Smrzavanje kompjutera uz čudan zvuk

poruka: 7
|
čitano: 2.839
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Problem hitno

ljudi ima problem da kompom.. nez dali se hardwearske ili softwearske prirode... naime komp mi se zamrzne sam od sebe i ne mrda nego proizvodi neki čudan zvuk.. kad ga restartam radi 5min i onda opet.. sad se počeo skroz gasit i pojavi se plavi zaslon na kojem piše windows has been detected a prob and win has been shut down to prevent damage..  na dnu te stranice pise

collecting data for crash dump...

initializindg disk for crash dump...

možete li mi pomoć molim vas.. 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Problem hitno
mujo626 kaže...

ljudi ima problem da kompom.. nez dali se hardwearske ili softwearske prirode... naime komp mi se zamrzne sam od sebe i ne mrda nego proizvodi neki čudan zvuk.. kad ga restartam radi 5min i onda opet.. sad se počeo skroz gasit i pojavi se plavi zaslon na kojem piše windows has been detected a prob and win has been shut down to prevent damage..  na dnu te stranice pise

collecting data for crash dump...

initializindg disk for crash dump...

možete li mi pomoć molim vas.. 

temperature? mozda je pregrijavnje procesora. mozda je virus ili ostecen windows. ubaci instalacijski disk od winsa i bootaj s diska i odaberi repair. probaj skinut hirens boot cd, zapeci i bootaj s cd-a. ima mnostvo alata a medu njima je i za otkrianje gresaka na disku, ciscenje od virusa, smeca. 

Taj plavi ekran se zove plavi ekran smrti(Blue screen of death, BSOD)

Navedi konfiguraciju!!

Evo, i tu probaj poslati poruku http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/bsod-sto-zasto-kako/21360.aspx

Me gusta....
18 godina
moderator

Prvo treba provjeriti memoriju programom memtest86+. Kad je siguran da je memorija ispravna, onda bi trebalo povaditi sve ne-nužne komponente pa vidjeti rješava li to situaciju.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

problem mi je šta sad kad palim komp on se ne pali uopće... samo počne proizvodit zvuk ko da se pa ali ekran ostaje crn..

konfa mi je(otprilike jer neznam točno):

nvidia 9600gt

4 gb rama

intel core duo e7300 2,66ghz

windowsi su 7 ltimate 64-bit

0 0 hvala 0
18 godina
moderator
Re: Smrzavanje kompjutera uz čudan zvuk
mujo626 kaže...

problem mi je šta sad kad palim komp on se ne pali uopće... samo počne proizvodit zvuk ko da se pa ali ekran ostaje crn..

konfa mi je(otprilike jer neznam točno):

nvidia 9600gt

4 gb rama

intel core duo e7300 2,66ghz

windowsi su 7 ltimate 64-bit

Zovi nekog tko se bolje razumije u kompjuter, tko po mogućnosti ima kompatibilne komponente pa možete isprobati koja konkretno komponenta ti je otišla. Ili ga nosi na servis.

14 godina
neaktivan

jel može to možda bit napajanje.. jer ja kad ga rastartam nakon što se zamrzne on proizvodi zuvk ko da se pali ali niš ne radi.. 

p.s. mislim da mi je matična neka gigabyt s- series... tkao neš

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.12.2011 19:22 (mujo626).
18 godina
moderator
mujo626 kaže...

jel može to možda bit napajanje.. jer ja kad ga rastartam nakon što se zamrzne on proizvodi zuvk ko da se pali ali niš ne radi..

Nema smisla igrati se pogađanja, ako ne možeš istestirati komponente.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice