Windows 8 i 8.1 - općenito izdvojena tema

poruka: 8.531
|
čitano: 4.529.634
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
11 godina
neaktivan
Windows 8 i 8.1

Ja imam jedan problem ne znam da li je za ovde ali ako neko moze da nmi pomogne bio bih jako zahvalan! Moj sin koristi lap top sa win 8.1 ja znam hot mail nalog i sifru za koriscenej istog samo sto kad hocu da izvrsim kontrolu da vidim sta se radi onda dodje do sukoba! ukljucio sam bio i roditeljski nadzor ali je nasao i iskljucio! e sad znam da rade cuo sam od njegovog drustva razne gluposti na int da ne objasnjavam sada nije ni bitno ali bih zeleo da vidim sta on radi! ja imam lap top sa win 7! mojke pitanje je da li nekako mogu da posto znam nalog na njegovom racunaru izvrsim pregled istog on line sa mog racunara? situacija nije ni malo bezazlena zato se i obracam ovde! hvala inapred

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Windows 8 i 8.1

Ako neko ima nekih problema sa Windows 8/8.1 ili želi omogućiti safe mode za Windows 8/8.1 evo jedan video o tome :

Njegov kanal na kojem ima još tih videozapisa : Britec09 

Protected by Avast :D
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.3.2014 17:34 (Silwncer).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Windows 8 i 8.1

pozdrav,

znam da je to pitanje več bilo, al nemogu nač odgovor, kako da prebacim metro na engleski jezik? win 8.1 je cijeli na eng. al aplikacije iz metroa su na hrvatskom, hvala na razumjevanju :)

mrakky
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Windows 8 i 8.1

Windows 8.1 Update 1 je završen i leakan je, ima na pajretbeju {#}. Velik je 770mb. Inače je zakazan preko redovnog update-a za 8.4.

16 godina
Windows 8 i 8.1

Hoće mi se srušiti winsi bez njega do 8.4.?

Ako neće tko ga.... :)

0 1 hvala 0
13 godina
Oldy kaže...

Hoće mi se srušiti winsi bez njega do 8.4.?

Ako neće tko ga.... :)

naravno da neće :)

16 godina
Windows 8 i 8.1

To te ja pitam. Dakle kada dođe, dođe.

WU je upaljen stalno....

:)

0 0 hvala 0
14 godina
Oldy kaže...

WU je upaljen stalno....

- Pazi, tko zna kaj bi sve moglu uletit do 08.04 kad će biti dostupan taj update.{#}

---------- Drži se majstore, moje misli su uz tebe. ---------- Sva pitanja, nejasnoće, prigovore molim na PM. :D
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.3.2014 10:38 (Valentin17).
15 godina
neaktivan
Windows 8 i 8.1

Htio bih instalirati Windows 8 i imam par pitanja..

1.Razlika izmedju Win8 i 8.1?

2.Da li su kompatibilni sa adb-om?

3.Da li sa Advanced token manager mogu vratiti aktivaciju koju sam imao prije na win8 ako instaliram neku noviju verziju sistema od one koja je bila prije?

0 0 hvala 0
16 godina
Valentin17 kaže...
Oldy kaže...

WU je upaljen stalno....

- Pazi, tko zna kaj bi sve moglu uletit do 08.04 kad će biti dostupan taj update.{#}

Uz legalne winse mislim da ništa.

Prije će uletiti sa TPB-ja mislim. :)

17 godina
mrakky kaže...

pozdrav,

znam da je to pitanje več bilo, al nemogu nač odgovor, kako da prebacim metro na engleski jezik? win 8.1 je cijeli na eng. al aplikacije iz metroa su na hrvatskom, hvala na razumjevanju :)

niko me baš ne doživljava, jel zna neko kaj o ovome, hvala :)

mrakky
14 godina
mrakky kaže...

niko me baš ne doživljava, jel zna neko kaj o ovome, hvala :)

- Probaj ovo, citiram:

1. Press ‘Windows + X’ and select control panel.
2. Select Clock, Region and Language.
3. Click on “Language"
4. In Change language preference, choose the language of your preference (such as english).
5. Choose location and change your location.
6. Restart the computer and check if it helps.

