Savršeno računalo zaključana tema

poruka: 51
|
čitano: 9.726
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Savršeno računalo
xnight_hunterx kaže...

neznam sto mu svi tako preporucate te ssd diskove 200 gb 4000 kn 200 gb je jako malo a 4000 kn je jako puno ja mislim da bi bilo bolje da ostane kod HDD i uzme neki od 2tb i gotove to sto je taj ssd malo brzi nije vrjedno tih para nece mu ti pari zauvjek trajati pa nek ih ne trosi na gluposti a i neznam sto ce mu ssd disk

Daj sto pricas gluposti. Preporucujemo SSD jer popapa HDD sto se tice performansa. AMEN. Uostalom sto ce ti 2 TB za igranje?! Pa neces instalirat DB cijeloga Steam-a!

Podravina Gaming Community http://www.xfire.com/clans/podrafci/
16 godina
neaktivan
Savršeno računalo

ili ako bas oces potrosit silne pare za komp koji ti se nebi isplatio kupit nemoj opce kupovat hdd kupi par ssd npr 5x SSD 2.5'' A-Data XPG, 192 GB, S-ATA II to ti je malo manje od 1tb i 10000 kn i kupi si najaci i7 proc onaj i7975 extreme edition ako se ne varam kojemu je isto luda cjena i 4x gtx 295 i 30'' monitor 10k kn i sve ostalo isto najbolje (najskuplje) a sve sto kupis preko 20000 kn (samo konfa bez monitora....) ti se ne isplati!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Savršeno računalo

a neznam sto fali HDD-u koda ce mu igra stekat na tome ili da ce mu na SSD-u nesto bolje ici ssd je samo za preseraciju ili ako oces bas dat par tisuca kuna vise (sto uopce nije puno) da ti par sekundi brze prebacuje fileove

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Savršeno računalo

Daj molim vas lockajte ovu temu jer ja vise ove gluposti nemogu citati!

Podravina Gaming Community http://www.xfire.com/clans/podrafci/
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Savršeno računalo

Uzmi onaj kompjuter koji su slagali BUG-ovci prije 3 mjeseca u BUG-u.To će ti odgovarati.

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Savršeno računalo

jedina razlika između HDD- i SSD-a je da ssd ima neke bolje performanse na nekom programcicu s kojim to mjeris i s time ne dobijes nista drugo osim malo brze kopiranje.... sto sam vec rekao i preseravanje da tvoj hard disk ima bolje performanse koje ti nista u zivotu ne predstavljaju a dobro ako ti bas oces bacat pare na takvo GLUPOST! ok ali za par god dok vise neces imat tih 100k kojih tvrdis da imas onda ce ti bit zao sto si bacao velike pare za mali obicni ssd

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Savršeno računalo

Da ali sa SSDom se brže boota Windows, pa jesi vidio recenziju iz BUGa za onaj Photofast

EVERYBODY LIES
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Savršeno računalo

Definitivno ti preporučam da pričekaš novu generaciju grafike (DirectX 11) bez obzira što će on raditi i na sadašnjim grafičkama, ali ipak...

Ja imam isto jadan komp, ali čekam još godinu-dvije, pa ćemo vidit. Cool

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Savršeno računalo

Ja vise od 40 000 nebi potrosil. Tako bu se ti tehnologija razvijala i zacas ce ti zastarit, tocnije, nece zastarit po jacini vec po tehnologiji.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Savršeno računalo

ewo vako cekaj jos malo da izadu novi cpu i gpu ali ako os bia ti je video o ekstremnim kompjuterima pa su oni slozili jedan izvrstan samo dvi zamjerke oni su stavili i7 965 ex a ja bih stavio 975 ex i umjesto ssdova stavi wd velociraptor

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Savršeno računalo

dobro da svima bude srce na mjestu uzmi jedan ssd od 64gb tek tolko da imas windowse  gore i programe a za sve ostalo ti nebi trebao ssd ili ako nemas puno igra instaliranih na kompu onda i to bacis gore

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Savršeno računalo

Ja bi si rade kupio neki auto za te novce a ne na neki uber komp.

12 mjesec je blizu
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Savršeno računalo
Imaš u BUG br.200 komp za 60000 kn i evo ga cijeli složen.
Ja i samo moj Logitech G11
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
legend kaže...

Ja bi si rade kupio neki auto za te novce a ne na neki uber komp.

Auto već imam.

Oh, by the way...
17 godina
protjeran
Cleverman kaže...
Imaš u BUG br.200 komp za 60000 kn i evo ga cijeli složen.

To je za 60 000 ne 40 000.

Oh, by the way...
17 godina
protjeran
Savršeno računalo

Ovako, najpametnije mi je da pričekam, stoga ću još malo pričekati da vidim što će izaći, i zatim kupujem.

Oh, by the way...

0 1 hvala 0
16 godina
Savršeno računalo

Evo ti kompa za preseravanje (da prostite) od 38 keka, samo nije bilo gtx285 pa san stavija 3xgtx275. Mada sumnjam da ćeš ga uzet ali ga je bar bilo zanimljivo slagatSmijeh

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.9.2009 18:25 (RePlaY).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Comfortably Numb kaže...

Ovako, najpametnije mi je da pričekam, stoga ću još malo pričekati da vidim što će izaći, i zatim kupujem.

mislim da ti je još pametnije da prestaneš za*ebavat ljude, osvojio si ti šipak tako da očekujem ovu temu lockanu u dogledno vrijeme.

When i get sad, i stop being sad and be awesome instead. True story.
17 godina
neaktivan
Savršeno računalo

2 stranice odose na ovog Trola.

Good Job Guys!

Did protons and electrons create the earth,or did Allah meditate and create it's birth? Is everyday in this place a curse,or should I pray on my knees and ebrace it's dirt?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Savršeno računalo

trol došo, trol ošo.

nek se drugdje preserava i prica svoje pricice

closed

ZLOČESTI MOD NR.1
Moj PC  
4 0 hvala 0
Nova poruka