Imam nekoliko filmova koji su u .avi (xvid) formatu sa ac3 zvukom. Htio bih zadržati video format , a audio format bih promijenio u mp3. Molim preporuku jednostavnog alata za ovaj slučaj.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
:S
Imam nekoliko filmova koji su u .avi (xvid) formatu sa ac3 zvukom. Htio bih zadržati video format , a audio format bih promijenio u mp3. Molim preporuku jednostavnog alata za ovaj slučaj.
Format Factory ima puno mogucnosti i besplatan je, samo na kraju instalacije maknes kvacice s ostalih dodatnih gluposti i to je to.
Imam pitanje a da ne otvaram novu temu;
S kojim programom mogu otvoriti .avi video? Pokušao sam s quick time, GOM, i WMP ali ne želi. Molim pomoć.
S velikom većinom video playera!Ili nemaš možda adekvatne kodeke ili možda jednostavno nije kompletan file pa ga video reproduktor ne može ni pokrenuti.
Može ga pokrenuti ali me izbaci nakon 5 sekundi. Gdje da uzmem kodeke za GOM?
K Lite Mega Codec Pack 32 i 64 bit
Upravo probao i neće... Radi se o filmu SAW 7.
Upravo probao i neće... Radi se o filmu SAW 7.
Taj film se zove Saw 3D ili 7 dio recimo, a to kaj si ti skinul je lažnjak neki vjerojatno jer kolko ja vidim nema ga na torentima osim hrpe laznjaka neprovjerenih. AVI datoteke kodirane u Xvid ili Divx WMP na Windows 7 cita bez problema ak imas XP onda je to nekaj drugo tam je WMP glup ko stup. Ne treba ti uopce Klite-Codec Pack, mos ga slobodno deinstalirat pa onda stavis na Windowse ovaj dole program on ce otvori svaki vide koji je normalan tj da nije neki ošteceni lažnjak.
http://mpc-hc.sourceforge.net/download-media-player-classic-hc.html
Opet neće, fake je...
Meni VLC media player čita sve, ima instalirane codeke pa netrebaš ništa prćkati po tome.a A ono kaj ne čita on, čita media player classic.
I Any Video Converter ti je dobar za konvertovanje.