Imam drvenu grijalicu sa 3 spirale Centra 2500 classic i spirale se ne gase kao prije...zna li netko jel trebaju imati pauzu?
Treba li se električna grijalica povremeno gasiti?
- poruka: 4
- |
- čitano: 442
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam drvenu grijalicu sa 3 spirale Centra 2500 classic i spirale se ne gase kao prije...zna li netko jel trebaju imati pauzu?
Da trebaju se gasiti, ako ti potenciometar ne radi svakako bi ga trebao zamijeniti
Da trebaju se gasiti, ako ti potenciometar ne radi svakako bi ga trebao zamijeniti
A ovako će spirala sagoriti? Imao sam i moderniju od ove, pa je izbacivala regulator u hodniku i gasila uređaje
A ovako će spirala sagoriti? Imao sam i moderniju od ove, pa je izbacivala regulator u hodniku i gasila uređaje
Pa moze pregoriti ili u najgorem slucaju da se zapali, pa onda kuca, stan, cijela zgrada Imas opasan uredaj koji ne radi!