Kako ubaciti titl?

poruka: 10
|
čitano: 5.091
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Titlovi

pozz.kako se u filmove ubacuju titlovi

hvala

procesor:intel e8400 matična:gigabyte ep35 ds3l grafička:xfxhd4870

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Titlovi
Skines titl stavis u isti folder kao i film, zatim ako se film zove borat52.avi, titl nazovi isto kao i film ali ostavi .sub znaci titl bi se trebao zvati borat52.sub (nekad je ekstenzija i .srt ili .txt)
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.2.2009 21:29 (krle).
16 godina
neaktivan
Kako ubaciti titl?

znam to ,ali zelim gledati film na dvd-u i stavim film i titlove u jednu mapu s istim imenom i nema titlova

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kako ubaciti titl?

posudi u videoteci  Smijeh

Core 2 Quad Q6600, Gigabyte radeon HD4870, 4Gb DDR2 Kingmax 1066MHz, Gigabyte EP45 DS3, OCZ StealthXstream 600w, Pioneer 216D, Antec Three hundred, Seagate Baracuda 500Gb 32Mb cache, Samsung T220
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kako ubaciti titl?
probaj ovo convert xtodvd

ili potrazi po forumu bilo je 20-ak takvih tema
16 godina
neaktivan
Kako ubaciti titl?

ok

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kako ubaciti titl?

Daj malo vise detalja.

Tip filma i slicno

Ako je avi mozes dodati titlove uz pomoc besplatnog programa aviaddxsubs.

Ja sam među onih 8% normalnih. Ako ste i vi normalni ne mojte kopirati ovaj potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kako ubaciti titl?

prvo skines sa neke stranice titl  (http://titlovi.com/), ali pritom pazi da  ti je ime titla isto kao i ime filma,  u suprotnom bi mogao imat problema s kasnjenjem titlova ili pak da titlovi idu prebrzo, ali uglavnom ti se ovo svodi na metodu pokusaja, isprobaj sto vise titlova i tao ces biti najsigurniji.

Nakon sto si skinuo titlove, ako su zazipani, ekstaktiras ih pomocu "extract here" naredbe u win raru, ili neki drugi program....

E nakon toga kopiras ekstraktirani titl u mapu u kojoj ti se nalazi film...

I ako gledas film preko bsplayera ili gomplayera desnom tipkom nades opciju subtiltles i load subtitles, otvori ti se prozor, u kojem moras pronaci mjesto na kojem su ti spremljeni titlovi i stisnes open ili load.

I sad se pomolis bogu da su titlovi ispravni...

E a sto se tice gledanja filmova preko dvd-a , jako ti je bitno da ti dvd podrzava format titlova koje si skinuo, .txt, .sub,.srt, i slicni.

Ako ti dvd player ne podrzava odredenu vrstu titla, nema ti druge nego nabaviti bolji player....

AMD Athlon64 X2 5200+ 2.71 GHz , Asus Radeon HD3650, 2 GB RAM, 320 GB, Logitech X-530
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kako ubaciti titl?

na jedan film sam stavio prijevod ali je ostao prijevod od filma na njemacki i sada ima dva prijevoda,

kako maknuti da ostane samo na Hrvatskome????

errando discimus
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kako ubaciti titl?
laki-cakija kaže...

na jedan film sam stavio prijevod ali je ostao prijevod od filma na njemacki i sada ima dva prijevoda,

kako maknuti da ostane samo na Hrvatskome????

moguce da je njemacki titl hardcodan( dio slike).

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice