Pozadina - word

poruka: 7
|
čitano: 8.173
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Pozadina - word

Može li mi netko objasniti kako da stavim pozadinu (određenu sliku) u wordu, ali svaka stranica da ima zasebnu pozadinu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pozadina - word

Zna li netko odgovoriti na moje pitanje? tražio sam na googlu ali bezuspješno.

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pozadina - word

Format → Background → Fill Effects → Picture → Select Picture.

@ Sada vidim da je za svaku stranicu. Nevinašce Napravi ovako kako je rekao blu.

Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.12.2009 13:10 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
17 godina
Pozadina - word

Probao sam, ali mi se dešava isto što i prije. Pozadina dođe na sve stranice ista, i pokušavam na drugu stranicu staviti drugu pozadinu ali neće.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Pozadina - word
pajic3 kaže...

Može li mi netko objasniti kako da stavim pozadinu (određenu sliku) u wordu, ali svaka stranica da ima zasebnu pozadinu?

u wordu otvori redom:insert-picture-from file izaberes sliku postavis namjestis dimenzije  je to i tako za svaku stranicu.napravi mapu gdje smjestis word ,u njoj otovori word i svaku stranicu dodaj iz izbornika file-new ako ti to koristi za web snimis kao web stranica i svaka ti se otvara sa novom pozadinom

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.12.2009 12:03 (blu).
17 godina
Pozadina - word

razumijem da, ali meni preko cijele stranice mora biti slika, a ako mjenjam dimenzje onda se izobliči sto meni ne  odgovara. Znači mene zanima kako na svaku stranicu zasebno staviti određenu pozadinu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Pozadina - word

u nekom picture editoru( FastStone Image Viewer) napravi dimenuiju slike koja ti treba i postavije kao beckground

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.12.2009 18:11 (blu).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice