HTC Salsa

poruka: 4
|
čitano: 4.296
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC Salsa".
17 godina
HTC Salsa

O HTC-u ne mogu općenito reći ništa loše, ali me živciraju 2 stvari: što je svaka najava ili službena slika njihovih mobitela ista (početni ekran sa par ikona, uvijek istim brojevima koji pokazuju vrijeme...) i što su napravili mobitel s tipkom za Facebook {#} Zamisli koliki lik moraš bit da to kupiš, jer to je na neki način konačno i luzersko priznavanje ovisnosti {#}

Down goes the window, out goes the heat!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: HTC Salsa

nitko ne kaze da moras koristiti taj gumb :D iako mene nesto drugo muci. razmisljam se izmedu htc wildfire s i htc salsa. gledam po netu malo specifikacije salse i svugdje pise da dolazi sa 600 mhz procesorom. no,kod njih na sluzbenoj stranici pise da dolazi sa 800 mhz. recimo u bugom tiskanom izdanju su rekli da ima 800,no na webu su rekli da ima 600. http://www.bug.hr/digitalije/mobiteli/htc/salsa/1004.aspx

tko govori istinu? xD

i kad smo vec kod toga jel netko moze reci svoje misljenje o ta 2 mobitela? 

hvala

15 godina
neaktivan
splinter1988 kaže...

razmisljam se izmedu htc wildfire s i htc salsa. gledam po netu malo specifikacije salse i svugdje pise da dolazi sa 600 mhz procesorom. no,kod njih na sluzbenoj stranici pise da dolazi sa 800 mhz. 

i kad smo vec kod toga jel netko moze reci svoje misljenje o ta 2 mobitela? 

Na gsm areni pise da je 800mhz procesor, onda bi trebalo da je tako.

- wildfire s i salsa su slicni po specifikacijama, evo usporedba mozda da je salsa bolji izbor zbog jaceg procesora.

16 godina
neaktivan

ma i mene je jaci procesor privukao. ne znam kad dolazi htc salsa u hrvatsku i koji operater ce ponuditi. kazu cijena oko 2000 kn. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice