Win 98 hard disk problem

poruka: 7
|
čitano: 1.292
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Win 98 hard disk problem

Poz!

Eo prijetelj mi dao komp koji je star ko biblija da mu unstaliram linux, trenutno je 98ica gore koja nešto šteka btw. komp nije radio par godina :P

Ali imam probleme kronološki poredane...

prve 2 su kad 98ica ponudi kao neki scan diska koji ide do 70% i dalje neće, a treća je kad pokušam instalirati ubuntu...

hvala ljudi...

Inače chipset je VIA APOLLO PRO 113/133A

frx1 frx1
frx 2 frx 2
ubuntu ubuntu
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.8.2010 12:12 (eterna luchar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Win 98 hard disk problem
eterna luchar kaže...

Poz!

Eo prijetelj mi dao komp koji je star ko biblija da mu unstaliram linux, trenutno je 98ica gore koja nešto šteka btw. komp nije radio par godina :P

Ali imam probleme kronološki poredane...

prve 2 su kad 98ica ponudi kao neki scan diska koji ide do 70% i dalje neće, a treća je kad pokušam instalirati ubuntu...

hvala ljudi...

Inače chipset je VIA APOLLO PRO 113/133A

na ovoj trećoj Ubuntu lijepo kaže, nema dovoljno memorije, pretpostavljam rama, i nemože se ubiti nijedan proces da se memorija oslobodi, probaj sa nekim manje zahtjevnim linuxom, predlažem puppy, ili damn small linux

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
17 godina
neaktivan
ovaj puppy probao ali nikako doći do nekog instala, a dsl nisam skinio, jel ima iso pošto ovaj komp nema USB
17 godina
eterna luchar kaže...
ovaj puppy probao ali nikako doći do nekog instala, a dsl nisam skinio, jel ima iso pošto ovaj komp nema USB

dsl? trebao bi imati iso, a čekaj probao si puppy i što se dogodilo, pojasni malo, ako nebudeš mogao probaj još i knoppix, i ja sam imao problema sa jednim starim računalom i linuxom, pa sam na kraju ipak stavio xp (dovoljno je jako za xp, iako je iz 1999.te)

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
17 godina
neaktivan
ovaj nemože XP bar XP tako kaže prilikom instala...
puppy sam probao i sve ide do dijela gdje se treba pojaviti sučelje za instal i tamo stane.. probam dsl ili knoppix
15 godina
neaktivan
Win 98 hard disk problem

da ne otvaram novu temu, imam komp koji je bez problema vukao windows 98 ,ali jednom prilikom uzeo sam hard disc od 15 gb van i neznam gdje je, jel sad mogu windows 98 instalirati na usb od 2gb ?(98SE mislim ima 630 mb)

PUC GA MEDO

0 0 hvala 0
16 godina
Win 98 hard disk problem

Možeš instalirati Win98 pa čak i XP. Kada XP instaliraš na disk malog kapaciteta ne instalira neke nepotrebne stvari tako da instalacija zauzme oko 800MB.

Demokratija je kada dvije budale imaju više prava nego jedan pametan.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice