Elon Musk jedan je od najboljih igrača Diabla IV n
- poruka: 19
- |
- čitano: 8.241
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To je to, kockice se slažu, mozaik smo upotpunili još jednom sličicom iz života ovog rođenog južnoafrikanca i milijardera iz republike srpske.
Musk je legenda... penicilin za woke debile!
Vjerojatno si mislio napisati, njegova transrodna kći je penicilin za debila koji je nebog "prevarom izgubio sina" jer je dao suglasnost za njezinu tranziciju... "woke virus" covida ga zbunio...
Ili je iz čiste egocentričnosti platio nekome da igra u njegovo ime, ili je stvarno besposlen.
a i ovaj više iz paštete iskače
jbte da imam 10% njegove love vraga bi itko od vas internet xxxxx ikada čuo za mene, a ovaj sjedi na školjci i drka po X-u. jadničak je željan pažnje
a i ovaj više iz paštete iskače
jbte da imam 10% njegove love vraga bi itko od vas internet xxxxx ikada čuo za mene, a ovaj sjedi na školjci i drka po X-u. jadničak je željan pažnje
Eh da je bar ostao samo na drkanju Xom, svi "slobodni tržitelji" i antiimigranti foruma svršavaju od sreće da je najbogatiji čovjek na svijetu kupio i postao predsjednik države u kojoj nije rođen i u kojoj je bio ilegalno.
Ali jesi vidio kako Kina daje poticaje? Smrt Kini i poticajima Živjela Amerika i sloboda tržišta!
Živio genijalac, vizijonar koji upravlja sa 4 firme i stigne napisati više nacističkih tvitova nego što je minuta u danu.
I onda budale vjeruju u budalastine o njegovom "liku i djelu"
p.s. koliko ono mjeseci radi tjedno?
Elone, bravo!
Dođi u Bug Trolls Diablo klan!!!
\o/\o/
Da... uz geming, lik ima postova/repostova i komentara na tweetu/x-u više nego ja u 10 godina na bugu :) No, moguće je da ipak to netko drnda za njega pa onda on povremeno ulijeće i u gaming i tweetanje.
Mislim ako prisvaja teslu, i uspjehe spaceX-a kao svoje, logika nalaže da mu i ovo netko odrađuje. Sad ga vjerojatno tjera da se potrudi i vrati ga među top 20 ili će dobit otkaz.
Ma nema šanse da on osobno može utrošiti toliko vremena u igru uz sav ostali posao koji radi. Evo za primjer, do nedavno sam stalno visio na Brawl starsima na mobu, dakle skoro svako čekanje, vožnja tramvajem, često i uz gledanje filma. I dobar sam i imam 17 brawlera nabijenih na lvl11 sa svim gadgetima i svejedno nisam ni u top 1000 u hrvatskoj a u svijetu da niti ne govorim.
Lik prodaje image i to mu očito dobro ide jer nije bitno što se priča, bitno je tko priča
mislim da je taj 120pit on bio s raxxom u grupi.
A raxx ladno carrya njega i jos trojicu odjednom.
Ja uz 8 satno radno vrijeme ne stignem do kompa van radnog vremena možda sat-dva, i to prije spavanja kada jedva gledam. A ovaj primjerak nečega, koji tvrdi da radi 16 sati dnevno, još uspije biti kompetitivan?
Iz toga jedino što mogu zaključiti je da definitivno smatra poslom sraćkanje po twitteru/xu i igranje...
Vjerojatno si mislio napisati, njegova transrodna kći je penicilin za debila koji je nebog "prevarom izgubio sina" jer je dao suglasnost za njezinu tranziciju... "woke virus" covida ga zbunio...
"He has two other children, X Æ A-Xiiand Exa Dark Sideræl - who goes by Y- with singer Grimes, with whom he has had an on-off relationship."
Elon Musk: Billionaire's daughter cuts ties with her father
Smiješno je u svemu tome da bi domaći "woke detektori" da se maknu iz svojih zaseoka iz pasivnih dijelova Hrvatske i odu svojim "anti-woke" uzorima u Ameriku dobili kap kad bi vidjeli kako ovi stvarno žive i što je za za njihove "anti-woke" uzore normalno, baseline i nimalo "woke".
Sad bi se trebo i Rimac malo oglasit da je on barem blizu i trudi se. I kako će najskuplja verzija D4 bit uključena uz novi Bugatti.
Ovaj ce i JBT-a presisati....
"Jer on je bio lovac, lovac, ribolovac
Pijanista, humanista i nikada uranista
Splavar, travar, kravar, mašinbravar
Ranar, lekar, vidar i slobodni zidar"
Bio je jednom Drago napisao osvrt o Marissi Mayer koja je izvalila da radi 130 sati tjedno i ostala živa, vjerojatno je pomogao padobran od 100ak milijuna dolara
I tad je cijeli forum nahrupio na jadnu Marissu i njenu zavidnu predanost poslu.
Sad, kao dežurni WOKEr na forumu moram reći da je to bio jedan običan hrvatski jal i seksizam, eto ga bijeli muškarac na poziciji moći radi 160 sati tjedno (po 40 u svakoj firmi gdje je CEO) igra Diablo 140 sati, i još je PREDSJEDNIK AMERIKE.
Ako može Elon može i Marissa!
Pravda za Marissu!
Ja uz 8 satno radno vrijeme ne stignem do kompa van radnog vremena možda sat-dva, i to prije spavanja kada jedva gledam. A ovaj primjerak nečega, koji tvrdi da radi 16 sati dnevno, još uspije biti kompetitivan?
Iz toga jedino što mogu zaključiti je da definitivno smatra poslom sraćkanje po twitteru/xu i igranje...
Takav "rad" se jasno vidi i u RL kao pojava posla i "posla" a gdje uspješni se bave "poslom" (slikanje po sastancima, ozbiljno rasprvljanje o trivijalnim stvarima, šefovski kolegiji na kojima se priča o ničemu i pije kava itd.) a neuspješni se bave poslom (obavljanje radnih zadataka koji uistinu donose profit). Naravno, ovi što se bave "poslom" obično napreduju jer imaju životopis kao da su bili na svim projektima i svim pozicijama od gradnje piramida do lansiranja spce shuttlea, dok ovi što se bave poslom su redovito potplaćeni i prvi na listi za odstrel.
Kako bi rekao Dalaj Lama "problem je u faci"
Protiv woketa, što god se označi# kao woke je smeće, jer ja sam protiv woke i za trump#!