo vidi, ali ako ne kuzis, pojasnit cu ti....
thx na objasnjenju.......