Jesu li nam zivi oni forumski analiticari sto su prognozirali propast Netflixa nakon povecanja cijena, ukidanja dijeljenja accounta i sl.
Netflixov paket s uključenim reklamama privukao vi
- poruka: 11
- |
- čitano: 2.135
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nekih godinu dana sam na Netflixu i servis radi super što se tiče tehnikalija, čak i meni na bakru.
Sljedeći mjesec ću odjaviti pretplatu, jer sam u ovih godinu dana, pogledao ono malo što nisam pogledao, nažalost s torrenta.
Kažem nažalost, jer ni Netflix nema "odmah" sve novije naslove, normalno, nema serije i filmove drugih servisa.
Meni je impresivno što ljudi mogu biti tako bedasti... Umjesto da kazne firmu što podiže cijene i nabija im reklame, ljudi pohrle i kupuju još više... Netflix u HR stvarno ima prilično jadan sadržaj, kolekcija serija i filmova koje smo svi pregledali već 3x na javnoj televiziji. Tu i tamo dođe nešto novo što se isplati pogledat i to je to...
Vjerujem da je u SADu bolja situacija, al kod nas stvarno nemaš što gledati na tom servisu.
Meni je impresivno što ljudi mogu biti tako glupi... Umjesto da kazne firmu što podiže cijene i nabija im reklame, ljudi pohrle i kupuju još više... Netflix u HR stvarno ima prilično jadan sadržaj, kolekcija serija i filmova koje smo svi pregledali već 3x na javnoj televiziji. Tu i tamo dođe nešto novo što se isplati pogledat i to je to...
Kužiš, ljude nije briga što ti misliš i što si ti sve to pogledao na javnoj televiziji. Zbog čega bih ja bio glup što sad gledam Lost koji nisam nikad pogledao. Prije toga sam gledao Office US i Vikinge. Nakon toga ću Arcane. A watchlista mi samo raste, uskoro će nove sezone serija koje pratim.
Kliknem i gledam kad mi se gleda. Cijena mi je ista već godinama, a sad mi je čak i jeftinije jer ga sad imam u sklopu HT pretplate što prije nisam imao.
Kužiš, ljude nije briga što ti imaš jeftiniji netflix u sklopu ht pretplate...
Činjenica je da za novce dobijemo manje nego druga tržišta.
Ma, u redu je Netflix za ljude koji nisu zadnjih 15 godina redovito gledali 8pratili) filmove i serije.
Imaš što gledati uhu..hu
Nego, plaćam premium 9,99 ,a toliko je i na Tcomu..koliko vidim
Možda je ugovorom na 24 mj jeftinije uz Magentu, ili ?
Ma, u redu je Netflix za ljude koji nisu zadnjih 15 godina redovito gledali 8pratili) filmove i serije.
Imaš što gledati uhu..hu
Nego, plaćam premium 9,99 ,a toliko je i na Tcomu..koliko vidim
Možda je ugovorom na 24 mj jeftinije uz Magentu, ili ?
Plaćao sam n para HT pretplatu + 9,99€ netflix.
Sad plaćam isto n para HT pretplatu + 5€ netflix premium nadoplatu. Tako da mi je ukupno 4,99€ jeftinije nego prije.
Ali da, ja sam glup što plaćam netflix i što ga koristimo svi doma (nisam samo ja na ovom svijetu pa da je bitno samo ono što se meni gleda i što ja nisam pogledao). Sve ok dečki, samo se vi frajerišite. Svi su glupi samo ste vi pametni.
Zanimljivo ..
Prije 6 dana sam produžio ugovor s Tcom na 24 mj +Magenta i nisu mi to ponudili.
Možda je vezano za skuplji paket.
Ponude su samo Osnovni Netflix paket. Nigdje ne vidim Premium.
(baš te briga tko što piše, samo oopušteno)
Zanimljivo ..
Prije 6 dana sam produžio ugovor s Tcom na 24 mj +Magenta i nisu mi to ponudili.
Možda je vezano za skuplji paket.
Ja sam uzeo početni.
Idem sad to pogledati..
(baš te briga tko što piše, samo oopušteno)
Da, to je u najskupljem paketu samo. HBO (MAX) i Netflix. S tim da se MAX preko HTa ne može upgradeat na Premium jer nisu normalni. Podnio sam im prigovor za to, sigurno su se odmah uznemirili :-)
Ma ne mislim da sam nešto profitirao, ionako je magenta preskupa, ali ionako bih to plaćao pa je ok.
EDIT: Premium upgradeaš kasnije, aktiviraš kao opciju. Ali za MAX nema te opcije.
Jbte, ja ni ne gledam TV, ono tu i tamo neš.. navečer malo tablet i provrtim net, YT, neki tutorial što me zanima i vrijeme za ćorku.. čak i ne stignem sve proć što bi htio
Jbte, ja ni ne gledam TV, ono tu i tamo neš.. navečer malo tablet i provrtim net, YT, neki tutorial što me zanima i vrijeme za ćorku.. čak i ne stignem sve proć što bi htio
A nismo svi isti i to je normalno.