Windows media player i brzina interneta

poruka: 5
|
čitano: 2.318
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Windows media player i brzina interneta

Evo u cemu je problem.Prije par dana sam uplatio neke kanale preko interneta ali sad ne mogu da ih gledam jer brzina mog interneta je ista kao i brzina kojom se ti kanali prikazuju.Zanima me da li se moze nekako u windows media playeru malo smanjiti brzina prikazivanja kanala kako bih mogao normalno da ih gledam?Pokusavao sam nekako da to podesim ali uvijek se javljaju neki problemi,nema slike,nema zvuka itd.Zahvaljujem svima na iskrenim odgovorima.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Windows media player i brzina interneta

nikako ne mogu shvatiti što ti zapravo želiš, psot ti je totalno zbrkan i nedefiniran. "ali sad ne mogu da ih gledam jer brzina mog interneta je ista kao i brzina kojom se ti kanali prikazuju"?

želiš smanjiti brzinu interneta?

17 godina
neaktivan

Da,zelim nekako prilagoditi player da mi ne koci sliku i da mogu gledati normalno,ako je moguce.Kad kanali krenu bude ok ali za par sekundi pocinje da mi koci sliku i stalno se pali buffering.Neznam kako da to sve podesim da bude normalno.

15 godina
neaktivan

Koliko ti je brz internet?

Mislim da je nemoguce izbjeci zaustavljanje slike, mozda da smanjis rezoluciju ali u osnovi opet moras cekati da se buffer napuni...

17 godina

prvom ako si za to dobio linkove(makar sumnjam u to)promjeni player vlc to radi puno bolje,napisi brzinu neta i stream

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice