Može li mi netko objasniti kako da stavim pozadinu (određenu sliku) u wordu, ali svaka stranica da ima zasebnu pozadinu?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zna li netko odgovoriti na moje pitanje? tražio sam na googlu ali bezuspješno.
Hvala
Format → Background → Fill Effects → Picture → Select Picture.
@ Sada vidim da je za svaku stranicu.
Napravi ovako kako je rekao blu.
Probao sam, ali mi se dešava isto što i prije. Pozadina dođe na sve stranice ista, i pokušavam na drugu stranicu staviti drugu pozadinu ali neće.
Može li mi netko objasniti kako da stavim pozadinu (određenu sliku) u wordu, ali svaka stranica da ima zasebnu pozadinu?
u wordu otvori redom:insert-picture-from file izaberes sliku postavis namjestis dimenzije je to i tako za svaku stranicu.napravi mapu gdje smjestis word ,u njoj otovori word i svaku stranicu dodaj iz izbornika file-new ako ti to koristi za web snimis kao web stranica i svaka ti se otvara sa novom pozadinom
razumijem da, ali meni preko cijele stranice mora biti slika, a ako mjenjam dimenzje onda se izobliči sto meni ne odgovara. Znači mene zanima kako na svaku stranicu zasebno staviti određenu pozadinu?
u nekom picture editoru( FastStone Image Viewer) napravi dimenuiju slike koja ti treba i postavije kao beckground