Naime sestra na laptoptu ima xp i windows mapa joj zauzima sav prostor na C particiji,svih 70 gb..skenirao sam za viruse,ali nije ništa našlo.Zna li netko gdje bi mogao biti problem ili da instaliram opet windowse?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Naime sestra na laptoptu ima xp i windows mapa joj zauzima sav prostor na C particiji,svih 70 gb..skenirao sam za viruse,ali nije ništa našlo.Zna li netko gdje bi mogao biti problem ili da instaliram opet windowse?
Pocisti smece, izbrisi stare backupe, pa vidi onda.
TuneUp 2010/11 ti moze dosta prostora osloboditi.
Najprije sa Disk Cleanup-om (ugrađenim u Windowse) počisti sve smeće ,višak system restore pointa i već to bi trebalo osloboditi par gb prostora.
E onda se može instalirati i CCleaner i s njim napraviti ''pravo'' čišćenje!!
Na XP-u ima još jedan način oslobađanja prostora.
U run upišešc:\windows\system32\dllcache
Nakon što se otvori folder stisni ctrl + A na tipkovnici i del
probao sam sa ccleanerom i tune up te disk clean-up iz windowsa,ali ništa dosad.Počišćen je samo history neta i recycle bin.Trenutno ide defragmentacija diska pošto analiza kaže da je stvarno potrebna
ako to ne pomogne,onda ću probati ovaj zadnji prijedlog
Pogledaj u Windows mapi možda neki folder ne pripada tamo, odnosno možda je seka tamo spremala glazbu, filmove, dokumente i ostalo.
Provjeri sta ima u My Documents <----- obavezno
BTW, proskeniraj malo s MBAM-om
I kopiraj log iz HiJackThisa ovdje za analizu.
Ma ja mislim da ti je sestra sve stavljala na desktop i my documents pa provjeri
Stavit ću windows 7 tako da je problem riješen.
win 7 ti zauzima još više prostora od xp
Stavit ću windows 7 tako da je problem riješen.
pametno.
win 7 ti zauzima još više prostora od xp
da, čak 2 gb, a ne 70 kao u njegovom dosadašnjem slučaju