Kako smanjiti datoteku zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 3.135
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Kako smanjiti datoteku

Pošto već neko vrijeme skidam filmove i serije sa torentom, zanima me kako smanjiti skinutu sezonu neke serije od nekih 24 epizode   tako da stane na dvd od 4,7 GB ? Koji mi je program potreban, kako se to radi,di da ga skinem,možda neki link?Bitno mi je da kvaliteta ostane na istoj razini kao i  prije. Serija koja traje 40 min i ima 24 epizode, zauzima manje prostora na dvd-u nego serija sa istim br. epizoda i trajanjem od 20 min. Ista kvaliteta slike, za format ne znam, puštam sa gom pl. na koju foru? 

Unaprijed hvala na odgovorima!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kako smanjiti datoteku

converxtodvd ili dvdflick. Dodajes epizode i titlove a on ce ti napraviti video dvd ali pazi da ne dodajes vise od 2 sata materija jer je to granica kvalitetnog videa. Mozes par minuta ali preko 2 ili 2sata i 15 nemoj ici. Znaci nebitna je velicina ulaznih datoteka vec duzina videa.

:)
15 godina
neaktivan
Kako smanjiti datoteku

Da, ali o hoće cijelu sezonu na jedan dvd.

@autor

to što ti tražiš nije moguće.

Isto tako normalno je da 45 min zauzima više prostora nego 20 min, nadam se da nije potrebno objašnjavati.

Ako sam se zaletio, isprike..

Kadir beneath Mo Moteh
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A cuj. Teroetski je moguce al ce kvalitet biti na nivou video snimka prvih mobitela sa kamerom. Znaci nesto se mrda na ekranu al neces znati sta ;)

16 godina
ja sam snimio 2 sata filma na cd. 559 mb, 550kbps mp4 720x310, zvuk 2channel 128kbps, slika 5/10 zvuk 7/10.

Slika jako jako dobra, samo su plohe iste boje bile ukockičene.

Znaci 8 sati serija u 4.7 gb sa prihvatljivom slikom je moguce.

To bi moglo biti negdje 950kbps 720x310 mp4.
MW2 : N'Dorphin // GRNDWR // HCTDM // HCSD // HCMSHPT
17 godina
neaktivan

Mogu misliti na sta lici ;)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice