Pozdrav,
Unazad zadnjih mjesec dana otkako su završili radove saa prijašnjih 500, sada je brzina na mobitelu ova (fotografija ispod) - 1100 Mbps
Mobitel koristim tako da ga postavim na dijeljenje interneta i zatim se spojim sa računalima pa skidam 200-300gb u danu kad zatrebam, ali mi brzina (zbog udaljenosti desktop računala i drugih stvari, nebitno sad) padne na cca 400 Mbps za download iako na Speedtestu ispred kuće vrti ovu brzinu ili na balkonu.
Danas su krenuli ulicom A1 optika i T-com je najavio kroz mjesec dana, znači 2 optike, ima li ikakve šanse da njihove optika ponude nešto brže od 400 Mbps u downloadu? Moja ulica ima 30 kuća, od kojih 15 kuća ima starije od 60god i ne vjerujem da će u ulici biti puno korisnika koji išta skidaju, igraju itd, pa smatram da bi brzina trebala biti jaka jer neće biti dijeljenja na hrpu aktivnih korisnika ili se varam i to ne ovisi o tome?
Drugo pitanje - zvao me i agent T-coma i ponudio Gigabox+ te rekao da ako mi je kod kuće na mobitelu brzina oko 1gbps da bi i gigabox+ trebao dati takvo nešto, iako ne može garantirati jer blablabla, da li je to imalo točno?