Google Maps uvodi nove ikona vozila

poruka: 8
|
čitano: 1.256
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Google Maps uvodi nove ikona vozila".
14 godina

Znaci Google ce prvo pustiti update na konkurentskoj platformi, pa onda na svojoj.

You better run, you better take cover!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Google Maps uvodi nove ikona vozila
Da.
A zbilja im je trebalo toliko godina za uvodenje neceg tako banalnog kao sto su dodatne ikone vozila.

1 0 hvala 0
13 godina

Da, takav ključan fičr, ne znam kako smo skoro 2 dekade uspjeli bez ovih velebnih ikonica...

Halo Bing! Kako bratac?

4 0 hvala 0
16 godina

To se zove zrela aplikacija, kada u backlogu nemaš niš ozbiljnije od ovakvih površnih zahtjeva.

2 0 hvala 0
9 godina

Kozmetički nebitna stvar.

Nego, zna li tko zašto i dalje Google ima Maps i Waze?

Svaka od njih ima svojih prednosti. Zašto ih ne spoji u jednu aplikaciju?

Life is jazz. Play it cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Je li samo do mene ili je Maps sve lošiji? Koristim ga desetak godina, i možda dvaput godišnje bi mi dao relativno loše upute. U proteklih godinu dana me dvaput pokušao odvesti krivim smjerom jednosmjerne ulice, desetak puta me odveo blizu odredišta i samo iscrtao isprekidanu liniju do odredišta koke je stotinjak metara dalje (kao da očekuje da se teleportiram tamo) i nekoliko puta me odveo s krive strane nekog objekta, primjerice iza neke zgrade koja je ograđena i ulaz je s druge strane.

Prije par mjeseci sam promijenio mob, događa se ista stvar. Prvo sam posumnjao da nije do moba, ali eto izgleda da nije.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Kod mene radi vrhunski, od drndanja po Rijeci, Karlovcu, Gorskom kotaru pa do  skoro napuštenih sela po Lici gdje valjda i poštar ide jednom mjesečno.

Zapravo mi je najkorisnija funkcija upozorenja na gužve, ovo ljeto me stvarno spasilo x puta kad me na vrijeme upozorilo na alternativni lokalni put zbog gužve/nesreće na autoputu.

Halo Bing! Kako bratac?

2 0 hvala 0
14 godina
Re: Google Maps uvodi nove ikona vozila
TibzzX kaže...

Je li samo do mene ili je Maps sve lošiji? 

Meni je prošli tjedan imao par brain fartova u ZG (palim ga uvijek da vidim ETA i eventualne nesreće itd.), npr. uredno mi nacrta da se okrenem polukružno usred Savske ili vodi okolo naokolo. Inače stvarno radi odlično, i interface su polako doveli do savršenstva. Waze ne koristim jer ne vozim pijan ni nevezan, a sučelje je ko za djecu. Trebalo bi biti jednostavnije ali svaki rad je kompliciraniji.

marching up and down the squaaare
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice