Treba li se električna grijalica povremeno gasiti?

poruka: 4
|
čitano: 442
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Treba li se električna grijalica povremeno gasiti?

Imam drvenu grijalicu sa 3 spirale Centra 2500 classic i spirale se ne gase kao prije...zna li netko jel trebaju imati pauzu?

3 godine
suspendiran
Re: Treba li se električna grijalica povremeno gas
robertini kaže...

Imam drvenu grijalicu sa 3 spirale Centra 2500 classic i spirale se ne gase kao prije...zna li netko jel trebaju imati pauzu?

Da trebaju se gasiti, ako ti potenciometar ne radi svakako bi ga trebao zamijeniti

13 godina
Boris grozni kaže...
robertini kaže...

Da trebaju se gasiti, ako ti potenciometar ne radi svakako bi ga trebao zamijeniti

A ovako će spirala sagoriti? Imao sam i moderniju od ove, pa je izbacivala regulator u hodniku i gasila uređaje

3 godine
suspendiran
robertini kaže...
Boris grozni kaže...
robertini kaže...

A ovako će spirala sagoriti? Imao sam i moderniju od ove, pa je izbacivala regulator u hodniku i gasila uređaje

Pa moze pregoriti ili u najgorem slucaju da se zapali, pa onda kuca, stan, cijela zgrada Imas opasan uredaj koji ne radi!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice