Eto kao šta naziv teme govori treba mi mini/micro linija do 700kn koja će imati sljedeće mogućnosti:
-xvid,dvd,cd
-jpeg
-mp3
-usb(pokretanje filmova i mp3-ca s usba)
-učitavanje titlova srt ,txt
I da mi kažete razliku imeđu micro i mini linje :P
Eto kao šta naziv teme govori treba mi mini/micro linija do 700kn koja će imati sljedeće mogućnosti:
-xvid,dvd,cd
-jpeg
-mp3
-usb(pokretanje filmova i mp3-ca s usba)
-učitavanje titlova srt ,txt
I da mi kažete razliku imeđu micro i mini linje :P
bilo tko??
bolje uzmi onda ovako nesta
ne ja bi baš nešto tipa linije...ovo mi je previše para a na dvd liniji mogu isto to ...(gledati filmov s usb,mem kartice i sl)
hvala svima koji su pomogli NEE..kupio sam po svom izboru i gotovo
Kakvo pitanje, takvi i odgovori...
šta fali pitanju daj ne sraćkaj?
Ne se pjenit nazalost nisi sazno odgovor .Kad niko nis ne odgovorio lijepo u google trazilicu i na strane forume
Rijetko ko uzima linije pa jos ktome za gledanje divx to je u pravilu nuspojava a ne feature koji se gleda prilikom uzimanja
A onda da jos neko da je imo par modela razlicitih za usporediti
Uzems neki konzumni mainstream brand phillips,sony,samsung,pioneer,jvc pogledas malo izradu da bas nekaj plasticno jako ne strsi (u vidu loseg potenciometra ili nekih losih gumbica nesto takvo mehanicko ako je lose napravljeno) a zvuk na tim cudima je manje vise isti low end pleh zvuk eventualno zemes neku sa mdf zvucnicima (iako sumnjam da bu i to imalo nekakvog efekta)
A midi mini micro sam ti ime govori sljedece bi valjda bilo nano.Rijec je o velicini uredjaja a vjerovatno i samim tim vatazi
I bez ljutnje sljedeci put par bumpova ak niko nis onda odustanes i na google
upravo tako sam i napravio ;) google i search i sve sam našao na jednom stranom forumu :P
kladim se da si uzo LGGja
izgubio bi okladu ...uzeo sam phillipsa