- PS. jedan PC uspješno nadograđen na win 8.1 update 1 prije 2 sata.

- Sve radi bez greške, nikakvih problema nije bilo.

- Skydrive je sada OneDrive, je... su ima te promjene. :))

- Pitanja i linkovi za nadogradnju na PM.

SLIKA SLIKA

---------- Drži se majstore, moje misli su uz tebe. ---------- Sva pitanja, nejasnoće, prigovore molim na PM. :D
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.3.2014 13:48 (Valentin17).
17 godina
Windows 8 i 8.1

niš mi nije pomoglo sve sam na eng. prebacio, al nikaj, music app mi na hrvatskom, al nesmeta tolko, dajte mi recite vi koji ste napravili taj update jel istina da manje memorije troši i da manje zauzima prostora na disku?

mrakky
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mrakky kaže...

jel istina da manje memorije troši i da manje zauzima prostora na disku?

- Da budem iskren, nisam uopće niti gledao prije nadogradnje koliko je uzimao prostora i memorije na SSDu,

tako da sad baš nemam s čime usporediti, ali osjećaj, brzina, pouzdanost, sve potpuno isto kao i prije,

ne vidim nikakve razlike, osim ovih par novih gluposti koje su uveli.

- Za neki test, dobro bi bilo napravit clean install preko VirtualBoxa, onda pogledat zauzeće memorije i HDDa

prije i poslije nadogradnje, onda bi se moglo vidjeti bolje ovo što si pitao.

- Meni to sve izgleda samo kao reklama, ništa više.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.3.2014 13:48 (Valentin17).
17 godina
Windows 8 i 8.1

juče sam napravio clean install 8.1, pa budem pričeko da izađe sutra na wu pa javim dal je to reklama ili nije, makar i meni tak smrdi

mrakky
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
mrakky kaže...

juče sam napravio clean install 8.1, pa budem pričeko da izađe sutra na wu pa javim dal je to reklama ili nije, makar i meni tak smrdi

8.4. izlazi na WU ao misliš na update 1

17 godina
BoobZ kaže...
mrakky kaže...

8.4. izlazi na WU ao misliš na update 1

uuu al sam zabrijo :DDDDD

niš bum čekal onda, taman malo da se priviknem, nije mi loš onaj music app iz metroa, kad povuče sve kavere i nekaj uvijek piše o grupi koju slušaš, prije dok sam ga isprobavo nije mi se dojmio, ovo je dobra zamjena za wmc, al naeravno nemreš na ovome gladat tv, al  tak i tak mi za niš drugo wmc nije služio neg za ziku, ugl, ugl. zadovoljan sam, sam mi nije jasno, maknem kvačicu sa charmsa i ne pojavljuju se, a nakon nekog bremena se pojavie, nadam se da budu to ispravili ili ak ko zna za neki fix kak to riješit.

mrakky
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.3.2014 15:47 (mrakky).
15 godina
Windows 8 i 8.1

mreza mi vjerojatno pali pc iz sleepa sama, kako da to iskljucim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
maxy0 kaže...

- Prvo provjeri da ga to sigurno mreža pali, ištekaj mreži kabel i vidi.

16 godina
maxy0 kaže...

-podesi. Još bolje, ne koristi sleep, nije 'green', nije korisno, može biti problematično.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
maxy0 kaže...

isključi u biosu ili open network and sharing center- change adapter setings-ethernet-properties-configure-power managment

kradem mine iz minskog polja
14 godina
ihush kaže...

može biti problematično.

- Istina, upališ, a ono crni ekran prvo, a onda BSOD, dogodilo mi se neki dan, je... najnoviji Nvidia driveri. {#}

15 godina
ihush kaže...
maxy0 kaže...

-podesi. Još bolje, ne koristi sleep, nije 'green', nije korisno, može biti problematično.

na sta tocno mislis? ja obicno stavim na sleep po 15x dnevno, kad god odem s kompa

16 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

na sta tocno mislis? ja obicno stavim na sleep po 15x dnevno, kad god odem s kompa

U Device Manageru ,nađi network adapter i isključi (ako nije) ''Allow this device to wake the computer''.

Također ,ako ti nije potrebno ,u BIOS-u isključi ''Wake on Lan '' opciju.

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.3.2014 21:39 (kizo2703).
15 godina

jesam, hvala..
sad me zanima, zelio bih staviti ovaj update koji je izasao, ako sad stvorim system image backup i prilikom instalacije tog updatea nesto se zahebe mogu sve postavke i programe vratiti pomoce tog backupa?

16 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

jesam, hvala..
sad me zanima, zelio bih staviti ovaj update koji je izasao, ako sad stvorim system image backup i prilikom instalacije tog updatea nesto se zahebe mogu sve postavke i programe vratiti pomoce tog backupa?

Da ,možeš. Ali završna verzija (RTM) 8.1 updatea 1 još uvijek nije izašla ,pa razmisli dali ti se isplati - jel ,ako ne dobiješ 08. 04. finalnu verziju updatea u Store ,morat ćeš prvo vraćati original ,pa onda nanovo raditi update.

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
16 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
maxy0 kaže...

jesam, hvala..

Da ,možeš. Ali završna verzija (RTM) 8.1 updatea 1 još uvijek nije izašla ,pa razmisli dali ti se isplati - jel ,ako ne dobiješ08. 04. finalnu verziju updatea u Store ,morat ćešprvo vraćati original ,pa onda nanovo raditi update.

Bold 1: tesko da ce update koj se vec nalazi na MS WU serverima (i ceka public relase) nesto shebati... Upravo updateam sa starog builda od prije skoro 2 tjedna na final relase. Inace da, preporuca se backup u slucaju da bude update failed to install.

Blod 2: MDL Forum i citati sto pisu ljudi. Dosao je leak final updatea ;)

Bold 3: Update ce ici preko WU-a. Vec su procurili svi fajlovi na net, te se zna da ih je MS sakrio sa download.windowsupdate.com servera do public relasea 8.4. kad ce krenuti u opticaj svima sa svim prijasnjim roll-upovima.

Bold 4: Nema potrebe za time, ja vec 3 test builda vrsim samo update na update i do sad nema problema da bih morao npr vracati na default postavke

My website/blog: http://markoidzan.from.hr
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.3.2014 22:26 (midzan21).
13 godina
kizo2703 kaže...
maxy0 kaže...

jesam, hvala..

Da ,možeš. Ali završna verzija (RTM) 8.1 updatea 1 još uvijek nije izašla ,pa razmisli dali ti se isplati - jel ,ako ne dobiješ 08. 04. finalnu verziju updatea u Store ,morat ćeš prvo vraćati original ,pa onda nanovo raditi update.

RTM je izašao tako da je to taj update koji će biti 8.4. na WU

12 godina
odjavljen
Windows 8 i 8.1

Kako dobiti pristup Windows 8 administratorskom računu 

Protected by Avast :D
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
midzan21 kaže...

Bold 1: tesko da ce update koj se vec nalazi na MS WU serverima (i ceka public relase) nesto shebati... Upravo updateam sa starog builda od prije skoro 2 tjedna na final relase. Inace da, preporuca se backup u slucaju da bude update failed to install.

Blod 2: MDL Forum i citati sto pisu ljudi. Dosao je leak final updatea ;)

Bold 1: samo kratko iskustvo sa updateom - nakon instalacije updatea po priloženom uputstvu, dobio sam crni ekran sa blinkajućim kursorom i blinkajućom ikonicom za mrežu u donjem lijevom uglu!!

Prije same instalacije napravio sam check disk i system file check. Sve je bilo uredno.

OS je original ,aktiviran sa genuine ključem. Pošto ovu Osmicu upotrebljavanm i za posao ,ne pada mi na pamet više ekperimentirati s njim. Zato postoje virtualke.

Za original ,čekat ćemo original update 08. 04.

Bold 2: Ne visim na MDL-u 0-24 čekajući nove leakove ,sorry. Kao član foruma na wzor.ws ,obično dobijem mail kad izađe nešto novo. A to je i došlo ,sinoć oko 22.00.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice