Savršeno računalo zaključana tema

poruka: 51
|
čitano: 9.673
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Savršeno računalo

Osvojio sam prije nekoliko tjedana na lotu 100 000 kuna!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D::D:D:D::):):):):):):):):):)::):):):):)):):)

Odlučio sam potrošiti 40 000 na računalo. Zanima me kakvo bih računalo trebao kupiti, tj. koje sve komponente. (SAMO NAJBOLJE)!!!

Oh, by the way...
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.9.2009 13:10 (Comfortably Numb).

0 6 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Savršeno računalo
Comfortably Numb kaže...

Osvojio sam prije nekoliko tjedana na lotu 100 000 kuna!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D::D:D:D::):):):):):):):):):)::):):):):)):):)

Odlučio sam potrošiti 80 000 na računalo. Zanima me kakvo bih računalo trebao kupiti, tj. koje sve komponente. (SAMO NAJBOLJE)!!!

Smijeh

17 godina
Comfortably Numb kaže...

Odlučio sam potrošiti 80 000 na računalo. Zanima me kakvo bih računalo trebao kupiti, tj. koje sve komponente. (SAMO NAJBOLJE)!!!

Das 70 meni i ja ti slozim za 10 tisuca, vrtit ces sve na max.

Podravina Gaming Community http://www.xfire.com/clans/podrafci/
17 godina
neaktivan
Comfortably Numb kaže...

Ako stvarno jesi... i ako ne plivaš u novcu, ovo ti je jako loša ideja. Odličan komp se može složiti i za puno manje novaca.

The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.
16 godina
Savršeno računalo

Blago tebi. Možeš kupiti neki Alienware-ov komp...

Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
Savršeno računalo

Blago vama ako mu vjerujete...dobio 100 000kn a on ce sve na komp....hahahh

Moj PC  
11 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Savršeno računalo

Glupa odluka. Potroši 10'000 kn na komp, složi mrcinu i tako radi svake 2 godine. Tako ti onih 80'000 kn traje 16 godina.

Uostalom, pitam se ima li i dijelova u HR za komp za 80'000 kn?

God made man But he used the monkey to do it Apes in the plan We're all here to prove it I can walk like an ape talk like an ape Do what a monkey can do God made man But a monkey supplied the glue
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Penryn kaže...

Ja sam teški ovisnik. Svi koje poznajem imaju ultra - dobra računala od vrijednosti od 20 000 kuna a ja imam staro računalo, ali sad ćemo vidjeti tko će se zadnji smijati.

Oh, by the way...
17 godina
protjeran
i_rambo_plache kaže...

Glupa odluka. Potroši 10'000 kn na komp, složi mrcinu i tako radi svake 2 godine. Tako ti onih 80'000 kn traje 16 godina.

Uostalom, pitam se ima li i dijelova u HR za komp za 80'000 kn?

Dobro, možda sam ipak malo prenaglio. Ajd dobro. Računalo za 40 000 kuna, ne 80 000.

Oh, by the way...
16 godina
neaktivan
Comfortably Numb kaže...
Penryn kaže...

Ja sam teški ovisnik. Svi koje poznajem imaju ultra - dobra računala od vrijednosti od 20 000 kuna a ja imam staro računalo, ali sad ćemo vidjeti tko će se zadnji smijati.

ja bih rađe pričekao malo da izađu nove grafe i procesori... sljedeći mjesec....

Pušenje skraćuje cigaretu. Ja pijem da te duplo vidim. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Cro+Warrior
17 godina
protjeran
RoyalBlood kaže...
Comfortably Numb kaže...
Penryn kaže...

ja bih rađe pričekao malo da izađu nove grafe i procesori... sljedeći mjesec....

Pa da. Ne namjeravam sada potrošiti 40 000 kuna i da zatim, tjedan dana kasnije imam staru grafičku... . Sada samo slažem komponente.

Oh, by the way...
16 godina
neaktivan
Savršeno računalo

Pa idi u Silicijsku dolinu i kupi najskuplje komponente koje postoje, zar je to takav problem?

Ili pošalji mail na public-inquiries@hq.nasa.gov. Oni će ti složit komp.

Ok, šalu na stranu. Ako si zaista dobio 100 000 kuna na lotu, umjesto jednog ultra-super-turbo-hiper kompa kupi npr. jedan PC, jedan laptop i jedan Media Center. A možeš potrošiti i na drugu elektroniku - eto kupi iPhone, ako ga već nemaš. Ako ga imaš, kupi još jednog za slučaj da ovaj ekspodira. Ili možeš dio novca oročiti, jer stvarno ne znam što bi mogao raditi sa takvom mrcinom osim dobivati preveliki račun za struju.

Press any key to continue or any other key to quit.
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.9.2009 13:18 (andy0101).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Savršeno računalo

Kupi neki veliki lcd, kupi ps3 i hrpu igri.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Savršeno računalo

mislim da ti je ovo dovoljno za sve

mp14
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
lamborghini murcelago lp640 kaže...

mislim da ti je ovo dovoljno za sve

Hard disk je sranje.

Proud Member Of :: | RevTT | TL | IPT | Waffles.fm | TVT.ro | THR | YUWABits | ::
16 godina
Savršeno računalo

Za takav komp bi trebalo ić u japan i tamo složit konfu,uf ja bi si stavio ssd od 1TB od onog Photofast G-monstera "samo" 1000MB čitanje i pisanjeNevinašce

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Savršeno računalo

ako si vec tako pri novcu i ako ne zelis cekati nove graficke onda naruci (graficku,maticnu,procesor,ram,napajanje)preko e baya.mozes kupit evga classified koja je najbolja maticna za oc,najmociji i7  975 extreme edition,graficku gtx 295(mozda i napraviti sli spojiti dvije pa imas quad sli)..............nemas brige 4 godine.:),a ako ti dosadi komponente mozes prodati i jos nesto zaraditi jer je preko e baya je sve jeftinije!!!!moguce je kupiti gtx 295 za 2500kn!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Savršeno računalo

Mislim da s tolkom lovom bi se isplatilo ić u lov na potragu one asusove mars kartice.To je kartica sa 2 gtx285 čipa i najmočnija grafička trenutno dostupna.Jedini je problem što je skupa i u limitiranom izdanju al sa tolko para bi se sigurno jedna(ili dve za quad sli)mogla nabavitBogataš.Što na takvu konfu onda ne bi dobro došla i ona matična što podržavaju 2 procesora pa da se stave 2 xeona ili slično da ukroti svu tu grafičku snaguSmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Savršeno računalo

Za koju je namjenu komp?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Savršeno računalo

Vjerojatno za surfanje fejsom....Belji sePretpostavljam da je svrha igre jer za profesionalnu upotrebu neznam što napravit za tolku lovu,spojit nekoliko procesora i7 zajedno i par terabajtnih SSD-ova i to je toBelji se

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Savršeno računalo

ah ljudi slaba vam je masta ja bi potrosio 20 k za komp 5 za neki monitor i 5 k za zvučnike miš tipkovnica veliku plazmu ili lcd i gore stavit ps3 sa nekim ludim zvučnicima i da vidis jos ti ostane 50 k kn a za to si kupis motor :D ili ako nisi punoljetan (nisam ti pogledao pod nick) onda si stavis na banku ali naravno ne sve stavis si neku lovu da ovako trosis............................................................. i da definitivni bi ti bilo dobro da pocekas nove grafe i onda kupis 2 sa i7 procom pa daj nije tesko slozit konfu kad nemas ogranicenja

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.9.2009 16:03 (xnight_hunterx).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
warhed kaže...

Za koju je namjenu komp?

Da moze derat spider solitaire xD

16 godina
Savršeno računalo

Ma odi u NASU i traži ih neki super kompjuter, možda ovako nešto http://www.ibm.com/ibm/ideasfromibm/us/roadrunner/20080609/index.shtml

0 2 hvala 0
17 godina
Savršeno računalo

Ja bi radje onda upiknuo EVGA x58 classified i evga gtx285 classified x4, core i7 965 OC at 3.8, vodeno hladjenje, 2 najbolja intelova SSD-a u raid 0, 12 GB ddr3 RAM-a, 30 incha LCD, cijela gaming periferija od logitecha kad vec dajes te pare. Da sam na tvom mjestu uzeo bi do 15 tisuca kuna i mirna luka. Kad izadju nove kartice od atija i nvidije samo bih zamjenio i to je to.

Podravina Gaming Community http://www.xfire.com/clans/podrafci/
Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
protjeran
Savršeno računalo

Uzmi bolan GTX295, Core i7 920, dobru ploču, 24' monitor, 12GB rama, jedan SSD + WD 640GB,  i ostatak sve vise manje high end. Nemoj pretjerivat sa Quad SLI ili slično. Uzmi normalan - najjači komp.

lol, lol, lol
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.9.2009 16:12 (fabijan654321).

2 0 hvala 0
16 godina
Savršeno računalo

Ja bi samo bolji SSD uzeo jer on je jedini koji čini razliku u korištenju na kompu u općenitom radu ovo ostalo je sve više-manje high end.Al za SSD photofast G-promise nema boljeg od tog SSD-a.I da sa tolko para uzeo bi legalne windowse Belji se

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.9.2009 16:18 (Stoja).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Savršeno računalo

neznam sto mu svi tako preporucate te ssd diskove 200 gb 4000 kn 200 gb je jako malo a 4000 kn je jako puno ja mislim da bi bilo bolje da ostane kod HDD i uzme neki od 2tb i gotove to sto je taj ssd malo brzi nije vrjedno tih para nece mu ti pari zauvjek trajati pa nek ih ne trosi na gluposti a i neznam sto ce mu ssd disk

Moj PC  
0 5 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jos mu vi vjerujete...

Ok da je reko 15 000, to jos moze proc al 40 000?

pitaj intel da ti naprave tvoj proc za tih 40k, s tvojim imenom 10x4 ghz

spam

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice