S obzirom da još nismo kupili tv a najvjerojatnije ćemo uzeti https://www.sancta-domenica.hr/tv-85-samsung-neo-qled-85qn90d.html sa dodatnom garancijom ovom skupljom i cijena je sveukupna cca 3750€ (s 5% popusta Diners).
Zanima me da li mislite da bi bilo bolje sačekati crni petak hoće li se ovaj tv moći dobiti za bolju cijenu? (ovdje se dobije još gratis soundbar, nekakva narukvica, slušalice i mobitel, iako mi sve to ne treba, radije bi platila jeftinije tv sa dobrom garancijom).
Pozdrav,
Mislim da vas ništa ne košta da pričekate još desetak dana za veći popust. Znam da i ja čekam istu stvar.😀
To je odličan tv al isto mislim da je Sony bolja opcija. Čak i Bravia 7 je u testovima bolji tv a njega imate u svijet medija sa 5g garancije za 2999.
Pa evo izgleda da ćemo pričekati.. a ta Bravia 7, koja je uopće razlika, mi se u te specifikacije ništa ne razumijemo, samo ako se laički objasni onda možemo shvatiti 😅 jedino oko veličine znamo da ne želimo ispod 85" i što se tiče novca, zaista ne bi preko 4000€ ali što smo bliže toj cifri onda zaista da to bude kvalitetan tv i max garancija. Ostale značajke su nam što bi se reklo-špansko selo. Zato smo i pitali ovdje, tj.ja, moj suprug bi kupio najvjerojatnije nešto što bi mu prodavač u trgovini preporučio a s obzirom kakva je situacija oko kadra u većini trgovina, iskreno se bojim što bi donio doma 🤔