IDMan.exe

poruka: 4
|
čitano: 593
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
IDMan.exe

Napravio sam novu instalaciju Windowsa 8, i sve je radilo kao i prije OK, dok nisam intsalirao Adobe Flash Player.

Kad instaliram njega pojavi mi se u Task Manager-u  Internet Download manager i stavi mi procesor na 99% i kompjuter se blesira i strašno uspori.

Na jednom forumu na netu sam našao da je to neki virus, premda mi nije jasno da je virus u Adobe-ovom proizvodu.

Stavio sam na komp AVG Antivirus i odmah mi je detektirao ga kao virus i ćim je to napravio komp se "normalno ponaša".

Zanima me dali je netko imao još problema s tim?

P.S. Slike sam stavio u privitak.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: IDMan.exe
punto1 kaže...
..

Daj odradi scan sa Malwarebytesom i HitmanPRO-em čisto reda radi da si siguran da si uklonio virus.

Whomsoever takes this sword shall wield the power eternal.. But, as the sword remains fresh, so must power SCAR the spirit. -Frostmourne | R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
IDMan.exe

Bio sam jučer fizički ga pobrisao iz tog direktorija, ali onda kad digne Windowse piše poruku da ga nema u direktoriju.

AVG ga je blokirao, mogu da pobrisati preko njega ali mi se neda opet instalirati sve radi toga.

Pa nemože ništa ako je blokiran?!

P.S. Malwarebytes Anti-Malware nije ga ni vidio jučer, prešao preko njega kao da ga nema

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.1.2014 22:18 (punto1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
IDMan.exe

AVG je šizofreničar.  Internet Download Manager nije nikakav virus.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice