Što mislite o ovoj konfiguraciji?

poruka: 3
|
čitano: 822
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Što mislite o...
pitanje

Slažem si novu konfiguraciju koju bi koristio prvenstveno za emuliranje PS2, konvertiranje videa i obradu glazbe. Planiram si kupiti ASUS M2N68-VM matičnu, Athlonov 7750+ procesor, 4 GB 1066 Mhz RAM-a. Od starog kompa imam HDD 40 GB, 400W napajanje.

Zanima me vaše mišljenje o konfiguraciji. I molio bi za pomoć nekog tko ima iskustva sa emuliranjem PS2! Instalirao sam PCSX2 v.0.9.1. na stari komp. Pokrenem program, učitam BIOS i pluginove, ubacim DVD i pokrenem ga. Pojavi mi se slika kao kada se pali PS2, čekam i ništa se ne događa...

PozdravljamCool

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Što mislite o...
tomica83 kaže...

Slažem si novu konfiguraciju koju bi koristio prvenstveno za emuliranje PS2, konvertiranje videa i obradu glazbe. Planiram si kupiti ASUS M2N68-VM matičnu, Athlonov 7750+ procesor, 4 GB 1066 Mhz RAM-a. Od starog kompa imam HDD 40 GB, 400W napajanje.

Zanima me vaše mišljenje o konfiguraciji. I molio bi za pomoć nekog tko ima iskustva sa emuliranjem PS2! Instalirao sam PCSX2 v.0.9.1. na stari komp. Pokrenem program, učitam BIOS i pluginove, ubacim DVD i pokrenem ga. Pojavi mi se slika kao kada se pali PS2, čekam i ništa se ne događa...

PozdravljamCool

Mislim da ti to nije dovoljno za PS2 emuliranje.Trebas imat Quada,tako sam negdje cuo da je to dosta zahtjevno.Inace konfa je dobra samo bi stavio ovu maticnu
17 godina
Što mislite o ovoj konfiguraciji?

Meni su emulatori išli bolje nego kod onih što su imali Quad Q9550, heh gledao ja po forumima, oni su imali manje fps-a, sad mozda je popravljeno radi novih patchava, jer sam nedavno vidio to da su quadovi sad bolji valjda radi novog patcha ili  nove verzije, ugl. bolje bi ti bilo uzet quad u svakom slucaju, jer ce ti još u budućnosti trebati!

I don't care...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice