Vista SP1 još uvijek radi hard

poruka: 5
|
čitano: 1.185
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Malo mi je glupo od MSa da nisu negdje naznačili koga će sve vraga Windowsi raditi bez našeg znanja. Savladali smo indexiranje (iako ga još uvijek ne znam isključit) i našao sam još da i Windows Defender ima po defaultu schedule skeniranje. Ima li još toga jer mi hard i dalje radi ko lud kad upalim i nakon što je već ušo u Windowse.

0 0 hvala 0
17 godina

Indeksiranje mozes iskljuciti ako odes u properties od particije i iskljucis kvacicu na ''allow indexing''. A koliko sam kao korisnik viste upoznat, dok je comp idle, defragmenter se vrti u pozadini (neki dan mi se srusio jer sam malo pretjerao dok sam nes radio Bogataš)

Nudim profesionalne usluge: Pucanje u zrak na vjencanjima, povracanje na koncertima, opijanje na proslavama, parazitsko izlezavanje... Kontaktirajte me za kvalitetnu uslugu.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Vista SP1 još uvijek radi hard

Thx, e da, i defragmenter sam već isključio, znači još nešto ima izgleda...

17 godina
neaktivan
Crayox kaže...

Malo mi je glupo od MSa da nisu negdje naznačili koga će sve vraga Windowsi raditi bez našeg znanja. Savladali smo indexiranje (iako ga još uvijek ne znam isključit)

(Start--run--services.msc i diseblaj Windows Search)

i našao sam još da i Windows Defender ima po defaultu schedule skeniranje

Administrative tools--Task Scheduler----Microsoft---Windows Defender (brisaj,diseblaj,ubij Smijeh)

. Ima li još toga jer mi hard i dalje radi ko lud kad upalim i nakon što je već ušo u Windowse.

To prefetcher "kopa" ili mozda  zakazana automatska  defragmentacija diska (opet idi u Task Scheduler) ili mozda jos verojatnije,zakazana je  zadaca  da radi System Restore sheduled Check Point pri svakom botanju...da...opet idi u task scheduler i uredi to) 

Na kraju krajeva proveri sve sta to Task Scheduler radi pri botanju,prover sta  sve imas u startup (msconfig)

P1 200 Mhz RAM 32Mb Hdd 500 Mb Win 98 (i jako sam sretan)
17 godina

E da, vidiš, mogao bi biti prifečer :) Thx, i ostalo ću provjeriti!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice