Plavi ekran HP 4540s zaključana tema

poruka: 2
|
čitano: 2.197
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
offline
Plavi ekran HP 4540s

Dakle kupio sam laptop HP 4540s i odmah su se krenuli pojavljivati plavi ekrani. Pošto je isti pod garancijom vratio sam ga na servis te nakon nekoliko dana isti dolazi nazad s porukom da je zamjenjena matična ploča. Nakon toga u BIOS-u ne stoji da je model laptopa 4540s već 4440s, ali to je manje važno. Važno je da je došao s testa i da je "sve u redu", nakon čega se javlja još plavih ekrana i to prilikom surfanja, ali tu sam otkrio da je problem kada se u isto vrijeme koristi WiFi i bluetooth tj. miš koji radi preko istoga. Nakon toga sam stavio bluetooth stick te se problem nije pojavljivao dok nisam pokušao raditi preko USB 3.0 za kojeg sam išao instalirati upravljačke programe te se nakon instaliranja pojavio plavi ekran s detaljima:

caused by driver: iusb3hub.sys

bug check code: 0x1000007e

bug check string: system_thread_exception_not_handled

 

Nakon toga deinstaliram upravljačke programe, računajući da su zastarjeli jer su sa HP-ove stranice, te instaliram one skinute sa Intelove, ali se javlja točno isti prethodno opisani problem. Sad znam da slijedi teško mučenje, jer ako vratim laptop na servis gospoda će vjerojatno upaliti ranorazne crash test programe koje će laptop proći.

Da ne govorim da sam izvodio sate i sate memorijskih/hdd i inih testova te je sve apsolvirano bez ikakvih problema.

 

Pošto mi je isti problem zadavao glavobolje obratio sam se na jednom "stranom" forumu, pa ako nekoga zanima za detalje neka slobodno pogleda linkove ispod:

 http://www.sevenforums.com/bsod-help-support/308843-bsod-restarting-w7-64-bit-surfing-ie-5.html

http://www.sevenforums.com/bsod-help-support/315642-bsod-usb-3-0-second-part.html

 

 

Postoje samo dvije beskonačne stvari: svemir i ljudska glupost, ali za svemir baš nisam potpuno siguran. (Albert Einstein)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
moderator
offline
Plavi ekran HP 4540s
TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice