Kako spojiti Surround na ps3

poruka: 5
|
čitano: 3.646
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

imam ps3 i planiram kupiti kucno kino 5.1 (neko standarno). je li moguće spojiti surround na ps3 da funkcionira dok igram ili gledam blu ray film???

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

KOlko ja znam PS3 ima HDMI i optički izlaz....spoji adekvatnim kablovima na jedan od tih sa kućnim kinom i mora radit

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
RE: Kako spojiti Surround na ps3

ja sam moj povezao preko optike u pojacalo pa onda sve to ide na velike surround zvuvnike !zvuk ludilo  {#}.

15 godina
neaktivan
RE: Kako spojiti Surround na ps3
Ako su ti bitni HD codeci sa BD-a, bolji ti je izbor zvuk preko HDMI-a. Ako nisu ili ni ne znas o cemu pricam, spajaj optikom i uzivaj.
14 godina
neaktivan
Kako spojiti zvucnike?

dobar dan!! molio bih za jednu pomoć... ovako.. imam prednje zvucnike "vivax vox ht 550" i sad me mući spajanje!! zvucnici su trosistemci... i iza imaju za spojit 2 kabla tj 4 kanala( 2 crvena i 2 crna spoja na jednoj kutiji).. kada spojim  samo jedan kabal(crni i crveni)  rade svi zvucnici.. dali mogu spaliti ili nešto pokidati ako je spojeno tako?? da ne duljim puno evo slika:

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice