Baldur's Gate 3 toliko je popularan da se igra čak

poruka: 2
|
čitano: 1.366
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Baldur's Gate 3 toliko je popularan da se igra čak".
14 godina

Uvijek je bolja opicija Bolje Baldur's Gate 3 nego malu dičicu gledat po internetu...

Nego, bia mi je dobar onaj meme, kad su se pitali da je Kim Jong Un umra pa je ovaj stavia kartu Steam usera u Sjevernoj Koreji, viidš 2 točkice, kao on i sestra mu :). Iduća slika kasnije - jedna točkica. Kao samo se sestra igra, to je dokaz da je umra XD.

... kad već spominjem sjevernu koreju, cila zemlja ima možda 16 domena, tipa kao da RH ima 16 .hr domena, i to se slučajno otkrilo kad su nešto zeznili na DNS-u pa su okolni uhvatili zapise. Ono, imš jednu web stranicu za vijesti - amen. A na toj stranici za vijesti su sve posvećeno njemu a vijesti za ljude imaju jedan mali box u kutu, kao nove knjige za škole i te stvari koje se moraju znat... ali lipa mi je njegova sestra. Kad kaže "američka pseta" u vijestima mi je posebno slatka, ono, mogu je zamislit kako to govori.

Nastavite sa dnevnim aktivnostima 

0 1 hvala 1
16 godina

Papa vježba bless spell

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice